Dettol komplet avtomatskega dozirnika z milom svežih kumaric
13,93 €

7,20 €

Komplet avtomatskega dozirnika za milo vsebuje dozo za milo, ki deluje na senzor, milo z vonjem svežih kumaric in 4 AA baterije. Samodejno zazna prisotnost rok in avtomatsko sprosti optimalno količino mila. Ponuja 250 ml prostornine.


Frosch milo za roke v dozi + nadomestno polnilo, granatno jabolko
6,32 €
6,10 €

Zadnji kos!

Frosch kremno milo za roke z vonjem granatnega jabolka je pH nevtralno. Zagotavlja nežno nego in intenzivno čiščenje rok, katerih kožo ščiti pred izsušitvijo. V pakiranju sta milo v dozi (300 ml) ter dodatno polnilo (500 ml).


Nivea emulzija za intimno higieno Natural
3,90 €

Nivea emulzija za intimno nego z ekološkim jojobinim oljem in naravnim izvlečkom kamilice. Primerna za vsakodnevno uporabo, zagotavlja občutek svežine in čistosti.


Nivea intimno milo Fresh, 250 ml
3,90 €

Nivea intimno milo Fresh je zasnovano za nežno a učinkovito čiščenje intimnih predelov. Odlikuje ga blaga formula z mlečno kislino, ki pomaga ohranjati naravno pH-vrednost.


Old Spice gel za prhanje Captain, 400 ml
5,02 €

3,40 €

Odličen vonj gela za prhanje od Old Spice, ki vas bo naredil nepozabnega. Captain je ustvarjen za moške, ki vedo, kako dišijo. Njegova osvežilna pena bo poskrbela za umazanijo in vonj vašega moškega telesa ter bo spremenila tuš v razkošno čistilno kopel.


Old Spice gel za prhanje Roamer, 400 ml
5,02 €

3,40 €

Odličen vonj gela za prhanje od Old Spice, ki vas bo naredil nepozabnega. Roamer je ustvarjen za moške, ki vedo, kako dišijo. Njegova osvežilna pena bo poskrbela za umazanijo in vonj vašega moškega telesa ter bo spremenila tuš v razkošno čistilno kopel.


Old Spice gel za prhanje Strong Slugger, 400 ml
5,02 €

3,40 €

Odličen vonj gela za prhanje od Old Spice, ki vas bo naredil nepozabnega. Strong Slugger je ustvarjen za moške, ki vedo, kako dišijo. Njegova osvežilna pena bo poskrbela za umazanijo in vonj vašega moškega telesa ter bo spremenila tuš v razkošno čistilno kopel.


Protex tekoče milo Cream, 300 ml
5,03 €

2,60 €

Tekoče milo Protex krema vsebuje vlažilne in antibakterijske sestavine, ki tvorijo neviden zaščitni film na koži in vas praktično ščitijo pred infekcijskimi boleznimi. Uničil bo do 99,9% bakterij.


Protex tekoče milo Fresh, 300 ml
5,03 €

2,60 €

Tekoče milo vsebuje vlažilno kremo in poskrbi, da bo vaša koža prijetno mehka in zdrava. Poleg tega je obogateno tudi z antibakterijsko sestavo, ki pomaga preprečevati nalezljive bolezni. Uničil bo do 99,9% bakterij.