Ergobaby nosilka Omni 360: Cool Air Mesh
189,99 € 171,78 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nosilka s preprostim dizajnom je udobna tako za vašega otroka kot za starše. Enostavna uporaba in njene ergonomske lastnosti zagotavljajo maksimalno udobje.

Chicco nosilka Easy Fit - Blue Passion
32,30 €

Chicco otroška nosilka Easy Fit – Blue Passion. Enostaven za nošenje, enostaven za prilagajanje, enostavno spreminjanje položajev.

Chicco nosilka za dojenčke Myamaki
69,99 €

Chicco otroški nosilec Myamaki – Denim je nov praktičen, ergonomski nosilec za otroke, ki spremlja njihov razvoj in potrebe staršev.

Tula Explore nosilka
189,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vsestranska, enostavna za uporabo in ergonomska nosilka Explore je prva nosilka od znamke Tuly, ki vam omogoča, da otroka nosite v položaju, ki je obrnjen naprej, ergonomsko (priporočeno od rojstva do višine 6 m). Odkrijte svet z novimi možnostmi nošenja – otrokov nosni položaj z obrazom, obrnjenim naprej, tako, da bo lažje odkrival nov svet. Explore je najnovejša nosilka, ki združuje najboljše lastnosti in funkcije za otroke in uporabnike: prilagajanje optimalne širine med nogami do stopal, nastavljiv naslon za glavo in več nosilnih položajev. To vse je Tula Explore.

Babybjörn kengurujček ONE 3D Mesh 2018
181,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

BabyBorn ergonomsko oblikovan kengurujček ONE Cotton je mehak in zelo udoben. Raste z vašim otrokom. Primeren je za otroke od rojstva do 3 let. Ponuja 4 različne načine nošenja, ki jih lahko spreminjate na enostaven in varen način. Sešit je iz 3D mreže, zaradi česar je zračen in se hitro suši.

Babybjörn kengurujček ONE Cotton
189,99 € 141,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

BabyBjörn ergonomsko oblikovan kengurujček ONE Cotton je mehak in zelo udoben. Raste z vašim otrokom. Primeren je za otroke od rojstva do 3 let. Ponuja 4 različne načine nošenja, ki jih lahko spreminjate na enostaven in varen način.

KiBi nosilka EVO

KiBi nosilka EVO

Ocena: 4,8
112,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nosilka KiBi EVO je ergonomska nosilka izdelana na Češkem in je primerna za nošenje otrok od 4. meseca do 3. leta starosti. Ponuja 3 položaje nošenja: možnost nošenja na boku, trebuhu ali na hrbtu. Ima ledveni pas, naslon za glavo za miren spanec vašega otroka in še mnogo drugih stvari.

Babybjörn nosilka ONE Classic Denim Midnight blue
160,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

BabyBjörn nosilka ONE Classic Denim Midnight blue za otroke od rojstva pa do 3 leta starosti. Maksimalna nosilnost je 15 kg. Ta bombažna nosilka je označena, kot zdrav nosilec kolčnih sklepov. Enostavna za uporabo, omogoča nošenje dojenčka v različnih položajih. Udobna in varna za uporabo.

Ergobaby nosilka Adapt
150 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ta praktična nosilka je idealna za otroke od rojstva pa do malčka. Njen ergonomski, udoben in naraščajoč otroški nosilec bo vašemu otroku zagotovil vsa udobja na sprehodih in daljših potovanjih.