Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

IONEX Ionizator zraka za dom, bela

IONEX Ionizator zraka za dom, bela

Številka: 11458820
Partnerska prodaja
Ionizator zraka IONEX temeljito očisti zrak in odstrani tudi najmanjše škodljive osnesnaževalce, ki jih filtri ne morejo. Patentirana ogljikova ščetka poskrbi, da aparat ne oddaja nič zdravju škodljivega ozona. Pokrije do 70 m2. Odstrani tudi viruse iz zraka. Primeren tudi za alergike in astmatike. Celoten opis
270 €
Partner: IONEX

Partnerska zaloga 5+ artikli

24.7.2024 - 25.7.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja IONEX

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 11458820

Predstavitev

Ionizator IONEX temeljito čisti zrak in je hkrati trajna rešitev za ljudi, ki so podvrženi senenem nahodu, alergijam, prehladu, gripi, astmi in visokem krvnem tlaku, saj:

 • Rešuje probleme astmatikov in alergikov – negativni ioni odpravljajo seneni nahod, alergije in ostale probleme dihalnih poti;
 •  V zimskem času rešuje prehlad in gripo – preprečuje okužbo, ter odpravi simptome;
 • Odstranjuje onesnaževalce zraka – prah, vonjave, bakterije, viruse, alergene, izpušni plini, saje, kemikalije, PM delci. Primeren tudi za večje kvadrature do 70m²;
 • Izboljša splošno zdravstveno stanje – enostavno z vdihavanjem negativnih ionov;
 • Uporablja tehnologijo ogljikove ščetke – ne proizvaja ozona, dosega hitrejše čiščenje in boljše terapevtske rezultate (edini na svetu beležimo popolno odpravo simptomov alergije, astme in visokega tlaka).

Kako deluje ionizator zraka?

Kakovost notranjega zraka zelo pomembna za naše zdravje in počutje. Ionizator IONEX proizvaja negativne ione s pomočjo posebne patentirane ogljikove ščetke, ki sprošča v zrak ione brez prisotnosti škodljivega ozona. Ta proces se imenuje ionizacija zraka. 

V spodnji sliki je prikazana osnovna logika delovanja ionizatorja.

kako deluje ionizator zraka

Kakovost notranjega zraka zelo pomembna za naše zdravje in počutje. Ionizator IONEX proizvaja negativne ione s pomočjo posebne patentirane ogljikove ščetke, ki sprošča v zrak ione brez prisotnosti škodljivega ozona. Ta proces se imenuje ionizacija zraka. 

Koristi uporabe

Z uporabo ionizatorja IONEX boste beležili naslednje koristi:

 • Odstrani tudi najmanjše delce iz zraka – zaradi proizvajanja negativnih ionov v celoti očisti zrak, celo delce velikosti 0,01 mikrometra.
 • Zmanjšuje respiratorne in bronhialne težave – negativni ioni odpirajo dihalne poti, omogočijo, da sluznica uplahne, olajšajo izkašljevanje sluzi iz dihal in povečajo absorpcijo kisika v kri.
 • Varuje pred prehladom in gripo – preventivno z odstranjevanjem virusov v zraku in aktivno z odpravo simptomov.
 • Zmanjšuje in odpravlja težave z vsemi vrstami alergij – na naraven način učinkovito znižuje histamin, ne glede na vrsto alergena
 • Znižuje stresni hormon – odpravite glavobole, utrujenosti in druge posledice stresa.
 • Hitri rezultati – prve znake olajšanja simptomov lahko čutite že v nekaj dneh, odvisno od intenzitete in vrste težav.
 • Uravnava delovanje telesa – hormonsko delovanje, uravnavanje krvnega tlaka in pulza, izboljša koncentracijo, krepi imunski sistem.
 • Brez stranskih učinkov – za razliko od uporabe raznih tablet in pršil, lahko negativne ione brezskrbno in neomejeno vdihavate kar neposredno ob ionizatorju, popolnoma varno in s tem dosežete boljše in hitrejše terapevtske učinke kot pri drugih ionizatorjih.
 • Dolgoročna rešitev brez ozona – življenjska doba ionizatorja šteje vsaj 10 let, z dobrim vzdrževanjem pa lahko tudi dlje. Nikoli v svoji življenjski dobi ne oddaja zdravju škodljivega ozona.