Beko GN1416231XPN ameriški hladilnik

Beko GN1416231XPN ameriški hladilnik

Številka: 3018910
Dodatni 10 % popust s promo kodo BEKO910 velja na izbrane izdelke bele tehenike BEKO do 26.9.2021. oz. do odprodaje zalog.
Štirivratni ameriški hladilnik Beko GN1416231XPN spada v energijski razred F. Ponuja ogromno prostora za shranjevanje – 376 l za hlajenje in 196 l za zamrzovanje. Opremljen je z večnamenskim predalom MultiZone, tehnologijo za nevtralizacijo neprijetnih vonjav IonGuard, sistemom hlajenja NeoFrost, invertnim kompresorjem in varčno LED osvetlitvijo.
Celoten opis
1.699,99 €
Vključno z DDV
1.431,57 €
-15%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 3018910

Predstavitev

Pridobite Beko jamstvo

Z nakupom gospodinjskega aparata Beko si boste zagotovili proizvajalčevo garancijo za obdobje 2 let od dneva nakupa aparata bele tehnike. Z registracijo boste pridobili še dodatna 3 leta Beko jamstva. Svoj novi aparat registrirate najkasneje v 45 dneh od datuma nakupa in ste brezskrbni 60 mesecev.

Vsi aparati, ki imajo ProSmart inverter motor morajo biti registrirani na Beko uradni spletni strani v roku 45 dni od datuma nakupa, da si zagotovite 10 letno jamstvo na delovanje motorja brez doplačila.

Pogoje dodatnega 3-letnega Beko jamstva in 10 letnega jamstva na ProSmart Inverter motor si lahko preberete na Beko uradni spletni strani.

Pridobite Beko jamstvo

Beko GN1416231XPN ameriški hladilnik

Štirivratni ameriški hladilnik Beko GN1416231XPN spada v energijski razred F. S svojo vsestransko zasnovo in naprednimi tehnologijami nudi neomejene možnosti za shranjevanje živil. V hladilnem delu vam je na voljo 376 l prostornine, v zamrzovalnem pa 196 l.

Hladilnik navdušuje s tehnologijo NeoFrost™, ki pripomore k dvakrat hitrejšemu hlajenju, sistemom samodejnega odtaljevanja NoFrost in dvema predaloma za sadje in zelenjavo, zamrzovalni predel pa s tremi prostornimi predali, predelom za hitro zamrzovanje in ročnim „twist“ sistemom za izdelovanje ledenih kock. Za varnost in higieno shranjenih živil poskrbi aktivni ionizator, za daljšo svežino sadja in zelenjave pa aktivna modra svetloba.

Veliki gospodinjski aparati

Glavne lastnosti

Tehnologija IonGuard™

Ljubitelji plemenitega sira boste navdušeni nad izjemno tehnologijo za odstranjevanje neprijetnih vonjav Beko IonGuard™, saj boste od zdaj naprej to vrstne jedi hranili kar skupaj z občutljivimi jedmi, kot so jagode. Ta izjemna tehnologija proizvaja negativne ione, ki nevtralizirajo bakterije, viruse in delce, ki povzročajo neprijetne vonjave v hladilniku, s čimer se ustvari antibakterijska zaščita. To prinaša svež zrak brez neprijetnih vonjav, hrana pa ostane sveža dlje časa. Časi neprijetnih vonjav so minili.


Tehnologija Everfresh+

Če radi kuhate doma, in hkrati obožujete svežo in doma pridelano zelenjavo ter sadje, potem je tehnologija Beko Everfresh+ idealna rešitev za dolgotrajno in skrbno hrambo vaših živil. Zahvaljujoč tej izjemni tehnologiji bosta vaše sveže sadje in zelenjava ostala sveža kar do 30 dni*, svoj jedilnik pa lahko pripravite za mesec dni v naprej.
*Testirano s strani SGS (v primerjavi z običajnimi predali za brokoli in solate).


