Sponeta prevleka za namiznoteniško mizo
30,60 €

Sponeta prevleka za namiznoteniško mizo je kakovostna in cenovno ugodna izbira za vse lastnike zložljivih miz za namizni tenis. Ponaša se z dvema zadrgama in izdelavo iz ojačane polietilenske folije.


Giant Dragon pokrivalo za namiznoteniško mizo, modro
18,70 €

Pokrivalo za namiznoteniško mizo modre barve je primerna za zaščito namiznoteniških miz bodisi v zunanjih bodisi notranjih prostorih. Mizo bo pokrivalo ščitilo pred prahom, umazanijo in drugimi umazanimi delci. Primerno je za pokrivanje zložljivih namiznoteniških miz.


Lepilo GEWO Hydro Tec, 37 ml
8,91 €

8,20 €

Lepilo GEWO Hydro Tec je narejen na vodni osnovi in omogoča preprosto nameščanje ter odstranjevanje.


Xiom guma Vega Euro
35,90 €

33,20 €

Guma XIOM Vega Europe je namenjena podlagi za športno vadbo.


Cornilleau guma Cornilleau Pilot Fast
39,91 €

36,90 €

Guma Cornilleau Pilot Fast je ena izmed najbolj odzivnih gum na tržišču. Uporablja 40° gobo in In-Tens tehnologijo, tako da žogica dlje časa ostane na oblogi in tako poveča natančnost. Zaradi zelo dinamične zgornje plasti, ki uporablja Grip Extend tehnologijo, pa igralcu omogoči večjo rotacijo.


Cornilleau guma Drive Intense
29,90 €

27,60 €

Guma blagovne znamke Cornilleau je namenjena za izkušene in vsestranske igralce, ki želijo popolno natančnost, prenos energije in odličen oprijem.


Cornilleau leseni del HinoTec Off+ Carbon
74,90 €

69,20 €

Leseni del za lopar blagovne znamke Cornilleau je namenjen za zahtevne, vsestranske igralce, ki želijo popolno natančnost, prenos energije in odličen oprijem.


Leseni del Xiom Feel S7
69,91 €

64,60 €

Leseni del loparja blagovne znamke Xiom je namenjen vsestranskim igralcem, ki prisegajo na kakovostno opremo pri igri namiznega loparja.


Leseni del Xiom Ice Cream AZX
159,91 €

147,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Leseni del loparja primeren za vsestranske igralce, ki prisegajo na kakovostno opremo pri igranju namiznega tenisa.


Donic Ovitek za namiznoteniški lopar Classic
6,99 €

6,64 €

Trpežen in atraktiven ovitek za namiznoteniški lopar Donic-Schildkröt Classic. Narejen in najlona in je primeren za en lopar. Na zadnji strani je priročen žepek za 3 žogice. Nudi lažje prenašanje vaše opreme z atraktivnim motivom.