Božične in novoletne lučke na zalogi

Božične lučke pričarajo notranjim prostorom in okolici hiše pristno praznično vzdušje. Ustvarite si čarobno božično atmosfero v svojem domu, z zunanjimi lučkami pa razveselite sosede in mimoidoče.

Prikaži več

Božične lučke za notranje prostore

Božične lučke za notranje prostore poskrbijo za prijetno domače vzdušje v vašem stanovanju ali drugih prostorih.

  • Božične verige

Božične svetlobne verige imajo širok spekter uporabe. Uporabite jih lahko na smrekici, kot okras na vzglavju postelje ali jih postavite v stekleno posodo in na ta način ustvarite izvirno svetilko.

  • Božične zavese

Božične svetlobne zavese so idealne za obešanje na okna, vrata in stene. Zavese so sestavljene iz večjega števila navpičnih verig.

→ Božične verige in zavese so na voljo v eni barvi (v tradicionalni toplo rumeni ali beli barvi) ali več barvah. Izbirate lahko tudi glede na različne načine in intenzivnost utripanja in osvetlitve.

Več informacij:

Dodatke za božične lučke v obliki rezervnih žarnic itd. lahko po potrebi dokupite posebej.

Zunanje božične lučke

Zunanje božične lučke so odporne proti vlagi, snegu in zmrzali, zato jih lahko brez težav namestite na prostem. Uporabne so za okras fasade hiš, balkonov, teras, ograj in živih mej.

  • Božične lučke za okrasitev hiše

Zunanje božične zavese in verige poživijo fasado hiše, enostavno jih lahko pritrdite tudi na balkon ali teraso. Svetlobne verige in zavese so lahko različnih barv in oblik, od preprostih žarnic do zvezdic ali smrekic.

  • Božični projektorji

Božični projektorji za uporabo na prostem poskrbijo za značilno okrasitev, ki je nihče ne bo mogel spregledati. Fasado hiše krasijo s premičnimi in pisanimi božičnimi motivi.

  • Razpoložljivost
    Na zalogi
    ×
-25%
LocoShark Pametne božične in novoletne lučke
28x

LocoShark Pametne božične in novoletne lučke

39,99 €
29,99 €
Brezplačna dostava
Odprodaja

Pametne božične in novoletne lučke so najnovejši hit decembrske dekoracije, primerne za uporabo zunaj in notri! Gre za kar 100 LED lučk na 10m kablu, ki jih popolnoma upravljate kar preko aplikacije na svojem mobilnem telefonu. Več o vseh funkcijah teh pametnih lučk si lahko prebere…

Partner: DTM Natura
Emos Veriga s časovnikom 180 LED 18 m multicolor
23x

Emos Veriga s časovnikom 180 LED 18 m multicolor

21,90 €

Drevesa na vrtu okrasite s svetlobno verigo s 180 LED žarnicami z življenjsko dobo 50.000 ur svetlobe. Veriga EMOS je zaradi časovnika udobna za uporabo, zato vam ni treba razmišljati o tem, kdaj vklopiti luči.

Dostava Mimovrste