Polyfibre tenis struna Polyfibre Black Venom Rough - kolut
112,20 €

Moč, spin in občutek so zaščitni znaki odlične strune Polyfibre Black Venom Rough. Rough izvedba ima posebej strukturirano zunanjo plast, ki še bolje „zagrabi“ žogico in na ta način poveča spin potencial in prepreči dodatno premikanje strun. Igralci bodo navdušeni nad kombinacijo odlične kontrole, dobrega občutka in maksimalnega udobja.

Gamma tenis struna Moto
11,32 €

Tenis struna ne izgublja svoje napetosti, nudi odlično udobje in zmanjšuje vibracije.

Polyfibre tenis struna Evolution, set
11,21 €

Moč, spin, visoka fleksibilnost, izredno udobje, ki skrbi za zaščito rok in ramen ter izjemen občutek so kvalitete, ki odlikujejo tenis struno Evolution.

Polyfibre tenis struna Tour Player Rough
14,16 €

Tenis struna Polyfibre Tour Player Rough s Corona premazom in SMD tehnologijo zagotavlja odlično rotacijo, kontrolo in moč ter je primerna za izkušene igralce.

Scatch set za tenis
39,59 € 37,32 €

Set blagovne znamke Scatch vključuje vse rekvizite, ki jih potrebujete za igro tenisa.

Tecnifibre grip Tecnifibre Pro Player's ATP
7,21 €

Tecnifibre je izdelal povsem nov grip in ga poimenova Pro Player's. Ob sodelovanju z ATP-jem in pogovoru z igralci so ugotovili, da se med tekmovanjem igralci zelo znojijo in tako potrebujejo grip, ki bo zelo hitro vpijal znoj, ter tako ohranjal izredno dober oprijem.

Tecnifibre tenis struna Black Code - set
14,35 €

Izredno prijazna struna, ki je našla svoj krog tudi med ATP tekmovalci najvišjega ranga. Zaradi peterokotne oblike nudi veliko spina, drugače pa je znana po tem, da ne izgubja napetosti in da daje mehkejši občutek kot druge poliestrske strune.

Tecnifibre tenis struna X-One biphase - set
25,69 €

Najboljša struna v letu 2008 Tecnifibre X-One biphase, daje superioren občutek, udobje, odzivnost in moč. Je idealna izbira za igralce, ki iščejo roki prijazno struno, brez dodatne izgube moči.

Weiss Cannon tenis Struna Explosiv
9,22 €

Tenis Struna Weiss Cannon Explosiv! ena izmed najkvalitetnejših multifilment strun in omogoča izjemna rezultate in obstojnost.

Weiss Cannon tenis struna Scorpion
8,18 €

Visoko kvaliteten Co-polymer, dodan in ojačan z izbranimi kemikalijami. Struna je izredno hitro pridobila naziv „A dream to play”.