LocoNatura Barva za sive lase

LocoNatura Barva za sive lase

Številka: 100042628423
Partnerska prodaja Odprodaja Novo
Ta barva/sprej za sive lase je osupljiv tretma, saj bo enkrat za vselej odpravil vaše sive lase, ki vas navidezno zelo postarajo, hkrati pa bo lase naredil tudi sijoče in zdrave. Ta sprej za sive lase je revolucionarni 3-tedenski tretma za odpravo sivih las, saj vrača sive lase v prvo… Celoten opis
39,99 €
Vključno z DDV
24,99 €
-37%
Brezplačna dostava
Partner: DTM Natura

Partnerska zaloga 5+ artikli

26.6. - 27.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100042628423

Predstavitev

Sprej proti sivim lasem

Ta barva/sprej za sive lase je osupljiv tretma, saj bo enkrat za vselej odpravil vaše sive lase, ki vas navidezno zelo postarajo, hkrati pa bo lase naredil tudi sijoče in zdrave. Ta sprej za sive lase je revolucionarni 3-tedenski tretma za odpravo sivih las, saj vrača sive lase v prvotno barvo, enostavno in brez barvanja.

Sprej je namenjen vsem, ki želijo odpraviti sive lase in povrniti lasem njihovo prvotno naravno barvo – torej moškim in ženskam, ne glede na leta.

Klasično barvanje las torej vsi poznamo, vendar le to ni najboljša rešitev, saj je nadležno, toksično, nezdravo za lase, hkrati pa tudi ne prekrije celotne sivine. Kaj storiti?

Zaradi vsega navedenega so se tudi znanstveniki odločili poiskati aktivne sestavine, ki bi lahko vplivale na temnenje že osivelih las. In na srečo je sodobna znanost odkrila prave učinke sestavine z imenom Bizmutov citrat (Bismuth citrate*), za katero so uspeli dokazati, da je zmožna vplivati na postopno temnenje las vse do želenega odtenka.

Ta sestavina spremeni barvo las iz sive do temnejše barve saj reagira z žveplom iz lasnega keratina ter oksidira na površini las – točno tam, kjer je to potrebno. Za najboljši možni učinek pa so strokovnjaki dodali še izvleček rastline Wasabia Japonica – iz družine Brassicaceae, ki raste ob rekah in gorskih potokih Japonske. Ekstrakt Wasabije je glavna aktivna sestavina spreja za sive lase, ostale pa jo dopolnjujejo in stabilizirajo za boljše delovanje in omogočajo najboljši rezultat po uporabi.

Močan kompleks vseh glavnih sestavin izdatno spodbudi proces temnenja las in z redno uporabo omogoča doseganje želene barve že v 3. tednih uporabe. Izjemen je tudi izgled pričeske, predvsem zaradi učinka Melanina, naravnega pigmenta, ki lasem daje barvo in naravni videz. Melanin se proizvaja v melanocitih – celicah, ki se nahajajo v našem epidermisu. Varuje nas pred UV žarki in škodljivimi vplivi sončne svetlobe. Ker se z leti raven Melanina v laseh zmanjšuje, smo v ta sprej za sive lase dodali rastlinski melanin, ki bo ščitil vaše lase pred škodljivimi učinki.

V vseh največjih slovenskih medijih, kot so 24ur, Slovenske novice, Žurnal, Siol in ostali, so ta sprej za sive lase oglaševali kot najbolj učinkovit izdelek proti sivim lasem z dolgoročnimi rezultati!

24ur:Strokovnjaki so razvili novo rešitev v obliki 3 tedenske formule spreja za sive lase, ki brez barvanja vpliva na pigment las in jim povrne njihovo osnovno barvo.

Slovenske novice: “Ta sprej za sive lase vsebuje novo revolucionarno formulo, ki prodre v vaše lase in omogoča popolno povrnitev naravne barve!

Žurnal:Barva las se je začela spreminjati, lasje so temneli! In ne samo to, postali so tudi bolj sijoči in gladki, delovali so res veliko bolj »zdravo«.

Vsebuje: 200 ml

Sestavine: Aqua, Urea, Sodium Thiosulfate, Alcohol Denat., Manganese Acethylmethionate, Ammonium Hydroxide, Propylene Glycol, Bismuth Citrate, Schinopsis Balansae, Lactobacillus/Wasabia Japonica Root Extract, Polyquaternium-10, Vegetable Melanin, Superoxide Dismutase, Phenonip, EDTA, CI. 77266. Proizvajalec izdelka je priznano podjetje Institut Claude Bell, 7 Rue Nationale, 59000 Lille iz Francije. CPNP: 1056527

Sprej proti sivim lasem