SENCOR SVX Grapefruit dišeče palčke za sesalnike
3 €

Dišeče palčke so namenjene za sesalnike na vrečko ali brez in imajo vonj po grenivki. Sencor SVX Grapefruit prijetno odišavijo prostor. Enostavna namestitev 1 kosa palčke direktno v vrečko ali posodo za prah Eno pakiranje vsebuje 5 dišečih palčk z enakim vonjem

SENCOR SVX Lily dišeče palčke za sesalnike
3 €

Dišeče palčke za sesalnike z in brez vrečke prijetno odišavijo prostor med sesanjem. Sencor SVX Lily dišeče palčke so enostavne za namestitev – zadostuje, da palčko vstavite direktno v vrečko ali posodo za prah.

SENCOR SVX 94MOP čistilec tkanin
2 €

Čistilec tkanin za sesalnike SVC 9020BK/RD in SVC 9031BK/RD (CLEENO). Sencor SVX 94MOP je opremljen z antistatičnim učinkom.

SENCOR SVX Forest dišeče palčke za sesalnike
4 €

Dišeče paličke so namenjene za v sesalnike na vrečke ali brez. Sencor SVX Forest se enostavno namesti, s tem da paličko vstavite direktno v vrečko in vaš prostor bo odišavljen. Eno pakiranje vsebuje 5 dišečih palčk z enakim vonjem

SENCOR SVX Ocean dišeče palčke
3 €

Dišeče palčke, ki so primerne za sesalnike na vrečke, saj bodo pri čiščenju oddajle prijeten vonj po prostoru. Sencor SVX OCEAN je enostavno nanesti – preprosto jo vrzite neposredno v vrečko ali posodo za prah. Paket vsebuje 5 kosov rezervnih glav.