Philips nastavek za električno zobno ščetko Sonicare G3 Premium Gum Care HX9052/33

Ocena: 5 3 ocen Znamka: Philips Naša številka: 1245351

Darilo

Philips nastavek za električno zobno ščetko Sonicare G3 Premium Gum Care HX9052/33 + 10 € bonusa za naslednji nakup nad 100 €

Nastavek za električno zobno ščetko zagotavlja izjemno temeljito a hkrati nežno ščetkanje. Glava z dolgimi ter gostimi ščetinami pa poskrbi za temeljito odstranjevanje zobnih oblog tudi globoko med zobmi. Celoten opis

24.9
5 3

25,99 €
24,90 €

Naša številka: 1245351

Bonus za popust 10 €

Bonus za popust 10 €

10 € bonusa za naslednji nakup nad 100 €

Z nakupom artikla pridobite bonus za popust v vrednosti 10 € za naslednji nakup. Bonus vam bomo poslali 14 dni po prejemu računa.

Ponudba velja do 13. 12. 2019.


Predstavitev

Opis artikla

Philips Sonicare G3 Premium Gum Care

Mehke ukrivljene stranice standardne glave sonične zobne ščetke se optimalno prilagodijo obliki dlesni in vaših zob, zato zagotavljajo kar do 2-krat boljši stik s površino kot običajne zobne ščetke, posledično pa učinkoviteje odstranjujejo zobne obloge in prispevajo k popolni čistoči ustne votline. Glava ščetke in ročaj Sonicare sta najboljši par, saj hitre vibracije v ročaju zobne ščetke omogočajo do 62.000 gibov ščetke na minuto, spenijo zobno pasto v mehurčke in jih spravijo globoko med vaše zobe in ob dlesen.

western-digital
western-digital

Celodnevna svežina

Prednost zobne prhe je sistem BrushSync, ki vas bo opozoril, ko bo čas za menjavo nastavkov. Enostavno spremljajte modre ščetine zobne ščetke in ko le – te postanejo bele barve, boste vedeli, da je čas za menjavo. Glava ščetke Premium Gum Care je primerna za vse ročaje zobnih ščetk Philips Sonicare, razen za PowerUp Battery in Essence. Pri zamenjavi in čiščenju jo enostavno odstranite in pritrdite.

Tehnične podrobnosti:

  • Pametno prepoznavanje glave ščetke: da
  • Trdota ščetin: mehka
  • Velikost standardna
  • Priporočena menjava: na vsake 3 mesece
  • Primerno za: DiamondClean, DiamondClean Smart, EasyClean, FlexCare, HealthyWhite, Za otroke
  • Komplet vključuje: 2 x glavi ščetke G3 Premium Gum Care

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%