Woolite COLOR Keratin gel kapsule XL, 35 kosov
14,08 € 8,04 € 0,23 €/kos

Posebni čistilni prašek Woolite v kapsulah je primeren za barvno perilo. Prašek se zanesljivo izpere in zaradi vsebine keratina skrbi za vse barvne obleke. Hkrati ščiti pred obarvanjem, bledenjem barv in spreminjanjem oblike perila. Tkanine za oblačila se tudi mehčajo in nudijo zlikan učinek.

Woolite Dark Keratin gel kapsule XL, 35 kosov
14,08 € 8,01 € 0,23 €/kos

Gel kapsule za pranje od znamke Woolite so primerne za temno perilo. Zaradi posebne dvojne formule kapsule učinkovito umivajo in hkrati popolnoma odstranijo madeže. Zaradi vsebnosti keratina varuje strukturo vlaken oblačil in skrbi za črna, temna in jeans oblačila.

Woolite Pro-Care gel kapsule XL, 35 kosov
14,08 € 8,07 € 0,23 €/kos

Gel kapsule za pranje od znamke Woolite so primerne za občutljivo perilo. Zahvaljujoč posebni dvojni formuli, se učinkovito izpere in tudi močno odstrani madeže. Zaradi vsebnosti keratina varuje strukturo vlaken oblačil in skrbi za občutljive materiale. Prav tako preprečuje nezaželjeno obarvanje perila, bledenje barv in spreminjanje oblike oblačil.

Woolite gel kapsule Mix Colors, 28 kosov
11,90 € 6,77 € 0,24 €/kos

Woolite gel kapsule zaščitijo barvno perilo tako, da preprečijo bledenje barv ter ščitijo vlakna pred poškodbami. V enem pakiranju je 28 kosov.

Woolite Delicate & Wool detergent, 2.7 l / 45 odmerkov pranja
11,60 € 6,74 €

Zadnji kos!

Detergent za volno in občutljivo perilo. Woolite Delicate & Wool 2.7 l / 45 je pralno učinkovit že pri 30 °C. Tekoči gel se zlahka raztopi v vodi, ščiti oblačila pred neželeno izgubo oblike, krčenjem, raztezanjem in muckanjem.

Woolite Mix Colors detergent, 2.7 l / 45 odmerkov pranja
11,60 € 6,85 €

Pralni detergent je primeren za barvno perilo. Woolite Mix Colors 2.7 l / 45 spere vse madeže iz oblačil, zahvaljujoč tehnologiji Colour Boost. Ne vsebuje agresivnih sestavin in ščiti pred bledenjem.

Woolite Delicate & Wool detergent 3.6 l / 60 pralnih odmerkov
14 € 8,77 €

Detergent za volno in občutljivo perilo. Woolite Delicate & Wool 3.6 l / 60 detergent je učinkovit že pri 30 °C. Tekoči gel se zlahka raztopi v vodi, ščiti oblačila pred neželeno izgubo oblike, krčenjem, raztezanjem in muckanjem.

Woolite je blagovna znamka detergentov za pranje perila. Je zelo znana blagovna znamka. Okoli leta 1990 je vzelo Woolite v last podjetje Reckitt Benckiser. Bissell Inc. pa po licenci podjetja Reckitt Benckiser izdeluje Woolite izdelke za čiščenje preprog.

Woolite je blagovna znamka detergentov za pranje perila. Je zelo znana blagovna znamka. Okoli leta 1990 je vzelo Woolite v last podjetje Reckitt Benckiser. Bissell Inc. pa po licenci podjetja Reckitt Benckiser izdeluje Woolite izdelke za čiščenje preprog.