Lamart LT2081 stojalo za nože, 22,5 cm, črno
12,42 € 11,40 €

Univerzalno stojalo za nože Lamart bo s svojo elegantno obliko postal prava (uporabna) dekoracija vsake kuhinje. Stojalo je izdelano iz odporne plastike, notranjost pa je skrbno obdelana, da rezila ne postanejo topa. Stojalo lahko enostavno operete.

Lamart LT2082 stojalo za nože, 22,5 cm, belo
12,42 € 11,50 €

Zadnji kos!

Masivno univerzalno stojalo za nože Lamart v beli barvi bo postal prava (uporabna) dekoracija vsake kuhinje. Posebna notranjost stojala je skrbno obdelana tako, da rezila ne postanejo topa. Stojalo je narejeno iz odporne plastike in se enostavno opere.

Lamart LT2083 stojalo za nože, 22,5 cm, sivo
12,42 € 11,40 €

Masivno univerzalno stojalo za nože Lamart v sivi barvi bo postal prava (uporabna) dekoracija vsake kuhinje. Izdelano je iz trpežne plastike. Notranjost je nežen do nožev in skrbi, da rezila ne postanejo topa. Stojalo se enostavno opere.

Tescoma brusilnik za nože SONIC
8,62 €

Brusilnik za nože SONIC TESCOMA je odličen za enostavno brušenje kuhinjskih nožev SONIC in drugih nožev z gladkim rezilom. Brusne plošče so iz nerjavečega jekla, ki bodo poskrbele, da bodo vaši noži vedno ostri.

Banquet stojalo za nože Culinaria Black, 18 cm, s ščetinami
17,34 € 15 €

Zadnji kos!

Stojalo za keramične nože v črni barvi Culinaria je odličen dodatek v vsaki kuhinji. Višina stojala je 18 cm. Izdelano je iz trpežnega materiala iz plastike. Stojalo ima plastični vložek s ščetinami za upogibne nože.

Banquet stojalo za nože Culinaria Red, 18 cm, s ščetinami
17,34 € 15,20 €

Stojalo za keramične nože v rdeči barvi Culinaria je odličen dodatek v vsaki kuhinji. Višina stojala je 18 cm. Izdelano je iz trpežnega materiala iz plastike. Stojalo ima plastični vložek s ščetinami za upogibne nože.