Najdeno: 53

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Compressport kompresijski rokav za komolec, bel
26 €

24 €

Vsestranski kompresijski rokavi, ki so primerni za vse letne čase. Primerni so posebej za športe z loparji, za rekreativce in profesionalne športnike.


Compressport kompresijski znojnik, bel
10 €

9,30 €

Kompresijski znojnik Compressport bele barve je izdelan iz blaga, ki se hitro suši, zaradi česar je možnost nastajanja bakterij in pojava neprijetnih vonjav občutno manjša, zahvaljujoč posebnim točkam 3D, ki omogočajo lažji prehod zraka.


Polyfibre tenis struna Evolution - kolut, 200 m
104,01 €

96,10 €

Moč, spin, visoka fleksibilnost, izredno udobje, ki skrbi za zaščito rok in ramen ter izjemen občutek so kvalitete, ki odlikujejo tenis struno Evolution.


Polyfibre tenis struna Polyfibre Black Venom Rough - kolut
108,99 €

100,70 €

Moč, spin in občutek so zaščitni znaki odlične strune Polyfibre Black Venom Rough. Rough izvedba ima posebej strukturirano zunanjo plast, ki še bolje „zagrabi“ žogico in na ta način poveča spin potencial in prepreči dodatno premikanje strun. Igralci bodo navdušeni nad kombinacijo odlične kontrole, dobrega občutka in maksimalnega udobja.


Polyfibre tenis struna TCS Rough - set
10,89 €

10,10 €

Tenis struna Polyfibre TCS Rough – set je izdelana za topspin in profesionalne igralce. Omogoča vam moč, spin in popoln občutek.


Polyfibre tenis struna Tour Player Rough
13,75 €

12,70 €

Tenis struna Polyfibre Tour Player Rough s Corona premazom in SMD tehnologijo zagotavlja odlično rotacijo, kontrolo in moč ter je primerna za izkušene igralce.


Spartan set znojnikov, 3 kosi, beli
3,50 €

Spartanov komplet treh znojnikov je namenjen vsem športnikom, ki jih znoj moti pri igri ali treningu. Dva znojnika sta zapestna, eden pa je namenjen za čelo.


Spartan znojnik velikosti 7 cm, bel
1,50 €

Spartanov komplet dveh znojnikov je namenjen vsem športnikom, ki jih znoj moti pri igri ali treningu.


SpeedMinton struna MS 600 - control
9,95 €

9,20 €

Speedminton struna MS 600 – control je namenjena vsestranskim igralcem, ki potrebujejo boljšo kontrolo.


SpeedMinton struna MS 700 - power
9,95 €

9,20 €

Speedminton struna MS 700 – power je namenjen za vse, ki rabijo moč in visoko mero udobja.


Tecnifibre grip Pro Dry ATP
7 €

6,50 €

Tecnifibre je na željo ATP igralcev izdelal povsem nov grip in ga poimenoval Pro Dry ATP.


Tecnifibre grip Tecnifibre Pro Player's ATP
7 €

6,50 €

Tecnifibre je izdelal povsem nov grip in ga poimenova Pro Player's. Ob sodelovanju z ATP-jem in pogovoru z igralci so ugotovili, da se med tekmovanjem igralci zelo znojijo in tako potrebujejo grip, ki bo zelo hitro vpijal znoj, ter tako ohranjal izredno dober oprijem.


Tecnifibre struna 305 Squash - set
13,95 €

12,90 €

Struna Tecnifibre 305 Squash – set je največkrat nagrajena struna in hkrati najbolj zaželjena tega podjetja.


Tecnifibre tenis struna Black Code 4S - set
14,95 €

13,80 €

Izredna kontrola, maksimalen spin, elastičnost in napetost so glavne značilnosti, ki odlikujejo tenis struno Tecnifibre Black Code 4S.


Tecnifibre tenis struna Black Code - set
13,94 €

12,90 €

Izredno prijazna struna, ki je našla svoj krog tudi med ATP tekmovalci najvišjega ranga. Zaradi peterokotne oblike nudi veliko spina, drugače pa je znana po tem, da ne izgubja napetosti in da daje mehkejši občutek kot druge poliestrske strune.


Tecnifibre tenis struna Razor Code, set
15,95 €

14,70 €

Tecnifibre je izdelal povsem novo struno Razor code. Ob sodelovanju z ATP-jem in pogovoru z igralci so ugotovili, da tekmovalci želijo struno klasične oblike, ki nudi dober spin potencial in zelo dobro obstojnost.


Tecnifibre tenis struna X-One biphase - set
24,95 €

23,10 €

Najboljša struna v letu 2008 Tecnifibre X-One biphase, daje superioren občutek, udobje, odzivnost in moč. Je idealna izbira za igralce, ki iščejo roki prijazno struno, brez dodatne izgube moči.


Robin Söderling grip Classic Tour
7,50 €

6,90 €

Izredno tanek, obstojen in mehak teniški grip je bil oblikovan po navodilih bivšega ATP igralca Robina Söderlinga.


Robin Söderling grip TrueTac GIRL POWER
9 €

7,40 €

Izredno lepljiv, obstojen in mehak ženski teniški grip je bil oblikovan po navodilih bivšega ATP igralca Robina Söderlinga.


Weiss Cannon tenis Struna Explosiv
8,95 €

8,30 €

Tenis Struna Weiss Cannon Explosiv! ena izmed najkvalitetnejših multifilment strun in omogoča izjemna rezultate in obstojnost.


Weiss Cannon tenis struna Scorpion
7,95 €

7,30 €

Visoko kvaliteten Co-polymer, dodan in ojačan z izbranimi kemikalijami. Struna je izredno hitro pridobila naziv „A dream to play”.


Weiss Cannon tenis struna Silverstring
8,95 €

8,20 €
Silverstring je najbolj znana Weiss Cannon-ova mednarodna struna. Na testih so jo ocenili, kot eno najboljših strun na svetu v vseh kategorijah. Izdelana je iz finega co-polimera in ojačana z določenimi exkluzivnimi kemičnimi elementi in dodatki.