Old Spice gel za prhanje Captain, 400 ml
5,02 € 3,20 €

Zadnji kos!

Odličen vonj gela za prhanje od Old Spice, ki vas bo naredil nepozabnega. Captain je ustvarjen za moške, ki vedo, kako dišijo. Njegova osvežilna pena bo poskrbela za umazanijo in vonj vašega moškega telesa ter bo spremenila tuš v razkošno čistilno kopel.

Old Spice gel za prhanje Roamer, 400 ml
5,02 € 3,20 €

Zadnji kos!

Odličen vonj gela za prhanje od Old Spice, ki vas bo naredil nepozabnega. Roamer je ustvarjen za moške, ki vedo, kako dišijo. Njegova osvežilna pena bo poskrbela za umazanijo in vonj vašega moškega telesa ter bo spremenila tuš v razkošno čistilno kopel.

Kozmetika Afrodita Hyaluron gel za prhanje, 250 ml
2,19 € 2,10 €

Gel za prhanje Afrodita Hyaluron je idealen za nego suhe kože, saj vsebuje 100 % naravno hialuronsko kislino, ki poskrbi za intenzivno vlaženje. Ima koži prijazen pH in ne vsebuje parabenov, parafina in silikonov.

Kozmetika Afrodita gel za prhanje Relax, 250 ml
2,19 € 2,10 €

Gel za prhanje Afrodita Relax vsebuje izvlečke medu in eterično olje sivke. Kožo vlaži in neguje, hkrati pa z omamno aromo poskrbi za celostno sprostitev telesa in duha. Ima koži prijazen pH.

Kozmetika Afrodita Sweet Almond gel za prhanje, 250 ml
2,19 € 2,10 €

Gel za prhanje Afrodita Sweet Almond vsebuje izvleček matičnega mlečka, mandljevih proteinov in oljnega kompleksa. Kožo intenzivno vlaži in neguje. Je brez parabenov, parafinov in silikonov.

Kozmetika Afrodita gel za prhanje Detox, 250 ml
2,19 € 2,10 €

Gel za prhanje Afrodita Detox vsebuje aktivno oglje in eterično olje limone, ki poskrbita za popolno sprostitev in osvežujočo nego vaše kože. Ima koži prijazen pH.

Kozmetika Afrodita Mystic Argan gel za prhanje, 250 ml
2,19 € 2,10 €

Gel za prhanje Afrodita Mystic Argan zagotavlja vrhunsko in čutno nego kože, ki je po uporabi ovita v žametno mehkobo in prefinjen vonj. Ima koži prijazen pH. Ne vsebuje parabenov, silikonov in parafina.

Kozmetika Afrodita gel za prhanje Free, 250 ml
2,19 € 2,10 €

Osvežujoč gel za prhanje Afrodita Free kožo nežno čisti, vlaži in neguje. Vsebuje 100 % kokosovo vodo. Izdelek je veganski, ne vsebuje silikonov in ima koži prijazen pH.

Kozmetika Afrodita gel za prhanje Happy, 250 ml
2,19 € 2 €

Osvežujoč gel za prhanje Afrodita Happy kožo nežno čisti in neguje ter jo ovije v omamen vonj pomaranče. Izdelek je veganski, ne vsebuje silikonov in ima koži prijazen pH.

Kozmetika Afrodita Lavander gel za prhanje, 250 ml
2,19 € 2,10 €

Gel za prhanje Afrodita Lavander z vsakim prhanjem poskrbi za nego in sprostitev. Vsebuje naravno eterično olje sivke, ki kožo neguje in prijetno odišavi. Je brez parabenov in silikonov.

Old Spice gel za prhanje Strong Slugger, 400 ml
5,02 € 3,20 €

Odličen vonj gela za prhanje od Old Spice, ki vas bo naredil nepozabnega. Strong Slugger je ustvarjen za moške, ki vedo, kako dišijo. Njegova osvežilna pena bo poskrbela za umazanijo in vonj vašega moškega telesa ter bo spremenila tuš v razkošno čistilno kopel.