Weis okrogla servirna košarica 9 cm nerjavna
8,22 € 7,80 €

Okrogla servirna košarica kakovostne blagovne znamke Weis v nerjavni izvedbi. Košarica je idealna za ocvrt krompirček in druge ocvrte priloge ali lahke prigrizke. Pred uporabo v košarico vstavite vpojni prtiček.

Weis mlinček za sol in ostale začimbe
20,44 € 19,50 €

Weis mlinček za sol in ostale začimbe ima keramični brusilni mehanizem. Kakovostni design iz nerjavečega jekla bo zagotovo cenil vsak kuhar. Mlinček je zasnovan za začimbe in sol. Ima nastavljivo grobost mletja.

Weis Kuhinjska posoda 2 l
9,34 € 8,90 €

Posoda iz nerjavečega jekla s premerom 24 cm z zvišanim robom, ki je primerna ne le za serviranje, bo gotovo našla svoje mesto v vsaki kuhinji. Kvalitetna izdelava znamke Weis, ki ni namenjena le profesionalnim kuhinjam.

Weis skleda s pokrovom
20,44 € 18,60 €

Weis skleda iz nerjavečega jekla ima pokrov, ki nepredušno tesni. V paketu so tri sklede, ki imajo premer 24 cm. Dvignjen rob jim omogoča enostavno servisiranje. Kakovost blagovne znamke Weis ni samo za profesionalne kuhinje.

Weis drobilec za orehe
11,90 €

Drobilec za orehe blagovne znamke Weis masivne izdelave. Med trenjem vam bo delo olajšala integrirana notranja vzmet. Drobilec je iz kromiranega nerjavnega jekla.

Weis dvojna merica 20 in 40 ml
7,83 € 6,90 €

Dvojna merica za 20 in 40 ml v kakovostni nerjavni sijoči izvedbi bo postala nepogrešljiv pripomoček vsakega barmana. Mešajte koktajle za svoje prijatelje kot pravi profesionalec.

Weis dvojni mlinček za sol/poper
11,77 € 10,40 €

Mlinček za sol ali poper v kakovostni nerjavni mat izvedbi bo dobrodošel pri vsakem kuharju. Mlinček je mehaničen, pripravljen je za takojšnjo uporabo. Dva nastavljiva keramična mehanizma za mletje.

Weis mešalnik koktajlov
19,30 € 18,70 €

Eleganten Wein mešalnik je namenjen pripravi najrazličnejših koktajlov in drugih osvežilnih pijač. Narejen je iz nerjavečega matiranega jekla. Pripravite si Sex on the beach, Cosmopolitan, Long Island Ice Tea ali Mojito.

Weis Mrežica za kuhanje na pari 18–27 cm
13,50 €

Mrežica za kuhanje na pari iz nerjavečega jekla s premerom 18 do 27 cm je primerna za pripravo zelenjave v loncu. Enostaven, vendar učinkovit pomočnik v vsaki kuhinji. Praktičen, higieničen, trpežen.

Weis stiskalni mlinček za sol/poper
13,73 € 12,80 €

Mlinček za sol ali poper v kakovostni nerjavni mat izvedbi bo dobrodošel pri vsakem kuharju. Mlinček je mehaničen, pripravljen je za takojšnjo uporabo. Višina mlinčka je 15 cm.

Weis termometer za pečico
7,40 €

Termometer za pečico je odličen pripomoček za vse navdušene kuharje. Zahvaljujoč temu termometru boste natančno vedeli, kakšna je trenutna temperatura v pečici. Primeren za obešanje ali postavitev.