Tehnologija NeoFrost™

Če ste pogosto v tekmi s časom glede ohranjanja svežine svežega sadja in zelenjave, boste s tehnologijo Beko NeoFrost™ lahko povsem sproščeni. Dva ločena ventilatorja preprečujeta prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom, kar omogoča najboljše pogoje hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem in brez nabiranja ledu v zamrzovalnem delu. Skupaj z 2-krat hitrejšim hlajenjem* sistem zadržuje vlago dlje časa in s tem ohranja hrano svežo, kot takrat ko ste jo kupili.

*Testirano v lastnem laboratoriju.


Večnamenski predal MultiZone®

Ste morda eden izmed tistih, ki redno nakupujete sveža živila, ob prihodu domov pa vedno znova iščete rešitve, kako in na kakšen način vsa živila primerno shraniti? S tehnologijo predala Beko MultiZone® boste vedno sproščeni, saj temperaturni razpon predala omogoča poljubno nastavitev temperature med –24 in +10 °C*, kar pomeni, da lahko glede na svoje želje in potrebe povečate zmogljivosti hladilnika ali zamrzovalnika.

*Testirano v lastnem laboratoriju.


Tehnologija ProSmart invertnega kompresorja

Ne veste kaj bi jedli za kosilo? Večerjo? Zajtrk? Če ste eden izmed tistih, ki pogosto odpirajo vrata hladilnika se to verjetno pozna tudi na vašem električnem računu. Z Beko ProSmart™ Invertnim kompresorjem, pa lahko odpirate vrata hladilnika tolikokrat kot si želite. Ta pametna tehnologija kompresorja omogoča izjemno prilagoditev, manjše nihanje temperature in hitro hlajenje hrane, kar prinaša prihranek energije in denarja. Tiha učinkovitost ProSmart™ Invertnega kompresorja prinaša tudi za kar 4-krat tišje delovanje* v primerjavi z običajnimi kompresorji.

*Testirano v lastnem laboratoriju


Tehnologija aktivne modre svetlobe

Vsi, ki skrbno pazite na svoje zdravje, želite zagotovilo, da bosta vaše sadje in zelenjava ostala v odličnem stanju dolgo časa. In prav je tako. Z modro odločitvijo za hladilnik s tehnologijo aktivne modre svetlobe, ki v predalu nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi, boste poleg ohranjanja daljše svežine sadja in zelenjave, deležni tudi večje vsebnosti vitamina C. Vaši paradižniki bodo vedno ostali sočni, polni vitaminov in do 30 % bolj sveži*.

*Testirano s strani FRPERC and TÜBİTAK (v primerjavi z običajnimi predali za paradižnike in rdečo ter zeleno papriko).


Tehnične podrobnosti

Vrsta štirivratni ameriški hladilnik
Energijski razred F
Prostornina hladilnika 376 l
Prostornina zamrzovalnika 196 l
Avtonomija ob izpadu el. energije 15 h
Zmogljivost zamrzovanja 8 kg/24 h
Samodejno odtaljevanje hladilnega dela da
Notranjost hladilnika število polic: 2 (steklene)
število predalov za sadje in zelenjavo: 2
nosilec za steklenice: ne
Notranjost zamrzovalnika število predalov za zamrzovanje: 3
Vrsta upravljanja elektronsko
Sistem hlajenja NeoFrost
Zaslon da
Osvetlitev LED
Klimatski razred SN-T
Inverterski kompresor da
Nivo hrupa 41 dB
Poraba energije 414 kWh/leto
Dimenzije naprave (V x Š x G) 1820 × 908 × 705 mm
Alarm za odprta vrata da
Počitniški način da
Predelek za hitro zamrzovanje da
Predal za daljšo svežino da
Zamenjava strani odpiranja vrat ne
Protibakterijski filter da
Ionizator da
Modra luč da
Barva srebrna

Garancija: 2 leti