Smoby glasbeni vrtiljak Cotoons 2v1-21%
38,26 € 29,90 €

Zadnji kos!

Glasbeni vrtiljak Cotoons 2 v 1 s tremi sovicami in z zvočnim senzorjem na daljinsko vodenje. Topla barva, ki spreminja svetlobo, na steno prikazuje cvetje in metulje. Zaradi vrtiljaka Cotoons 2 v 1 bo vaš otrok imel sladke sanje!

Tiny Love 3v1 Tiny Dreamer glasbena skrinjica s projekcijo
48,68 € 43,76 €

Zadnji kos!

Originalna glasbena skrinjica pomaga vašega otroka umiriti in utišati pred spanjem. Glasbena skrinjica znamke Tiny Love s senzorjem joka ponuja nekaj možnosti uporabe – kot nočna svetilka, projektor nočnega neba z zvezdami na steno in kot prenosna svetilka za v roke.

Canpol babies glasbeni vrtiljak s projektorjem Zvezde-24%
50,16 € 37,90 €

Zadnji kos!

Glasbeni vrtiljak bo vašemu otroku pomagal zaspati. Primeren je za najmanjše otroke, ki se sami še ne gibljejo. Vrtiljak je opremljen s projektorjem, glasbeno napravo in plišastimi zvezdami. Zaradi številnih funkcij ima pozitiven vpliv na vizualno in slušno koordinacijo otroka. Projektor prikazuje v različnih barvah, razpolaga z 25 melodijami narave in daljinskim upravljanjem.

Clementoni Baby glasbeni vrtiljak (17279)
34,90 € 29,13 €

Clementoni glasbeni vrtiljak se ponaša z melodijo, ki lahko traja do 20 minut, mehkimi igračami, lučko in projekcijo. Primeren je za otroke od 1. meseca starosti. Za delovanje potrebuje baterije.