Brezžični polnilniki

Širok izbor artiklov iz kategorije Brezžični polnilec za telefon. Na mimovrste=) lahko poleg mobilne telefonije in dodatkov izbirate med več kot 300.000 izdelki iz ostalih kategorij.

Prikaži več
 • Dostava po celotni Sloveniji.
 • Možnost osebnega prevzema v enem izmed naših prevzemnih mest. Ne velja za artikle iz spletne tržnice.
 • Imate vprašanja? Obrnete se lahko na našo podporo za stranke.
 • Več načinov plačila:
  • S kreditno kartico preko spleta
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • Če vam artikel ne ustreza ga lahko vrnete v 14 dneh, skladno s pogoji poslovanja.

Artikle iz kategorije Brezžični polnilec za telefon lahko filtrirate po najnižji ceni ali najboljši oceni drugih kupcev. Priporočamo ogled tudi podobnih kategorij: Ovitki za telefone, Telefoni, Stacionarni telefoni, Držalo za telefon in Apple Airtag.

Samsung brezžična polnilna postaja (15W) EP-N5200TBEGWW
2x

Samsung brezžična polnilna postaja (15W) EP-N5200TBEGWW

69,99 €
62,85 €
Zadnji kos!

Brezžično stojalo za polnjenje deluje z izhodno močjo do 20 W. Samsung Brezžično stojalo za polnjenje (15W) EP-N5200TBEGWW polni združljive naprave s tehnologijo QI in se napaja prek vhoda USB-C. Združljiva z brezžičnimi polnilci SAMSUNG Note 10.

Dostava Mimovrste
-20%
Belkin dvojni brezžični polnilnik, ploščat, 10 W, črn (WIZ002vfBK)

Belkin dvojni brezžični polnilnik, ploščat, 10 W, črn (WIZ002vfBK)

53,80 €
42,87 €
Zadnji kos!

Praktičen ploščast brezžičen polnilnik je primeren za vse naprave, kompatibilne s standardom Qi. Belkin dvojni brezžični polnilnik, ploščat, 10 W, črn (WIZ002vfBK) polni 2 napravi hkrati in je kompatibilen z Androidom in iOS. Kompatibilen z ovitki na telefonu. Ne manjka niti zaznavanje tujih predmetov, kar omogoča varno polnjenje.

Dostava Mimovrste
Samsung nastavljiv brezžični polnilnik EP-N3300TWEGEU
1x

Samsung nastavljiv brezžični polnilnik EP-N3300TWEGEU

48,78 €

Nastavljiv brezžični polnilnik hitro in priročno polni združljive naprave. Samsung nastavljiv brezžični polnilnik EP-N3300TWEGEU omogoča polnjenje telefona navpično ali vodoravno in polni z močjo do 9 W. Polnilnik se polni prek USB-C in tehta 169,16 g z merami 70 × 127,1 × 29,11 mm.

Dostava Mimovrste
-30%
BASEUS brezžični polnilnik Qi Digital LED zaslon z napetostjo belo

BASEUS brezžični polnilnik Qi Digital LED zaslon z napetostjo belo

29,99 €
20,99 €

Hitro in varno polnjenje brez prekinitev Takojšnja reakcija v 0,1 sekunde po namestitvi naprave v polnilnik. Hkrati polnite dve napravi Model je opremljen s funkcijo polnjenja, ki podpira slušalke in s pomočjo magnetne absorpcije prepozna prisotnost ure. 9 stopenj zaščite za vaše naprave

Partner: iTrade.si
Belkin brezžični ploski polnilnik (brez adapterja), 10W WIA001btBK, črn

Belkin brezžični ploski polnilnik (brez adapterja), 10W WIA001btBK, črn

26,90 €
23,74 €

Praktični ploski brezžični polnilnik je primeren za vse naprave, združljive s standardom Qi. Belkin 10W brezžični ploski polnilnik (brez adapterja) WIA001btBK se polni z močjo do 10 W in je primeren tudi za telefon v ohišju. Sistem zaznavanja predmetov in praktični LED indikator pomagata polnilniku pravilno delovati.

Dostava Mimovrste
-41%
Belkin brezžični ploski polnilnik (brez adapterja), 10W WIA001btWH, bel

Belkin brezžični ploski polnilnik (brez adapterja), 10W WIA001btWH, bel

26,90 €
15,72 €

Praktični ploski brezžični polnilnik je primeren za vse naprave, združljive s standardom Qi. Belkin 10W brezžični ploski polnilnik (brez adapterja) WIA001btWH se polni z močjo do 10 W in je primeren tudi za telefon v ohišju. Sistem zaznavanja predmetov in praktični LED indikator pomagata polnilniku pravilno delovati.

