Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Logitech G Pro X Lightspeed tipkovnica, TKL, Brown Tactile, roza (920-012159)

Logitech G Pro X Lightspeed tipkovnica, TKL, Brown Tactile, roza (920-012159)

Številka: 36406878
Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED brezžična igralna tipkovnica v roza barvi. Ameriška razporeditev tipkovnice, lokalizirana gravura. Zasnova TKL – brez številčnega dela. Ima GX Brown stikala. Podsvetljava RGB LightSync in integrirani profili osvetlitve. Odstranljiv kabel za polnjenje in prenos podatkov. Odzivni čas pritiska tipk 1 ms. Življenjska doba baterije do 50 ur. USB 2.0, 2,4 GHz Lightspeed, tehnologija Bluetooth z dosegom do 10 metrov. Celoten opis
206,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 3 artikli

Na voljo takoj v 2 trgovinah
 
6.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 36406878

Predstavitev

Ključne lastnosti Logitech G Pro X TKL Lightspeed

  • Elegantna brezžična igralna tipkovnica, zasnovana za zveste igralce 
  • Lokalizirana
  • Oblikovanje brez numeričnega dela TKL
  • GX Brown stikala
  • Ima stilsko prilagodljivo osvetlitev RGB LED s funkcijo Logitech Lightsync
  • Ergonomska zasnova
G Pro X TKL Lightspeed brezžična igralna tipkovnica

Zasnovan za dolgotrajno igranje

Igralna tipkovnica Logitech G Pro X TKL Lightspeed je opremljena z brezžično tehnologijo Lightspeed, ki je bila odlično preizkušena na različnih turnirjih. Ta tehnologija vam omogoča, da enostavno priključite na primer igralno miško, ne da bi potrebovali dodatne proste priključke. Vaše druge združljive igralne periferne naprave prek tehnologije Bluetooth ali s kablom USB-C na USB-A. Tipkovnica ima GX Brown stikala, ki ponujajo zelo tiho, a izrazito zaznavanje. Primerna je tako za profesionalne kot tudi priložnostne igralce, saj je neposredno zasnovana za najboljšo igralno izkušnjo doslej! 

brezžična igralna tipkovnica G Pro X TKL Lightspeed

Tipke s stikali GX Brown in elegantno osvetlitvijo

Igralna tipkovnica Logitech G Pro X TKL Lightspeed vas bo navdušila! Odlikujejo jo tipke PBT z RGB osvetlitvijo s tehnologijo Lightsync. Razporeditev je skladna s tipkami drugih proizvajalcev in vključuje multimedijske tipke za hiter dostop. Vsaka tipka je zasnovana tako, da zagotavlja najboljši možni otipni odziv. Izpopolnjena je bila do najmanjše podrobnosti** – zato boste imeli popoln nadzor pri hkratnem pritiskanju več igralnih tipk. Ker je tipkovnica popolnoma brez številskega dela, boste imeli več prostora za namestitev miške, kot se vam zdi primerno.

G Pro X TKL Lightspeed brezžična igralna tipkovnica

Vzemite jo, kamor koli želite

Brezžična igralna tipkovnica Logitech G Pro X Lightspeed je zelo prenosna; zaradi priloženega kovčka jo lahko vzamete s seboj kamorkoli, ne da bi jo poškodovali ali kako drugače umazali. Izpopolnjena je bila tako, da deluje hitro in zanesljivo v vsakem primeru, zasnovana pa je bila v sodelovanju s stotinami najboljših igralcev esporta z vsega sveta. Ima programabilne tipke in sistem za nadzor medijev. Na voljo je tudi kolesce za uravnavanje glasnosti.

G Pro X TKL Lightspeed brezžična igralna tipkovnica

Vzdržljiva baterija in popolno povezovanje

Tipkovnica Logitech G Pro X TKL Lightspeed ima vgrajeno baterijo z visoko zmogljivostjo in z enim polnjenjem zdrži do 50 ur uporabe. Brezžični doseg te igralne brezžične tipkovnice je do 10 metrov, zato se vam ni treba zanašati na to, da jo morate imeti lepo in preprosto postavljeno na mizi. Brezžična povezljivost prek tehnologije Lightspeed 2,4 GHz ali Bluetooth.


G Pro X TKL Lightspeed brezžična igralna tipkovnica

Vsebina pakiranja

  • Tipkovnica Logitech G PRO X TKL
  • USB LIGHTSPEED sprejemnik
  • USB-A v USB-C kabel
  • Kovček za prenašanje

Tehnične podrobnosti

Razporeditev ključev Razporeditev ZDA, gravura lokalizirana
Numerični del Ne, TKL
Različica Brezžična
Povezovanje 2,4GHz Lightspeed, Bluetooth
Osvetlitev RGB Lightsync
Barva Roza
Dimenzije 352 × 150 × 34 mm

Garancija: 2 leti