Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Trezor Model T digitalna strojna kripto denarnica

Trezor Model T digitalna strojna kripto denarnica

Številka: 1299299
Digitalna kripto denarnica Trezor T je naslednja generacija strojne denarnice kriptovalut, ki je zasnovana kot univerzalna hramba za vsa vaša digitalna sredstva. Poskrbela bo, da bodo vaše kripto valute vedno shranjene na varnem mestu. Podpira več kot 1200 kriptokovancev, se ponaša z zaslonom na dotik in omogoča intuitiven ter priročen vmesnik za preverjanje in potrjevanje vseh postopkov. Celoten opis
190,19 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 1299299

Predstavitev

Trezor Model T

SatoshiLabs Trezor model T je naslednja generacija strojne denarnice, namenjena varni hrambi kriptovalut, gesel, prijav in digitalnih ključev. Model T odlikuje priročni zaslonu na dotik in enostavni uporabniški vmesnik ter prinaša varnost, intuitivnost in enostavnost uporabe na novi ravni. 

Naprava se za vse občutljive operacije, vključno z generiranjem ključa, izpeljavo ključev, podpisovanjem transakcij itd., zanaša na notranji procesor in zagotavlja da ne prihaja do uhajanja podatkov, zaslon na dotik pa omogoča tudi vnos zaupnih podatkov na napravo, brez potrebe po uporabi manj varnega računalnika.

Trezor Model T

Varna in zanesljiva denarnica

Trezor digitalne ključe za dostop do vaših kovancev in drugih podatkov varno shrani in vam omogoča varno uporabo. Ključi nikoli ne zapustijo naprave, saj je naprava popolnoma izolirana. Da bi bilo varnostno kopiranje enostavnejše, je kreirana standardna obnovitvena koda (Recovery Seed) – BIP32, BIP39, BIP44 in SLIP39, kar pomeni, da lahko v primeru izgube denarnice, preprosto obnovite svojo celotno denarnico z uporabo obnovitvene kode 12-ih besed

Model T deluje tudi kot U2F (Universal 2nd-Factor) ključek. Podpira več kot 1200 kripto kovancev. Shranjuje tudi vaša gesla, do kateri dostopate šele s fizično potrditvijo na Trezorju.

Varnostna gesla

Vsebina pakiranja

  • Denarnica Trezor Model T, USB-C ženski priklop
  • Magnetno držalo
  • USB-C v USB-A kabel
  • 2× kartica za zapis obnovitvenih besed (seme)
  • Trezor nalepke

Tehnične podrobnosti

Procesor 168 MHz Cortex-M4
Zaslon barvni LCD zaslon na dotik (240×240 px)
Povezava USB-A na USB-C
Varnost in certifikati CE in RoHS
Podprte platforme Windows 10, MacOS, Linux, Android, Google WebUSB
Barva črna
Dimenzije 64 × 39 × 10 mm
Teža 22 g
Temperaturno območje delovanja -20°C do +60°C

Garancija: 1 leto