XD Collection

XD Collection nahrbtnik, 22 litrov, siv

XD Collection nahrbtnik, 22 litrov

75,90 €
Zadnji kos!

Nahrbtnik XD Collection Ta 600D nahrbtnik iz poliestra je kot nalašč za delo ali prosti čas. Ima dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših najpomembnejših stvari in ima 15-palčni predal za prenosni računalnik in predal za tablico.

Partner: Helieli
XD Collection Move Fit sledilnik aktivnosti, siv/črn

XD Collection Move Fit sledilnik aktivnosti

72,40 €
Zadnji kos!

XD Collection Move Fit sledilnik aktivnosti Ta lahek sledilnik aktivnosti z vodoodpornim (IP67) in udobnim zapestnim pasom lahko nosite tako podnevi kot ponoči. Vsebuje 0,91-palčni zaslon OLED, ki je preprost za uporabo, ki ga lahko upravljate s tapkanjem ob strani.

Partner: Helieli
XD Collection nahrbtnik za prenosnik, 19 litrov, siv/rjav

XD Collection nahrbtnik za prenosnik, 19 litrov

113,60 €

Nahrbtnik za prenosnik XD Collection Ta nahrbtnik za prenosni računalnik XD Collection ima klasičen videz, ki je kot nalašč za šolo ali službo. Velik glavni predal ima oblazinjen predal za 15,6-palčni prenosnik. Zgornji zavihek se zapira z dvema magnetnima zaponkama iz umetnega usnja.

Partner: Helieli
XD Collection Colour Fit sledilnik aktivnosti

XD Collection Colour Fit sledilnik aktivnosti

119,90 €

XD Collection Color Fit sledilnik aktivnosti Vodoodporen (IP67) sledilnik aktivnosti z visokokakovostnim 0,96" TFT LCD z zaslonom na dotik. Sledilnik aktivnosti šteje vaše korake, prevoženo razdaljo in porabljene kalorije ter beleži vaš vzorec spanja.

Partner: Helieli

XD Collection je kitajski proizvajalec elektronskih izdelkov.