Woody kitara, mala
16,99 € 15,90 €

Odlična cena

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Woody klasično oblikovana kitara, namenjena vsem mladim muzikantom, ki želijo razvijati svoj glasbeni talent. Primerna je za otroke od 3. leta naprej.

Brio glasbeni boben 30181
19,99 € 16,80 €

Zadnji kos!

Zabaven boben je primeren tudi za najmlajše in njihovo prvo spoznavanje glasbenega sveta.

Woody Boben s trakom
18,48 € 16,40 €

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Boben s trakom je odlična glasbena igrača, zahvaljujoč kateri se bo otrok spoznal s prvimi ritmi in otroškimi pesmicami. Zahvaljujoč traku za okoli vratu, otroci lahko bobnajo z obema rokama.

Hape Boben na stojalu
42,68 € 32 €

Boben nad katerim bodo navdušeni vsi mali glasbeniki! S tem čudovitim barvnim bobnom bo vsaka pesem popolnoma drugačna. Zasnovano za majhne otroške roke. Igrača podpira otroško fantazijo in občutek za ritem.

Hape Mini glasbeni set
45,77 € 34,90 €

Začnite ustvarjati svojo glasbo z inštrumenti za začetnike! Naučite se igrati ukulele, tamburin, kastanjete in ropotuljice. Potem ni ničesar, kar bi preprečilo, da bi s prijatelji ustvarite svojo glasbeno skupino.

Hape cvetlična kitara
41,21 € 31 €

Končno boš lahko postal/a čisto pravi kitarist s to odlično kitaro z dizajnom, ki spominja na leto 1960! Instrument je kombinacija klasične kitare in ukulel – ponaša se z idealno velikostjo za mlajše otroke, ki se želijo naučiti igrati.

Woody glasbeni komplet tamborin/lesene palice
17,55 € 14,70 €

Zadnji kos!

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

V tem glasbenem kompletu boste našli instrumente iz več skupin. Bobni so predstavljeni s ksilofonom. Ritmična orodja predstavljajo priljubljene marake, ki jih sestavljajo plastična praktična jajca. Tolkalno orodje je v tem setu tamburin. tako imenovani idioponi pa so lesene palice.

Simba ksilofon, 27 cm-17%
11,99 € 9,90 €

Odlična cena

Barvni ksilofon z osmimi različno obarvanimi ploščicami je zabavna in izobraževalna igrača – glasbilo. Priloženi sta tudi dve tolkali.

Hape klavir, rdeč
62,65 € 41,90 €

Glasbeni instrument je posebej izdelan za majhne roke, otroci pa lahko igrajo spektakularne zvoke. Igrača razvija posluh za glasbo in fino motoriko.

Hape Dvostranski boben
21,32 € 16 €

Zadnji kos!

Mali glasbeniki bodo nad tem bobnom navdušeni! S tem čudovitim barvnim bobnom bo vsaka pesem popolnoma drugačna. Zasnovano posebej za majhne otroške roke. Privlačen barvni dizajn.

Brio 30189 Glasbena gosenica
41,50 € 32,20 €

Zadnji kos!

Glasbena gosenica je edinstven način, da vaš otrok odkrije osnove glasbe in celo ustvari melodije! Ko vstavite lesene gumbe v luknje, vsaka luknja ustvari ton.

Hape ksilofon

Hape ksilofon

Ocena: 3
17,69 € 13,40 €

Ksilofon Hape bo izboljšal glasbeno ustvarjanje vašega malčka, poleg tega pa bo spoznal različne barve.

Hape otroška kitara, mala modra
29,12 € 22,10 €

Zadnji kos!

Hape majhna otroška kitara v modri barvi. Ima 4 strune in je oblikovana kakor dejanske kitare.

Lamps Glasbena preproga z glasbili
16 € 13,20 €

Igralna glasbena preproga z glasbili. Preproga se na dotik odziva in igra, kot klavir ali druga, kot glasbila. Otroci bodo na preprogi uživali v čudovitih zvokih in veselih barvah.

Teddies komplet bobnov, 4 kosi
8 €

Čudovit komplet za igranje, ki ga bo vesel vsak mali glasbenik. Bobni imajo modern dizajn in razveselijo vsakogar tudi kot darilo. Otroci lahko na zabaven način raziščejo umetniški svet in odkrijejo glasbeni talent v sebi.

