Einhell akumulatorska večnamenska žaga TE-AP 18 Li-Solo (4326300)

Einhell akumulatorska večnamenska žaga TE-AP 18 Li-Solo (4326300)

Številka: 820488
Samostojna akumulatorska večnamenska žaga brez priložene baterije in polnilca. Vključen žagin list za les. Einhell TE-AP 18 Li je primerna za delo na vrtu, gradbišču ali v delavnici. Je izredno učinkovita, hitra in močna. Rezila lahko menjate hitro in brez orodja. Celoten opis
79,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 820488

Predstavitev

Einhell TE-AP 18 Li

Einhell TE-AP 18 Li je najmanjša univerzalna akumulatorska žaga v svojem razredu. Primerna je za delo na vrtu, gradbišču ali v delavnici. Poganja jo edinstveni motor Triathlon, ki se lahko pohvali z visoko stopnjo moči, hitrosti in učinkovitosti. Rezila lahko hitro in enostavno zamenjate brez orodja. Za dober oprijem poskrbi ergonomski ročaj in mehka površina. Dodatno oporo in varnost daje tudi gumijasta prevleka na določenih mestih.

Žaga je del družine Einhellovih orodij, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu TE-AP 18 Li Solo je ločena naprava, brez baterije ali polnilca. Lahko se ju dokupi.

Obseg dobave:

  • žagin list za les
  • baterija in polnilnik nista priložena
western-digital

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilnika
  • Tip baterije: 18 V
  • Število rezov: 0–2600 min−1
  • Višina reza: 22 mm
  • Globina reza v les: 100 mm
  • Globina reza v jeklo: 6 mm
  • Teža: 1,6 kg
  • Dodatno: menjava rezila brez orodja, motor Triathlon, nastavljiva glava, vključeno rezilo za les

Garancija: 2 leti

Video predstavitev

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo