Whirlpool WQ9 E1L ameriški hladilnik

Whirlpool WQ9 E1L ameriški hladilnik

Številka: 1245959
Kombinirani ameriški hladilnik v energijskem razredu A+ s skupno prostornino 591 l, elektronskim krmiljenjem in nizkim nivojem hrupa. Whirlpool WQ9 E1L ima napreden sistem brez zmrzali NoFrost in tehnologijo 6. čuta Fresh/Freeze Lock za stalno regulacijo temperature. Celoten opis
1.149 €
Vključno z DDV
922,40 €
-19%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1245959

Predstavitev

Podaljšana garancija 2 + 3 leta

Pri nakupu aparata znamke Whirlpool vam je poleg 2 leti tovarniške garancije, omogočeno še brezplačno podaljšanje garancije za 3 leta.

Brezplačno podaljšano garancijo lahko aktivirate z registracijo na povezavi http://www.elpromotion.eu/sl.

Promocija velja od 1. 7. 2021 do 31. 12. 2021. Promocija podaljšane garancije ne vključuje klimatskih naprav, razvlažilcev zraka ter profesionalnih in pol-profesionalnih aparatov.

Splošni pogoji Protecto jamsta se nahajajo na povezavi http://elpromotion.eu/…0jamstva.pdf.

Podaljšana garancija 2 + 3 leta

Ključne lastnosti Whirlpool WQ9 E1L

 • Zamrzovalni predel Flexi
 • 6.čut Control
 • 2 FreshBox
 • LED graduirana razsvetljava
 Whirlpool WQ9 E1L

 Whirlpool WQ9 E1L

Zamrzovalni predel Flexi

FlexiFreeze je pretvorljiv predal, kjer lahko izberete eno od treh temperatur, odvisno od hrane, ki jo hranite, in vaših želja. Soft Freeze (- 7 °C) vam omogoča, da se izognete procesu odmrzovanja, tako da lahko hrano iz zamrzovalnika položite neposredno na ponev. Mild Freeze (-12 ° C) ohranja sladoled in sladice pripravljene za serviranje (1–2 meseca). Deep Freeze (-18 °C) ohranja hranilne vrednosti dlje časa (največ 12 mesecev).

 Whirlpool WQ9 E1L

Total NoFrost

Inteligentni senzorji v hladilniku nadzorujejo temperaturo in zmanjšujejo njena nihanja, da zagotovijo optimalno raven shranjevanja hrane. Tehnologija Total NoFrost samodejno posuši zrak v zamrzovalniku, zato vam ni treba porabljati časa za odmrzovanje zamrzovalnika, zamrznjeni izdelki se ne držijo sten, nalepke ostanejo čitljive in prostor za shranjevanje živil je vedno čist.

 Whirlpool WQ9 E1L

6 Čut Control

Tehnologija 6. čut Control zagotavlja stalen nadzor temperature v realnem času, da se odzove na temperaturna nihanja in hitro prilagodi temperaturo, da zagotovi svežino izdelka, poleg tega pa zmanjša nihanja temperature v zamrzovalniku in zmanjša ozebline, ščiti živila pred izgubo kakovosti in barve.


 Whirlpool WQ9 E1L

2 FreshBox

Prostorna predala na dnu hladilnika sta idealna za ločeno shranjevanje sadja in zelenjave. Predali so izdelani iz robustnega prozornega materiala, ki potrošnikom omogoča enostaven pogled v notranjost.

 Whirlpool WQ9 E1L

W kolekcija

W Collection 4 Doors je zasnovana tako, da je hladilnik eleganten in sodoben z vseh zornih kotov, ne da bi bil zadovoljen z ničemer, razen s popolnostjo. Vrhunski dizajn izdelka je združen z naprednimi zmogljivostmi, tako na način, kot je izdelek ustvarjen na prostem in v zaprtih prostorih. Paleta je unikatno zasnovana v dizajnu slim fit, da se zlahka prilega sodobni kuhinji v harmoniji z okoliškim pohištvom.

 Whirlpool WQ9 E1L

RED DOT

Nagrade Red Dot Awards so med najboljšimi na področju oblikovanja in poslovanja. Mednarodno tekmovanje je namenjeno vsem, ki bi želeli svoje poslovne dejavnosti razlikovati od estetike. Ta paleta je unikatno zasnovana v tanki izvedbi, da se zlahka prilega sodobni kuhinji v harmoniji z okoliškim pohištvom.