Plan Toys ročni tamburin
10 € 9,30 €

Zadnji kos!

Tamburin je odlično glasbilo za vsak orkester. Prijeten na oprijem za male otroške ročice. Z njim le stresite ali po njem potrkajte, da se sliši zvok.

Hape otroški boben
25,42 € 19,40 €

Zadnji kos!

Z bobnom, ki se lahko tudi kotali, bo vaš otrok izkusil veselje glasbe in ritma ter gibanja v že zelo zgodnih letih. Po zaslugi te igre bo vaš otrok razvijal občutek za ritem in motorične sposobnosti.

Hape mavrični ksilofon
16,99 € 13,60 €

Hape mavrični ksilofon je primeren za otroke, stare od 1. do 4. leta.

Hape otroški mikrofon
9,96 € 8 €

Ali želite postati slavni pevec / pevka? Zahvaljujoč visoko kakovostnemu brezžičnemu mikrofonu lahko pojete kot prava pop zvezda! Prebudite zvezdnika v sebi in premagajte tremo pred nastopanjem.

Hape Ukulele, rdeč
32,02 € 24 €

Zadnji kos!

Rdeč ukulele so sanje vsakega malega glasbenika. Igrača je opremljena s štirimi melodično nastavljivimi strunami. Zmanjšano telo te kitare je idealno za otroške roke.

Hape kitara 6 v 1
35,58 € 27,10 €

Če obstaja ena igrača, ki bo zadovoljila vse vaše glasbene želje majhnega otroka, potem je to zagotovo ta kitara s funkcijo 6 v 1, ki vsebuje tamburin, ksilofon, boben in še druge inštrumente.

Hape boben
18,04 € 13,30 €

Zadnji kos!

Boben nad katerim bodo navdušeni vsi mali glasbeniki! S tem čudovitim barvnim bobnom bo vsaka pesem popolnoma drugačna. Paket vključuje tudi dve palici, ki se prilegata majhnim otroškim rokam.

Hape raglja
4,27 € 3,20 €

Zadnji kos!

Ne glede na to, ali igrate s svojim bendom ali navijate za svojo športno ekipo, s to varno ragljo boste izstopali. Z ragljo se boste izredno zabavali. Ropotanje je zabavno kot še nikdar. Barvne kombinacije ni mogoče izbrati.

Plan Toys Dvojni boben
27,20 €

Zadnji kos!

Dvojni ritmičen boben je odlična glasbena igrača, s katero otrok spozna prve ritme in otroške pesmi. Hkrati bodo otroci vadili koordinacijo gibanja in se učili dojemanja melodije.

Halilit otroški boben - BP
21,99 € 21,20 €

Zadnji kos!

Zabaven boben je primeren tudi za najmlajše in njihovo prvo spoznavanje glasbenega sveta.

Hape barvni ksilofon
30,50 € 23 €

Zadnji kos!

Ali je to ksilofon ali so puzzle? Večfunkcijski ksilofon uči klavirsko igro in razvrščanje ter vstavljanje oblik. Po zaslugi te igre bo vaš otrok razvijal občutek za ritem in motorične sposobnosti. Zahvaljujoč čudovitemu dizajnu je ta igrača primerna za deklice kot tudi za dečke.

Hape otroški tolkalni set
21,32 € 16 €

Zadnji kos!

Tolkala nad katerimi bodo navdušeni vsi mali glasbeniki! Tresi, potrkaj. Vsaka pesem bo popolnoma drugačna. Zasnovano posebej za majhne otroške roke. Igrača podpira otroško domišljijo, občutek za ritem, podpira spretnost in koordinacijo rok in oči.

Lamps Klavirska preproga
14,50 € 11,90 €

Zadnji kos!

Čudovit otroški klavir oddaja zvoke živali in klavirja, s katerimi se lahko otroci zelo zabavajo. Otroci razvijajo ustvarjalnost in izboljšujejo motorične sposobnosti na zabaven način. Glasbena preproga za tri baterije AA.

Simba ksilofon, 27 cm - odprta embalaža-8%
11,99 € 11,02 €

Odprta embalaža

Barvni ksilofon z osmimi različno obarvanimi ploščicami je zabavna in izobraževalna igrača – glasbilo. Priloženi sta tudi dve tolkali.

