Najdeno: 37

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Jabra Bluetooth slušalka Talk 15
24,99 €

22,49 €

Odlična cena

Visokokakovostna brezžična slušalka za mobilne telefone je povezljiva z Bluetooth 3.0 ter nudi dinamičen zvok.


Jabra bluetooth slušalka Talk 5-24%
17,99 €

13,50 €

Odlična cena

Visokokakovostna brezžična slušalka za mobilne telefone je povezljiva z Bluetooth 2.1 ter nudi dinamičen zvok.


Celly Bluetooth slušalka BH10-33%
14,99 €

9,99 €

Odlična cena

Kličite varno preko Bluetooth kompaktne slušalke, ki je kompatibilna z večino pametnih telefonov.


Conceptronic brezžične Bluetooth slušalke
42,70 €

37 €

Brezžične Bluetooth slušalke, ki zagotavljajo visoko kakovost zvoka ter združujejo funkcionalnosti zvočnikov in klasičnih slušalk. Z obratom ene izmed slušalk se lahko preklaplja med notranjim in zunanjim (zvočniškim) načinom oddajanja zvoka. Omogočajo tudi prostoročni govor, pri katerem je zagotovljena razločnost glasu in visoka kakovost zvoka.


Blaupunkt Bluetooth streaming naprava
59 €

54,80 €

Trenutno ni na zalogi

Blaupunkt streaming naprava, poskrbi za bluetooth prenos glasbe z vašega telefona in tako lažjo povezavo z vašim avdio sistemom, ki ne podpira bluetooth povezave.


Jabra bluetooth slušalka BT2046-30%
19,90 €

13,90 €

Trenutno ni na zalogi

Veselje do nošenja prinaša nova Bluetooth slušalka BT2046, saj omogoča povezavo do dveh naprav hkrati, v stanju pogovorov pa deluje do 8 ur.


Jabra Bluetooth slušalka Classic
35 €

32,30 €

Trenutno ni na zalogi

Bluetooth slušalka Jabra Classic s USB podatkovnim kablom je namenjena vsem, ki imate med telefonskim pogovorom radi proste roke. Slušalka se izredno lepo prilega ušesu in omogoča izvrsten zvok.


Plantronics Bluetooth slušalka Voyager 3200, črna
99,99 €

95,10 €

Trenutno ni na zalogi

Visokokakovostna Bluetooth slušalka Voyager proizvajalca Plantronics se ponaša z brezžičnim delovanjem, ki omogoča proste roke. Slušalka se ponaša z vgrajeno 3-mikrofonsko tehnologijo, ki ima funkcijo zmanjševanja hrupa iz okolice. Navdušila vas bo z izjemno čistim zvokom in elegantno zasnovo.


Plantronics Bluetooth slušalka Voyager Legend, črna
89,90 €

78,30 €

Trenutno ni na zalogi

Da bi vam olajšali vaše prostoročno telefoniranje, so v podjetju Plantronics za vas razvili bluetooth slušalko Voyager Legend. Tako vam ob njemi preprosti uporabi in kakovosti preostane le še obilo brezskrbnih prostoročnih pogovorov.


Plantronics brezžična Bluetooth slušalka Voyager 5200, črna
118,90 €

Trenutno ni na zalogi

Zmogljiva brezžična Bluetooth slušalka vam nudi izjemno kakovost zvoka. Tehnologija WindSmart odlično zaduši šume v okolici (vključno z vetrom), tehnologija Smart Sensor pa zaznava nošenje slušalk in se temu prilagaja. Z rdečo 2-v-1 tipko lahko prikličete virtualne asistente ali opravite vrsto drugih ukazov.


REMAX slušalka Bluetooth RB-T7
15,99 €
15,60 €

Trenutno ni na zalogi

Bluetooth slušalko Remax RB-T7 je mogoče enostavno povezati z vašo napravo, njena kompaktna oblika pa bo poskrbela za udobno nošenje.


Sennheiser Bluetooth slušalka Presence Basic 2 in 1
139,90 €

127,60 €

Trenutno ni na zalogi

Bluetooth slušalka Sennheiser Presence Basic za enostavno prostoročno telefoniranje na poti. Odlikuje jih hitro polnjenje in enostavno upravljanje. Idealne so za sprejemanje klicev, poslušanje glasbe, avdio knjig in še več.


Sennheiser slušalke EZX 70, Bluetooth 3.0
54,99 €

40,80 €

Trenutno ni na zalogi

Bluetooth slušalke Sennheiser EZX 70 za enostavno prostoročno telefoniranje na poti. Odlikuje jih hitro polnjenje in enostavno upravljanje. Idealne so za sprejemanje klicev, poslušanje glasbe, avdio knjig…


Pama bluetooth slušalka PNG 260
14,99 €

9,90 €

Trenutno ni na zalogi

Bluetooth slušalka Pama ima številne funkcije, kot so klicanje zadnjega klicanega, glasovno klicanje itd. Slušalka ima doseg do 10 m, polni pa se le 2 uri za do 5 ur pogovorov brez polnjenja.


Xiaomi Bluetooth slušalka Mi, bela
18,85 €

14 €

Trenutno ni na zalogi

Elegantna slušalka Xiaomi vam omogoča, da upravljate klice in poslušate glasbo z vrhunsko kakovostjo zvoka. Z dvema ločenima gumboma je omogočen dostop do osnovnih funkcij brez potrebe po odklepanju telefona.