Dostava Mimovrste
-37%
Belkin brezžični ploski polnilnik (z adapterjem), 10W WIA001vfB, bel

Belkin brezžični ploski polnilnik (z adapterjem), 10W WIA001vfB, bel

37,60 €
23,46 €

Praktični ploski brezžični polnilnik je primeren za vse naprave, združljive s standardom Qi. Belkin 10W brezžični ploski polnilnik (z adapterjem) WIA001vfWH se polni z močjo do 10 W in je primeren tudi za telefon v ohišju. Sistem zaznavanja predmetov in praktični LED indikator pomagata polnilniku pravilno delovati.

Dostava Mimovrste
Belkin brezžični polnilnik s stojalom, 10 W, bel (WIB001vfWH)

Belkin brezžični polnilnik s stojalom, 10 W, bel (WIB001vfWH)

39,20 €
37,82 €

Praktičen brezžičen polnilnik s stojalom je primeren za vse naprave, kompatibilne s standardom Qi. Belkin brezžični polnilnik s stojalom, 10 W, bel (WIB001vfWH) polni z močjo do 10 W in polni tudi telefone z ovitkom. Sistem zaznavanja tujih predmetov in praktičen LED indikator pripomorejo k pravilnemu delovanju polnilnika.

Dostava Mimovrste
Belkin brezžični ploščat polnilnik, 15 W + USB-C kabel, bel (WIA002vfWH)

Belkin brezžični ploščat polnilnik, 15 W + USB-C kabel, bel (WIA002vfWH)

44,74 €

Praktičen ploščast brezžičen polnilnik je primeren za vse naprave, kompatibilne s standardom Qi. Belkin brezžični ploščat polnilnik, 15 W + USB-C kabel (WIA002vfWH) polni z močjo do 15 W in polni tudi telefone z ovitkom. Sistem zaznavanja tujih predmetov in praktičen LED indikator pripomorejo k pravilnemu delovanju polnilnika.

Dostava Mimovrste

Brezžični polnilniki za mobilne telefone temeljijo na elektromagnetni indukciji. Položite mobilni telefon na podlogo in ga polnite brez uporabe kabla.

Kako deluje brezžični polnilnik?

Brezžično polnjenje predstavlja priročen način polnjenja, za katerega ne potrebujete združljivega kabla. Priključek oziroma vhod ni mehansko obremenjen s klasičnim žičnim polnilcem za mobilne telefone. Pri brezžičnem polnjenju je treba računati na nižjo zmogljivost in počasnejše polnjenje.

→ Brezžični polnilnik lahko skrijete v namizno svetilko ali v a držalo za mobilni telefon v avtomobilu.

Nekateri telefoni podpirajo povratno polnjenje, torej prenos energije naprej v drugo napravo. Tako lahko medsebojno polnite več telefonov ali iz telefona polnite true wireless slušalke.

Brezžični hitri polnilec

Odvisno od modela polnilca lahko uporabite funkcijo hitrega polnjenja. Hitro polnjenje bistveno skrajša čas polnjenja telefona. Hitro polnjenje je na voljo pri klasičnih žičnih polnilcih, ampak tudi pri brezžičnih modelih.

Primerjava časa polnjenja glede na vrsto polnilnika

Vrsta polnilnika Čas polnjenja
Hitri polnilnik približno 1 ura
Klasični polnilnik približno 1 ura in 30 minut
Brezžični polnilnik s hitrim polnjenjem približno 2 uri
Brezžični polnilnik približno 3 ure
* Gre za okvirne podatke za telefon s kapaciteto 4000 mAh. Točen čas je odvisen od tipa obeh naprav.
 • Polnilnik za več naprav – polnilnik 3 v 1

Z enim polnilnikom lahko hkrati polnite več različnih naprav. Brezžični polnilnik 3 v 1 za Apple iPhone omogoča istočasno polnjenje iPhona, slušalk AirPods in pametne ure Apple Watch.

 • Brezžični polnilnik v baterijski polnilni postaji Power Bank

Nekatere baterijske polnilne postaje Power Bank omogočajo brezžično polnjenje različnih naprav. Lahko jih vzamete s seboj kamor koli in z njihovo pomočjo napolnite svoj mobilni telefon, tablico ali pametno uro, ki podpira brezžično polnjenje. Večja kot je zmogljivost baterijske postaje Power Bank, več naprav boste lahko napolnili.

 • Adapter za brezžično polnjenje Qi

Z brezžičnim polnilnikom lahko polnite tudi mobilni telefon, ki ne podpira brezžičnega polnjenja Qi. Vse, kar morate storiti, je kupiti adapter, ki ga namestite med pokrov in baterijo telefona.