Plan Toys Ritmičen boben cajon
51,60 €

Ritmičen boben cajon je odlična glasbena igrača, s katero otrok spozna prve ritme in otroške pesmi. Hkrati bodo otroci vadili koordinacijo gibanja in se učili dojemanja melodije.

Teddies velik piano, 61 tipk, z mikrofonom
34,40 € 26,70 €

Uživaj v zabavi s tem otroškim sintesajzerjem z mnogo funkcij. Na 61 tipkah zaigrate mnogo skladb, ki jih lahko poudarite z bobni ali s svojim glasom, saj ima piano tudi mikrofon. Vsak bo cenil tudi stojalo, ki drži note, da ne padejo.

Hape Ukulele, moder
32,02 € 24 €

Moder ukulele so sanje vsakega malega glasbenika. Igrača je opremljena s štirimi melodično nastavljivimi strunami. Zmanjšano telo te kitare je idealno za otroške roke.

Lamps igralna preproga Ples
28,40 € 23,60 €

Poliester glasbena preproga na baterije, ki sveti in igra. Plešite na svojo najljubšo pesem po svojih željah. Otroci bodo na preprogi uživali v čudovitih zvokih in veselih barvah.

Hape Večnamenski ksilofon z bobnom
37,33 € 28 €

Čas je, da se naučimo igrati inštrumente. Ta multifunkcionalni ksilofon z bobnom bo otrokom pomagal prepoznati barve, medtem ko razvijajo svoj sluh. Igrača razvija motorične sposobnosti.

Plan Toys Melodični ksilofon
32,40 €

Zaigrajte melodijo na ta čudovit barvni ksilofon! Osem barvnih palic proizvaja glasbene note v skladu z glasbeno lestvico. Imajo držalo za palico pod osnovno ploščo. List z glasbenimi notami je vključen.

Hape Duo Set glasbeni komplet
8,57 € 6,40 €

Tresite, trkajte in mahajte z glasbenimi instrumenti. Enostavni glasbeni instrumenti, ki proizvajajo veliko različnih zvokov. Igračka spodbuja domiselnost, ritem in koordinacijo oči-roka.

Plan Toys otroška ropotulja
15,50 €

Čarobni inštrument, za katerega naj bi rekli, da je služil za odganjanje dežja. Njen zvok, ki spominja na dežne kaplje, je priljubljeno tolkalo v današnji glasbi, kakor tudi ustvarjalec atmosfere, kot so pripovedovanje strašnih zgodb.

Plan Toys Ritmičen boben
30,90 €

Ritmičen boben je odlična glasbena igrača, s katero otrok spozna prve ritme in otroške pesmi. Hkrati bodo otroci vadili koordinacijo gibanja in se učili dojemanja melodije.

Unikatoy piano z mikrofonom, 31 tipk (25364)
39,90 € 31,50 €

Novo

Unikatoy otroški piano bele barve ima 31 klaviaturskih tipk, 8 različnih instrumentov, 8 različnih ritmov, 8 vrst zvokov bobnov, 3 različne zvoke živali ter mikrofon. Za delovanje potrebuje 4 baterije tipa AA. Primeren je za otroke od 3. leta starosti.

Unikatoy Ukulele kitara, 41 cm (25347)
8,90 € 6,10 €

Novo

Plastična kitara s štirimi strunami bo navdušila vse otroke, ki imajo radi glasbo. Z njo otrok lahko razvije svoj glasbeni talent in motorične sposobnosti. Primerna je za vse otroke od 3. leta starosti.

Plan Toys harmonika
23,30 €

Vesela harmonika, z mehom, bo postala ena prvih glasbenih igrač vašega otroka. Igrača spodbuja prostorsko zaznavo v povezavi z zvokom.

Teddies komplet bobnov, 6 kosov
29,10 €

Čudovit komplet za igranje, ki ga bo vesel vsak mali glasbenik. Bobni imajo modern dizajn in razveselijo vsakogar tudi kot darilo. Otroci lahko na zabaven način raziščejo umetniški svet in odkrijejo glasbeni talent v sebi.

Hape citre
41,58 € 31,40 €

Otroške citre priznanega proizvajalca Hape bodo s svojim zvokom in prijetno melodijo navdušile prav vsakega otroka.

Plan Toys ročni zvončki
10 € 9,20 €

Ročni zvončki so odlično glasbilo za vsak orkester. Prijeten na oprijem za male otroške ročice. Za zvok z njimi le stresite ali po njem potrkajte.