Genesis Holm 510 RGB gaming miza

Genesis Holm 510 RGB gaming miza

Številka: 2843268
Holm 510 RGB gaming miza je opremljena s številnimi rešitvami, da zadosti potrebam profesionalnih igralcev videoiger, primerna pa je tudi za pisarniško delo. Zagotavlja stabilnost in vzdržljivost, vsebuje police za zvočnike, držala za slušalke, brezžični polnilnik in tri USB 3.0 vhode. Nastavljvia RGB LED osvetlitev pa bo poskrbela za atraktiven izgled. Celoten opis
399,95 €
Vključno z DDV
299,95 €
-25%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Številka: 2843268

Predstavitev

Kovinska konstrukcija in RGB osvetlitev

Pisalna gaming miza, z dimenzijami 160 cm x 75 cm, zagotavlja veliko uporabne površine, na kateri se bo našel prostor za vso potrebno gaming opremo. Pisalna miza Genesis Holm 510 RGB je bila zasnovana z mislijo na potrebe najzahtevnejših igralcev. Visokokakovostna namizna MDF plošča s karbonskim videzom (iz ogljikovih vlaken) zagotavlja stabilnost in vzdržljivost, zato ste lahko prepričani, da bo miza ostala na svojem mestu tudi med najbolj dinamičnimi igralnimi gibi oz. premiki.

Izjemna RGB osvetlitev prijetno zasveti izpod mize in s priloženim daljinskim upravljalnikom omogoča raznolike svetlobne načine oz. učinke. Doživite pristen gaming ambient, ki vas bo odpeljal v navidezno resničnost.

Holm 510 RGB gaming miza

Holm 510 RGB gaming miza

Napredne udobne rešitve

Profesionalni igralci iger potrebujejo napredne udobne rešitve. Zato je gaming miza Holm 510 RGB opremljena s številnimi namenskimi policami in držali, katere je mogoče odstraniti in omogočajo namestitev na priročnem mestu. Police za zvočnike, držala za slušalke in plastenko vode, energijske pijače ali skodelico kave, bodo poskrbele za odlično organizacijo igralnega prostora na vaši mizi.

Uporabniku so na voljo tudi trije USB 3.0 vhodi, vgrajen brezžični polnilnik za polnjenje pametnih telefonov in pametna organizacija kablov pod mizo. Izberite maksimalno udobje z igralno mizo Genesis Holm 510 RGB!


Tehnične podrobnosti

Vrsta mize pisalna gaming miza
Veliko uporabne površine da
Konstrukcija kovinska konstrukcija s karbonskim videzom
Stabilnost in vzdržljivost da
RGB LED osvetlitev da
Daljinski upravljalnik da
Police za zvočnike da
Držala držala za slušalke in plastenko vode
USB vhodi 3× USB 3.0
Dodatno vgrajen brezžični polnilnik za polnjenje pametnih telefonov
pametna organizacija kablov pod mizo
Dimenzije 160 cm x 75 cm x 75 cm

Garancija: 2 leti