Einhell akumulatorske škarje za živo mejo GE-CH 1846 Li-Solo (3410642)

Einhell akumulatorske škarje za živo mejo GE-CH 1846 Li-Solo (3410642)

Številka: 822584
Akumulatorske škarje Einhell GE-CH 1846 Li imajo visokokakovostna, lasersko izrezana in diamantno brušena rezila, ki poskrbijo za visoko učinkovitost pri obrezovanju žive meje ali grmičevja. Ker jih napaja akumulatorski sistem Power X-Change, so še bolj enostavne za uporabo in idealne za delo na lokacijah, kjer ni dostopa do omrežnega napajanja. V kompletu je samostojno orodje brez baterije in polnilca. Celoten opis
71,39 €
Vključno z DDV
67,42 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini

Jutri v trgovini
Trgovine
 

Številka: 822584

Predstavitev

Einhell GE-CH 1846 Li

Akumulatorske škarje Einhell GE-CH 1846 Li so s svojo majhno težo in velikostjo odličen pripomoček pri obrezovanju žive meje in grmičevja. Ker jih napajajo baterije Power X-Change, jih lahko uporabljate tudi na oddaljenih mestih, kjer ni dostopa do omrežnega napajanja. Jeklena zasnova zagotavlja dolgo življenjsko dobo, za natančne rezultate pa poskrbijo kakovostna lasersko izrezana rezila, ki so dodatno prevlečena z aluminijem. Za varnost skrbi vgrajeno varnostno stikalo, ki ob sprostitvi škarje zaustavi v manj kot eni sekundi.

Škarje lahko obesite na steno in s tem prihranite še več prostora. V paketu je priložen zaščitni pokrov za rezilo, ki je namenjen varnem prenašanju in shranjevanju.

Škarje so del družine Einhellovih orodij in pripomočkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu GE-CH 1846 Li Solo je samostojno orodje, brez baterije in polnilca.

Obseg dobave:

  • zaščitni pokrov
  • baterija in polnilnik nista priložena
western-digital

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilca
  • Tip baterije: 18 V
  • Dolžina meča: 52 cm
  • Dolžina reza: 46 cm
  • Razdalja med zobmi: 15 mm
  • Hitrost rezanja: 12.000 min−1
  • Teža: 2 kg

Garancija: 2 leti

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo