Bacek Ewan Deluxe, siv

Ocena: 4,6 14 ocen Znamka: Naša številka: 1307424

Bacek Ewan Deluxe, siv

Ewan je prikupna plišasta igrača, ki v kombinaciji mehkega otipa in pomirjajočega zvoka umiri otroka, da hitro in mirno zaspi. Igrača oddaja štiri različne pomirjajoče zvoke kot je zvok dežja, harfe, sesalca in maternice poleg tega pa ima zasnovan tudi senzor, k ise aktivira, ko se vaš malček prebudi. Celoten opis

47.39
4.6 14

49,99 € Vključno z DDV
47,39 €
-5%
Zadnji kos!

Naša številka: 1307424

Predstavitev

Opis artikla

Bacek Ewan – siv

Ewan je prikupna plišasta igrača, ki v kombinaciji mehkega otipa in pomirjajočega zvoka umiri otroka, da hitro in mirno zaspi. Igrača oddaja štiri različne pomirjajoče zvoke kot je zvok dežja, harfe, sesalca in maternice poleg tega pa ima zasnovan tudi senzor, k ise aktivira, ko se vaš malček prebudi. 

Ogromno raziskav je bilo narejenih v zagotavljanju pogojev, ki bi pomirjajoče vplivali na otroka, da mirno zaspi. Raziskave so pokazale, da otroci lažje zaspijo ob nežnih zvokih in ob roza svetlobi, ki jih spominja na svetlobo v času, ko so bili v maternici.

Igračo lahko enostavno namestite na otroško posteljico s prijemalnim trakom. Lahko ga tudi vzamete zraven na sprehod ali v avto. Prijemalni trak lahko služi tudi kot pritrditev dude, da je nebi izgubili.

Tehnične lastnosti

  • Napajanje: 3×AA baterije (niso vključene)
  • Barva: Siva
  • 20 minutni časovnik z avtomatskim izklopom
  • Nežen mekek roza sij
  • MoonMode smart senzor
  • Pralen v pralnem stroju

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%