Banquet desertni krožnik, porcelan, 19 cm
9,33 € 8,20 €

Desertni krožnik 19 cm blagovne znamke Banquet je primeren za vsakodnevno uporabo, lahko ga uporabite v mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju.

Banquet desertni krožnik LAVENDER, 19 cm
12,85 € 11,20 €

Desertni krožnik 19 cm blagovne znamke Banquet z motivom sivke je primeren za vsakodnevno uporabo, lahko ga uporabite v mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju.

Bormiolli steklen desertni krožnik EBRO, 20 cm, 6 kosov
9,27 € 7,80 €

Steklen desertni krožnik EBRO, prihaja iz blagovne znamke Bormioli ter je na voljo z belim kaljenim steklom s premerom 20 cm. Uporabljamo jih lahko v mikrovalovni pečici, lahko pa jih tudi pomijete v pomivalnem stroju. Skleda je odporna proti praskam in odrgninam, toplotnim nihanjem, poleg tega je neprozorne in zato preprečujejo, da bi se bakterije množile.

Bormiolli steklena skleda EBRO, 13,5 cm, 6 kosov
7,72 € 6,70 €

Komplet steklenih posod EBRO znamke Bormioli iz kaljenega belega stekla s premerom 13,5 cm. Uporabljamo jih lahko v mikrovalovni pečici, lahko pa jih tudi pomijete v pomivalnem stroju. Skleda je odporna proti praskam in odrgninam, toplotnim nihanjem, poleg tega je neprozorne in zato preprečujejo, da bi se bakterije množile.

Bormiolli steklena skleda EBRO, 12,5 cm, 6 kosov
10,44 € 9 €

Set steklenih posod Bormioli EBRO iz kaljenega belega stekla s premerom 12,5 cm. Uporabljamo jih lahko v mikrovalovni pečici, lahko pa jih tudi pomijete v pomivalnem stroju. Skleda je odporna proti praskam in odrgninam, toplotnim nihanjem, poleg tega je neprozorne in zato preprečujejo, da bi se bakterije množile.