Babybjörn kengurujček ONE 3D Mesh 2018
184,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

BabyBorn ergonomsko oblikovan kengurujček ONE Cotton je mehak in zelo udoben. Raste z vašim otrokom. Primeren je za otroke od rojstva do 3 let. Ponuja 4 različne načine nošenja, ki jih lahko spreminjate na enostaven in varen način. Sešit je iz 3D mreže, zaradi česar je zračen in se hitro suši.

Babybjörn BB One Cotton kengurujček
163,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroški kengurujček znamke Babybjorn je namenjen za otroke od 12. meseca do 3. leta in maksimalno težo 15 kg. Kengurujček je izdelan iz varnih materialov, lahko ga nastavite na 4 različne načine nošenja.

Chicco nosilka za dojenčke Myamaki
69,99 €

Chicco otroški nosilec Myamaki – Denim je nov praktičen, ergonomski nosilec za otroke, ki spremlja njihov razvoj in potrebe staršev.

Cybex kengurujček Maira.tie
159,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroški nosilec MAIRA.tie nudi enostavno in intuitivno prileganje glede na velikost staršev. Nosilec se prav tako lahko prilagodi glede na velikost otroka. Prilagodljiv večnamenski naslon za glavo podpira naravno zaobljen zadnji del otroka.

Tula nosilka Half
164 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vsakodnevno nošenje si lahko olajšate z novo hibridno nosilko blagovne znamke Tula, ki se zgleduje po azijskem modnem stilu Mei Tai, ki je priljubljen zaradi svoje prilagodljivosti. Nosilka Half Buckle je odlična alternativa ruti, pri tem pa raste skupaj z otrokom. Namestitev nosilke je v primerjavi z drugimi zelo enostavna in hitra, hkrati pa vašega otroka popolnoma objame kot običajne nosilke.

Ergobaby nosilka Adapt
146 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ta praktična nosilka je idealna za otroke od rojstva pa do malčka. Njen ergonomski, udoben in naraščajoč otroški nosilec bo vašemu otroku zagotovil vsa udobja na sprehodih in daljših potovanjih.

Ergobaby nosilka Omni 360: Cool Air Mesh
189,99 € 171,78 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nosilka s preprostim dizajnom je udobna tako za vašega otroka kot za starše. Enostavna uporaba in njene ergonomske lastnosti zagotavljajo maksimalno udobje.