Netatmo Smart Indoor Siren pametna sirena

Netatmo Smart Indoor Siren pametna sirena

Številka: 2845005
Netatmo pametna sirena z alarmom z glasnostjo 110 dB, ki prežene nepovabljene goste, je visokokakovosten varnostni pripomoček, ki ga odlikuje preprosta uporaba. Na telefon le naložite brezplačno aplikacijo, ki vas vodi prek nekaj enostavnih korakov namestitve. Celoten opis
85,94 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

17.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
19.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2845005

Predstavitev

Netatmo pametna sirena

  • Glasen alarm z glasnostjo 110 dB, ki prežene nepovabljene goste
  • Samodejna aktivacija alarmnega sistema, ko zapustite dom
  • Vklop in izklop alarma kjerkoli in kadarkoli s klikom na aplikacijo v telefonu
  • Predvajanje zvokov, ki dajo občutek, da je nekdo doma
  • Prepoznava poskusa uničenja
  • Del celovite rešitve Netatmo za varen dom, ki vključuje kamero, senzorje in sireno
Netatmo pametna sirena

Izboljšajte varnost vašega doma

  • Netatmo pametna sirena je visokokakovosten varnostni pripomoček, ki ga odlikuje preprosta uporaba. Na telefon le naložite brezplačno aplikacijo, ki vas vodi prek nekaj enostavnih korakov namestitve. Pametno sireno lahko postavite praktično kamorkoli v prostor ali jo zmontirate na steno. Sirena je lahko napajana s pomočjo priloženih 4 AA baterij z življenjsko dobo 2 leti ali neposredno prek 220-V omrežja. Sirena deluje le v povezavi z notranjo kamero Netatmo, na katero se povezuje brezžično.
  • Netatmo samodejno aktivira alarmni sistem, ko zapustite dom in ga deaktivira, ko se vrnete. Ponaša se s pametnim prepoznavanjem obrazov, ki poskrbi, da se alarm ne sproži, ko se vrnejo domov otroci, in reagira takoj, ko prepozna nezaželene goste. V pametni varnostni sistem lahko dodate tudi senzorje, ki sprožijo alarm, ko zaznajo odprtje vrat oziroma oken.
Izboljšajte varnost vašega doma

Predvajanje zvokov, ki dajo občutek, da je nekdo doma

  • Pametna sirena vsebuje kopico predposnetih glasov oziroma zvokov, na primer pasji lajež, otroški jok, ropot sesalca in smeh. Predvajajte jih lahko kadar želite in tako simulirate, da je nekdo doma, kar odžene potencialne vlomilce. Netatmo sirena tudi ve, če jo hoče nekdo na silo onemogočiti. Takoj, ko zazna, da je prišlo do poskusa uničenja, sproži glasen alarm in pošlje sporočilo na telefon. 
  • Sirena je del varnostnega sistema, ki ga sestavljajo še senzorji in notranja kamera. Namestitev sistema je zelo preprosta, posamezni elementi se medsebojno povezujejo brezžično. Na posamezno kamero lahko povežete eno sireno in do 12 senzorjev.
Predvajanje zvokov, ki dajo občutek, da je nekdo doma

Tehnične podrobnosti

Barva bela
Vrsta sirena
Glasnost alarma 110 dB

Garancija: 2 leti