Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe, siv

Sweet Dreamers Bacek Ewan Deluxe, siv

Številka: 1307424
Ewan je prikupna plišasta igrača, ki v kombinaciji mehkega otipa in pomirjajočega zvoka umiri otroka, da hitro in mirno zaspi. Igrača oddaja različne pomirjajoče zvoke, poleg tega pa ima zasnovan tudi senzor, k ise aktivira, ko se vaš malček prebudi. Celoten opis
49,49 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

27.6. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
28.6. predvidena dostava na dom
 
Številka: 1307424

Predstavitev

Bacek Ewan – siv

Ewan je prikupna plišasta igrača, ki v kombinaciji mehkega otipa in pomirjajočega zvoka umiri otroka, da hitro in mirno zaspi. Igrača oddaja pet različnih pomirjajočih zvokov kot so: zvok dežja, harfe, sesalca, bitje srca in maternice. Poleg tega pa ima zasnovan tudi senzor, ki se aktivira, ko se vaš malček prebudi. 


Pomirjajoči zvoki

Ogromno raziskav je bilo narejenih v zagotavljanju pogojev, ki bi pomirjajoče vplivali na otroka, da mirno zaspi. Raziskave so pokazale, da otroci lažje zaspijo ob nežnih zvokih in roza svetlobi, ki jih spominja na svetlobo v času, ko so bili v maternici.


Enostavna namestitev

Igračo lahko enostavno namestite na otroško posteljico s prijemalnim trakom. Lahko ga tudi vzamete zraven na sprehod ali v avto. Prijemalni trak lahko služi tudi kot pritrditev dude, da je nebi izgubili.


Tehnične lastnosti

  • Napajanje: 3×AA baterije (niso vključene)
  • Barva: Siva
  • 20 minutni časovnik z avtomatskim izklopom
  • Nežen mekek roza sij
  • MoonMode smart senzor
  • Pralen v pralnem stroju