Fiskars Essential Roll-Sharp brus za nože
14,99 € 13,49 €

Zadnji kos!

Brusilnik nožev Roll-Sharp Essential za enostavno in hitro ostrenje nožev. Ta brusilnik je primeren za levičarje in desničarje. Opremljen je s keramičnimi diski za ostrenje, ki vam bodo ostrigli nož.

Fackelmann brusilnik za noče, 3-fazni
16,81 € 13,80 €

Brusilnik za nože od znamke Fackelmann omogoča 3-fazno ostrenje za profesionalni občutek z rezili. Držalo je izdelano iz ABS plastike v črni barvi in funkcionalni del je iz nerjavečega jekla. Ta brusilnik ostri in odpravlja vse nepravilnosti.

Lamart LT2081 stojalo za nože, 22,5 cm, črno
12,42 € 11,40 €

Univerzalno stojalo za nože Lamart bo s svojo elegantno obliko postal prava (uporabna) dekoracija vsake kuhinje. Stojalo je izdelano iz odporne plastike, notranjost pa je skrbno obdelana, da rezila ne postanejo topa. Stojalo lahko enostavno operete.

Victorinox brusilnik za keramične nože
27,90 € 25,11 €

Brusilnik za nože z keramičnim rezilom Victorinox je nepogrešljiv v vsaki kuhinji saj poskrbi, da bodo vaši noži vedno ostri.

Banquet magnetno stojalo za nože Culinaria, 49 cm
7,90 € 6,30 €

Magnetno stojalo za nože Culinaria z dolžino 49 cm je praktični pripomoček v vsaki kuhinji. Zahvaljujoč temu stojalu boste imeli nože vedno pri roki. Površina traku je iz plastike v črni barvi. Fiksno pritrditev rezila zagotavlja par močnih magnetnih trakov.

Banquet brusilo za nože ALIVIO 3v1
10,08 € 8,20 €

Brusilnik za nože s 3 fazami. BANQUET ALIVIO je primeren za brušenje klasičnih jeklenih kuharskih nožev. Prvi brusilnik je namenjen popravljanju, drugo rezilo poskrbi za kakovostno brušenje in zadnje poskrbi, da vrne nož v prvotno obliko. Varnost zagotavlja protizdrsna podlaga.

InnovaGoods profesionalni brusilec nožev (V0101029)
14,90 € 14,50 €

Zadnji kos!

Innovagoods profesionalen brusilec nožev bo z lahkoto nabrusil vse vaše nože. Brusi, popravlja ali spolira rezilo po potrebi. Nabrusi tudi japonske in nazobčane nože.

InnovaGoods kompaktni brusilec nožev (V0101140)
10,90 € 10,60 €

Kompaktni brusilec nožev je primeren za različne tipe nožev. Ima dve odprtini za brušenje: eno iz volframa in drugo iz keramike, kar pomeni, da z boste lahkoto nabrusili vse nože.

Tescoma brusilnik za nože SONIC
8,62 €

Brusilnik za nože SONIC TESCOMA je odličen za enostavno brušenje kuhinjskih nožev SONIC in drugih nožev z gladkim rezilom. Brusne plošče so iz nerjavečega jekla, ki bodo poskrbele, da bodo vaši noži vedno ostri.

Banquet magnetno stojalo za nože Akcent, 33 cm
7,52 € 5,80 €

Magnetno stojalo za nože Akcent z dolžino 33 cm je praktični pripomoček v vsaki kuhinji. Fiksno pritrditev rezila zagotavlja par močnih magnetnih trakov. Zahvaljujoč temu stojalu boste imeli nože vedno pri roki. Površina stojala je iz nerjavečega jekla v matiranem zaključku.

Banquet stojalo za nože Culinaria Black, 18 cm, s ščetinami
17,34 € 15 €

Stojalo za keramične nože v črni barvi Culinaria je odličen dodatek v vsaki kuhinji. Višina stojala je 18 cm. Izdelano je iz trpežnega materiala iz plastike. Stojalo ima plastični vložek s ščetinami za upogibne nože.

KitchenAid stojalo za nože Pro Series z enim nožem, črno
269 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stojalo za nože z enim nožem za čiščenje zelenjave z rezilom dolžine 9 cm blagovne znamke KitchenAid je vrhunski kuhinjski pripomoček, ki je primeren tako za domačo kot profesionalno uporabo.

Fiskars Essential brusna palica, 20 cm
11,99 € 10,19 €

Brusilna palica, 20 cm, za udobno in popolno ostrenje vašega noža. Zahvaljujoč oblikovanemu ročaju se popolnoma prilega vaši roki. Izdelana je iz visoko kakovostnega nemškega jekla.