Old Spice gel za prhanje Captain, 400 ml
5,02 € 3,20 €

Odličen vonj gela za prhanje od Old Spice, ki vas bo naredil nepozabnega. Captain je ustvarjen za moške, ki vedo, kako dišijo. Njegova osvežilna pena bo poskrbela za umazanijo in vonj vašega moškega telesa ter bo spremenila tuš v razkošno čistilno kopel.

Old Spice gel za prhanje Roamer, 400 ml
5,02 € 3,20 €

Zadnji kos!

Odličen vonj gela za prhanje od Old Spice, ki vas bo naredil nepozabnega. Roamer je ustvarjen za moške, ki vedo, kako dišijo. Njegova osvežilna pena bo poskrbela za umazanijo in vonj vašega moškega telesa ter bo spremenila tuš v razkošno čistilno kopel.

Old Spice gel za prhanje Strong Slugger, 400 ml
5,02 € 3,20 €

Odličen vonj gela za prhanje od Old Spice, ki vas bo naredil nepozabnega. Strong Slugger je ustvarjen za moške, ki vedo, kako dišijo. Njegova osvežilna pena bo poskrbela za umazanijo in vonj vašega moškega telesa ter bo spremenila tuš v razkošno čistilno kopel.

Nivea intimno milo Fresh, 250 ml
3,80 €

Nivea intimno milo Fresh je zasnovano za nežno a učinkovito čiščenje intimnih predelov. Odlikuje ga blaga formula z mlečno kislino, ki pomaga ohranjati naravno pH-vrednost.

Kozmetika Afrodita Mystic Argan gel za prhanje, 250 ml
2,19 € 2 €

Gel za prhanje Afrodita Mystic Argan zagotavlja vrhunsko in čutno nego kože, ki je po uporabi ovita v žametno mehkobo in prefinjen vonj. Ima koži prijazen pH. Ne vsebuje parabenov, silikonov in parafina.

Kozmetika Afrodita gel za prhanje Detox, 250 ml-18%
2,19 € 1,79 €

Odlična cena

Gel za prhanje Afrodita Detox vsebuje aktivno oglje in eterično olje limone, ki poskrbita za popolno sprostitev in osvežujočo nego vaše kože. Ima koži prijazen pH.

Kozmetika Afrodita Coconut Milk gel za prhanje, 250 ml
2,19 € 1,90 €

Odlična cena

Gel za prhanje Afrodita Coconut Milk koži zagotavlja 24-urno vlaženje. Vsebuje naravne izvlečke kokosa in ima koži prijazen pH. Je brez parabenov, parafina in silikonov.

Kozmetika Afrodita gel za prhanje Happy, 250 ml
2,19 € 1,90 €

Odlična cena

Osvežujoč gel za prhanje Afrodita Happy kožo nežno čisti in neguje ter jo ovije v omamen vonj pomaranče. Izdelek je veganski, ne vsebuje silikonov in ima koži prijazen pH.