Platinet PHL2882 naglavna svetilka, LED

Platinet PHL2882 naglavna svetilka, LED

Številka: 2592553
Zmogljiva naglavna svetilka z belo in rdečo LED svetlobo je primerna za uporabo pri prostočasnih aktivnostih kot so plezanje, pohodništvo, kolesarjenje, smučanje, itd. Celoten opis
12,50 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 
4.7. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2592553

Predstavitev

Platinet PHL2882 naglavna svetilka, LEDNaglavna LED svetilka s svetilnostjo 90 lumnov, močjo 3W in zaščito s standardom IP20 je izredno zmogljiva in primerna za uporabo pri prostočasnih aktivnostih kot so plezanje, pohodništvo, kolesarjenje, smučanje, itd. Izbirate lahko med rdečo in belo svetlobo. Rdeča svetloba (neprekinjena ali utripajoča) je v temi nenadomestljiva, je nežna do oči in zagotavlja veliko več obrobnega vida kot bela svetloba (vidimo lahko več kot le osvetljeno območje). Bela svetloba z naravnim odtenkom pa poskrbi, da barve osvetljenih predmetov ostanejo naravne. Izbirate pa lahko tudi med tremi različnimi belimi svetlobnimi načini – močno, običajno ali šibkejšo svetlobo.

Svetilka ima vgrajeno polnilno baterijo s kapaciteto 1200 mAh, ki zagotavlja do štiri ure neprekinjene uporabe bele svetlobe in do 20 ur rdeče svetlobe. Štiriurno polnjenje poteka preko priloženega kabla Micro USB, baterijo svetilke pa lahko sicer polnite tudi s pomočjo polnilca od pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Platinet

Tehnične podrobnosti

Dimenzije 62 × 42 × 43,3 mm
Svetilnost 90 lumnov
Moč 3 W
Svetloba bela, rdeča
Svetlobni načini rdeča: 2 (neprekinjena ali utripajoča svetloba); bela: 3 (močna, običajna ali šibkejša svetloba)
Baterija 1200 mAh
Čas polnjenja 4 ure
Čas delovanja do 20 ur (rdeča svetloba); do 4 ure (bela svetloba)
Polnjenje DC 5V, priložen Micro USB polnilni kabel
Zaščita pred delci IP20
Delovna temperatura 0–40 °C

Garancija: 2 leti