Samsung RF50K5920S8/EO ameriški hladilnik, 500 L

Samsung RF50K5920S8/EO ameriški hladilnik, 500 L

Številka: 2588914
Prostostoječi ameriški hladilnik Samsung RF50K5920S8/EO se uvršča v energijski razred F. Odlikuje ga velika prostornina 535 litrov, opremljen pa je z zaščito pred nastajanjem ledu NoFrost, trojnim sistemom za hlajenje, predalom Fresh Zone in štirimi temperaturnimi nastavitvami. Celoten opis
1.479 €
Vključno z DDV
1.178,87 €
-20%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

5.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2588914

Predstavitev

Samsung – 5 let garancije

Veliko se lahko zgodi v petih letih, zato vam Samsung nudi 5 let garancije na določene naprave.

Če ste kupili izbrani model hladilnika, pralnega stroja, vgradnega kuhinjskega aparata ali sesalnika Samsung med 01. 09. in 31. 12. 2021, lahko pridobite 5 let garancije na aparat. 

Za aktivacijo garancije morate izdelek registrirati na samsung5letgarancije.si, najpozneje 30 dni od nakupa izdelka.

Podrobnosti o promociji in pogoje najdete na uradni spletni strani

Samsung - 5 let garancije

Glavne lastnosti Samsung RF50K5920S8/EO ameriškega hladilnika  • Z enim dotikom lahko predal enostavno pretvorite iz hladilnika v zamrzovalnik s pomočjo štirih temperaturnih nastavitev.
  • Cona CoolSelect Plus ponuja vrhunsko prilagodljivost shranjevanja hrane, tako da je vse sveže. 
  • Trojni sistem za hlajenje neodvisno nadzoruje in optimizira temperaturo, poveča vlažnost in preprečuje mešanje vonjav.
  • Da bi hrana ostala dalj časa sveža, tehnologija Precision Chef Cooling zmanjšuje nihanje temperature na samo ± 0,5 ° C s pogostim zaznavanjem sprememb in natančnim nadzorom delovanja kompresorja.
  • Fresh Zone je pametno oblikovan predal, ki nudi idealno okolje za konzerviranje mesa in rib – ohranja jih na optimalni temperaturi, da ostanejo sveži in imajo najboljši možni okus.
  • Velika prostornina 535 litrov zagotavlja dovolj prostora v hladilniku in zamrzovalniku, da shranite veliko več predmetov in zagotovite, da so dobro organizirane. Njegova štiri vrata se odprejo na široko, tako da lahko vse hitro vidite.
Bosch

Revolucionarno trojno hlajenje

Trojni sistem za hlajenje neodvisno nadzoruje in optimizira temperaturo, poveča vlažnost in preprečuje mešanje vonjav.

Natančno ohranja svežino

Da bi hrana ostala dalj časa sveža, tehnologija Precision Chef Cooling zmanjšuje nihanje temperature na samo ± 0,5 ° C * s pogostim zaznavanjem sprememb in natančnim nadzorom delovanja kompresorja.

Več prostora na zahtevo

Cona CoolSelect Plus ponuja vrhunsko prilagodljivost shranjevanja hrane, tako da je vse sveže. Z enim dotikom lahko predal enostavno pretvorite iz hladilnika v zamrzovalnik s pomočjo štirih temperaturnih nastavitev.

Idealna nega za meso in ribe

Fresh Zone je pametno oblikovan predal, ki nudi idealno okolje za konzerviranje mesa in rib – ohranja jih na optimalni temperaturi, da ostanejo sveži in imajo najboljši možni okus.

Več stila in praktičnosti

Vrhunski dizajn tipa T vam omogoča priročno uporabo vsakega vogala in shranjevanje veliko večjih predmetov, saj je stvari veliko lažje vnašati, organizirati in najti. Tudi njen moderni dizajn izgleda modno kul in šik.

Shranite in organizirajte več hrane

Velika prostornina 535 litrov zagotavlja dovolj prostora v hladilniku in zamrzovalniku, da shranite veliko več predmetov in zagotovite, da so dobro organizirane. Njegova 4 vrata se odprejo na široko, tako da lahko vse hitro vidite.


Tehnične podrobnosti

Neto prostornina 535 l
Neto prostornina hladilnega dela 345 l
Neto prostornina zamrzovalnega dela 190 l
Energijski razred F
Poraba energije 401 kWh/leto
Klimatski razred SN, N, ST, T
Upravljanje elektronsko
Hrupnost 42 dB
Število vrat 4
Dimenzije (V x Š x G) 192 × 79.5 × 74.5 cm
Zmogljivost zamrzovanja 10 kg/24 h
Alarm za odprta vrata da
Vrsta hlajenja trojno hlajenje
Vrsta zaslona LED
Barva inox
Ledomat ne
Priklop na vodovod ne
Minibar ne
Neto teža 113 kg

Garancija: 2 leti