PINOKIO fantovske hlače Prince
22,23 €

Zadnji kos!

Želite, da vaš otrok zažari? Podarite mu te hlače z naramnicami! Primerne so za slavnostne dogodke.


Atticat dekliške hlače Denim
18,47 €

Dekliške hlače AttiCat Denim so odlična kombinacija razkošja in udobja. Te hlače so bile ustvarjene v sodelovanju z ilustratorjem Disney Studio – Herve Chiquetem.


Nini dekliška trenirka
9,77 €

Udobna trenirka NINI za vašo deklico s čipko v pasu. Visok in elastičen pas zagotavljata maksimalno udobje pri nošenju. Hlače so izdelane iz bombaža in elastana. So zelo udobne na telesu, zračne in elastične.


Carodel deške hlače
7,51 €

6,90 €

Modna fantovska trenirka je izdelana iz bombažnega materiala s primesmi viskoze. Zaradi udobnega kroja je primerna za vsakodnevno nošenje.


Lamama fantovske hlače
16,19 €

Prijetni copati v čudoviti turkizni barvi bodo vašemu malčku nudile zabavo in maksimalno udobje. Hlače so izdelane iz bombaža, ki ima certifikat Öko – Tex Standard 100. Univerzalna velikost za otroke od 1 do 6 let.


Blue Seven deške hlače
11,27 €

10,49 €

Popolna trenirka Little dragon v katero se bo vaš fant zaljubil. Zasnovana je v udobnem kroju, odlikujejo jo konice v zeleni barvi. Popolna je za treninge ali prosti čas.


Atticat dekliške hlače Eifell
18,47 €

Dekliške hlače AttiCat Eiffel niso okrašene le z Eifflovim stolpom, ampak tudi z mačkami v Disney slogu! Te hlače so bile ustvarjene v sodelovanje z ilustratorjem Disney Studio – Herve Chiquetem.


Atticat dekliške hlače Red Nose
18,47 €

Zabavne in čudovite hlače AttiCat RedNose se lahko uporabijo kot elegantne hlače ali kot pajkice. Na voljo so v črno sivi kombinaciji in so okrašene z barvitimi mačkami v Disney slogu. Te hlače so bile ustvarjene v sodelovanje z ilustratorjem Disney Studio – Herve Chiquetem.


Blue Seven deške hlače
10,07 €
9,68 €

Odlična trenirka, ki bo vašemu fantu zelo všeč. Trenirka je izdelana iz prijetnega bombažnega materiala in ima zelo udoben kroj.


Carodel dekliška obleka z motivom zvezd
9,77 €

Moderne dekliške hlače izdelane iz raztegljive tkanine, bodo nudile vaši majhni dami maksimalno udobje tudi ob celodnevni uporabi. Narejene so iz bombažnega materiala z elastanom.


Carodel dekliška trenirka z motivom srca
7,51 €

6,90 €

Čudovita dekliška trenirka v roza barvi z motivom srca nudi toploto in udobje skozi cel dan. Narejena je iz prijetnega bombažnega materiala s primesmi poliestra.


Carodel fantovska trenirka z motivom medvedkov
7,51 €

6,90 €

Modna fantovska trenirka z motivom medvedkom je izdelana iz bombažnega materiala s primesmi poliestra. Zaradi udobnega kroja je primerna za vsakodnevno nošenje.


Carodel fantovske hlače
13,17 €

Fantovske hlače v sivi različici bodo vašemu otroku prav gotovo všeč. Narejene so iz prijetnega bombažnega materiala z elastanom.


Carodel fantovske kavbojke Monster
11,28 €

Elegantne denim hlače z dodelano obdelavo bodo primerne za vaše najmlajše fante. Narejene so iz bombažnega materiala z elastanom.


Dirkje deške hlače
10,82 €

Udoben fantovski spodnji del trenirke je primeren za vsakega malčka.


Ewa Klucze dekliške hlače Emu
13,54 €

12,76 €

Čudovite fantovske hlače z naramnicami bodo odlična izbira za udobne in nemotene igre, povsod kjer boste.


Garnamama dekliška trenerka
10,91 €

Udobna dekliška trenerka v modri barvi bo prišla več kot prav tako doma,kot v vrtcu, pa tudi na igrišču ob športnih aktivnostih. Izdelana je iz udobnega bombažnega materiala.


Garnamama dekliška trenirka
10,91 €

Udobna dekliška trenerka v vijolični barvi bo prišla več kot prav tako doma,kot v vrtcu, pa tudi na igrišču ob športnih aktivnostih. Narejene so iz bombažnega materiala z primesmi poliestra.


Gelati fantovske hlače z motivom avtomobilov
21,12 €

19,19 €

Čudovite jeans hlače v modri barvi bodo ustrezale vsakemu fantu in bodo zagotovile udobje skozi ves dan. Izdelane so iz prijetnega, lahkega in prilagodljivega materiala.


Lamama dekliške hlače
19,96 €

Udobne hlače v roza barvi bodo vaši princeski zelo všeč in ji bodo nudile veliko udobja. Hlače so izdelane iz bombaža, ki ima certifikat Öko – Tex Standard 100.


Lamama fantovske hlače
11,28 €

Udobna trenirka v atraktivni turkizni barvi z dodelanimi udobnimi robovi, zagotavljajo maksimalno udobje vašemu otroku. Hlače so izdelane iz bombaža, ki ima certifikat Öko – Tex Standard 100. Univerzalna velikost za otroke od rojstva do 1 leta.


Lamama fantovske hlače
19,58 €

Udobna trenirka v temno zeleni barvi z dodelanimi udobnimi robovi, zagotavljajo maksimalno udobje vašemu otroku. Hlače so izdelane iz bombaža, ki ima certifikat Öko – Tex Standard 100.


Lamama fantovske hlače
19,58 €

Udobna trenirka v temno zeleni barvi z dodelanimi udobnimi robovi, zagotavljajo maksimalno udobje vašemu otroku. Hlače so izdelane iz bombaža, ki ima certifikat Öko – Tex Standard 100.


Nini dekliška trenirka
10,07 €

Novo

Te praktične hlače iz organskega bombaža s široko gumo v pasu boste oboževali spomladi, poleti in pozimi. Poleg tega so hlače v modni barvi gorčice!


Nini dekliška trenirka
7,51 €

Novo

Škratova trenirka za vse deklice – trenirke imajo prijetno simpatično pastelno barvo in volnčkasto obdelavo.