 Whirlpool WQ9 E1L

Pretvornik kompresor 6. čut

Optimizira porabo energije in zmanjša temperaturna nihanja, kar izboljša shranjevanje hrane. .

 Whirlpool WQ9 E1L

Notranja postavitev

W Collection 4 Doors s prostornino do 591 litrov je zelo prostoren hladilnik, ki ga je mogoče prilagoditi individualnim potrebam: nastavljiva temperatura v policah in predalih, velikodušen prostor in zelo dobro organiziran za shranjevanje večjih in manjših surovin.

 Whirlpool WQ9 E1L

Zamrzovalnik s stransko polico

Majhne škatle za shranjevanje zamrznjene hrane ali sladoleda. Z njimi boste imeli enostaven in hiter dostop. Obstaja tudi višja košara, v kateri je škatla za zamrznjeno pico.

 Whirlpool WQ9 E1L

Zamrzovalnik s 4 predali

Še več prilagodljivosti, zahvaljujoč boljši organizaciji prostora.


 Whirlpool WQ9 E1L

Enostavno dostopen predal

Posebno polje, ki zdrsne, tako da lahko bolje vidite in imate enostaven dostop do najpogosteje uporabljene hrane, shranjene v zamrzovalniku.

 Whirlpool WQ9 E1L

Fast Cooling

Funkcija hitrega hlajenja zagotavlja daljšo svežino hrane, ki je pravkar prispela iz trgovine, zahvaljujoč temu, da v veliko krajšem času obnovi optimalno temperaturo v hladilniku in imate več časa zase, saj boste lahko redkeje kupovali.

 Whirlpool WQ9 E1L

Fast Freeze

Ne čakajte več, da zamrznete hrano: postopek zamrzovanja se pospeši s pritiskom na gumb, kar vam omogoča, da obdržite svojo najljubšo hrano bolje.


 Whirlpool WQ9 E1L

Lažje čiščenje

Inteligentni senzorji v napravi nadzorujejo temperaturo v hladilniku in samodejno aktivirajo način odmrzovanja le, kadar je to potrebno.

 Whirlpool WQ9 E1L

Prenosni ledomat

Posebna odstranljiva škatla znotraj zamrzovalnika je bila posebej zasnovana za lažji dostop do kock ledu.

 Whirlpool WQ9 E1L

LED graduirana razsvetljava

Sistem razsvetljave se vklopi nežno in postopoma takoj, ko odprete vrata, tako da imajo vaše oči čas, da se prilagodijo svetlobi.

 Whirlpool WQ9 E1L

LED zaslon

Edinstveno zasnovan zaslon v celoti integriran v vratih v tanki izvedbi hladilnika, ki se zlahka prilega sodobni kuhinji v skladu z okoliškim pohištvom. Zaslon, razvit za intuitivno uporabo in enostavno spreminjanje nastavitve temperature za predel Flexi Freeze. Enostavno aktiviranje hitrega hlajenja / hitrega zamrzovanja, počitniški način, otroška ključavnica.

Lastnosti

 • Tehnologija 6. čut Fresh / Freeze Lock za stalen nadzor temperature v hladilniku in ohranjanje hrane sveže
 • Napreden sistem brez zmrzali No Frost
 • Sodoben elektronski nadzor z zaslonom na zunanji strani ročaja hladilnika za jasnost in enostavno upravljanje, ne da bi morali odpreti vrata
 • Tiho delovanje
 • Velik prostor za shranjevanje tudi za veliko družino

Notranja oprema

 • 3 police v hladilniku
 • 6 predelkov v zamrzovalniku

Tehnični parametri

Energijski razred A+
Poraba el. energije 1,3 kWh/dan
Skupna uporabna prostornina 591 l
Prostornina hladilnika 384 l
Kapaciteta zamrzovalnika 207 l
Glasnost 37,5 dB
Razred zamrzovanja ****
Čas skladiščenja v primeru okvare 14 ur
Višina 187,5 cm
Širina 90,9 cm
Globina 69,7 cm