Walplus Santa Rose stenske nalepke
32,20 € 12,22 €

Stenska nalepka z motivi Santa Rosa znamke Walplus. Spremenite videz prostora z neobičajnim vzorcem in mu dodajte nov pridih. Nalepko nanesete hitro in enostavno. Kadarkoli jo lahko snamete in znova nalepite brez strahu, da vam uniči steno. Pakiranje vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus tapeta kamnitega zidu Luxury Marble Wall, 366 x 254 cm
162,90 € 72,77 €

Zadnji kos!

Sodobni kamniti zidovi, bodo oplemenitili vaš najljubši prostor! Foto tapeta Walplus osveži stene in vsako notranjost stanovanja, hiše ali kjerkoli drugje. Za namestitev boste potrebovali prosto mesto v merah 366 × 254 cm. Celotno ozadje je razdeljeno na 8 delov, ki jih prilepite eno po eno, kar zagotavlja udobno in natančno namestitev.

Walplus Stenske nalepke Božična zvezda - Odprta embalaža-65%
32,20 € 11,08 €

Odprta embalaža

Stenska nalepka z motivom božične zvezde, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Walplus Santa Rose stenske nalepke - Odprta embalaža-67%
32,20 € 10,61 €

Odprta embalaža

Stenska nalepka z motivi Santa Rosa znamke Walplus. Spremenite videz prostora z neobičajnim vzorcem in mu dodajte nov pridih. Nalepko nanesete hitro in enostavno. Kadarkoli jo lahko snamete in znova nalepite brez strahu, da vam uniči steno. Pakiranje vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm. Artikel ima odprto embalažo, vendar ni bil uporabljen.

Walplus Vintage porcelanaste stenske nalepke
32,20 € 12,66 €

Zadnji kos!

Stenska nalepka z vintage motivi, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus Vintage porcelanaste stenske nalepke - Odprta embalaža-69%
32,20 € 9,84 €

Odprta embalaža

Stenska nalepka z vintage motivi, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm. Artikel ima odprto embalažo, vendar ni bil uporabljen.

Walplus stenska nalepka, Zemljevid sveta
40,67 € 12,50 €

Svetovni otroški zemljevid je razdeljen na posamezne barvne nalepke, ki odlično dekorirajo otroško sobo. Poleg tega jih je mogoče enostavno odstraniti, ne da bi pri tem poškodovali površino in jih lahko nalepite na drugo mesto.

Walplus stenske nalepke Purbeck
32,20 € 12,37 €

Stenska nalepka z motivom Purbecka, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenska nalepka, Puzzle
26,05 € 7,52 €

Črna stenska nalepka Walplus z motivom puzzel je odlična izbira za okrasitev vsake otroške sobe. Lahko jo nalepite na steno ali na druge gladke površine, kot je pohištvo ali ogledalo. Lahko jo enostavno odstranite, ne da bi pri tem poškodovali površino, in jo namestite na drugo mesto.

Walplus stenske nalepke Lyon Encaustic
32,20 € 12,11 €

Stenska nalepka z motivom Lyon Encausti, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus Retro rjave stenske nalepke
32,20 € 12,42 €

Stenska nalepka z retro motivi, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus Safir in pergament stenske nalepke
32,20 € 12,09 €

Stenska nalepka z motivi Safira in pergamenta znamke Walplus. Spremenite videz prostora z neobičajnim vzorcem in mu dodajte nov pridih. Nalepko nanesete hitro in enostavno. Kadarkoli jo lahko snamete in znova nalepite brez strahu, da vam uniči steno. Pakiranje vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus Španska renesanca stenska nalepka
32,20 € 12,68 €

Stenska nalepka z motivi Španske renesanse znamke Walplus. Spremenite videz prostora z neobičajnim vzorcem in mu dodajte nov pridih. Nalepko nanesete hitro in enostavno. Kadarkoli jo lahko snamete in znova nalepite brez strahu, da vam uniči steno. Pakiranje vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenska nalepka, Drevo z opico
48,58 € 14,99 €

Barvna nalepka v obliki drevesa lahko služi tudi kot meter za merjenje telesne višine. Barvne okvirje pa lahko prilepite, da dobite izvirno dekoracijo.

Walplus stenska nalepka, Koala
19,33 € 5,27 €

Čudovita stenska nalepka Walplus je odlična dekoracija za otroško sobo. Lahko jih prilepite ne samo na steno, temveč tudi na druge gladke površine, kot je pohištvo ali ogledalo. Lahko se jih enostavno odstrani, ne da bi pri tem poškodoval površino, in jih namestiti na drugo mesto.

Walplus Angleške vintage zelene stenske nalepke
32,20 € 12,11 €

Stenska nalepka z angleškimi vintage motivi, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus Malia stenske nalepke, večbarvne
32,20 € 12,68 €

Stenska nalepka z motivom Malia, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus nalepke turških mozaičnih sten, zelene
32,20 € 12,18 €

Stenska nalepka z motivom turških mozaičnih sten, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus Srednjeveški dizajn stenske nalepke
32,20 € 12,09 €

Stenska nalepka s klasičnimi srednjeveškimi motivi znamke Walplus. Spremenite videz prostora z neobičajnim vzorcem in mu dodajte nov pridih. Nalepko nanesete hitro in enostavno. Kadarkoli jo lahko snamete in znova nalepite brez strahu, da vam uniči steno. Pakiranje vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenska nalepka, Safari
29,05 € 8,98 €

Barvne stenske nalepke so izdelane iz ekološko prijaznega materiala blagovne znamke Walplus. Pritrdite jih lahko ne samo na steno, temveč tudi na druge gladke površine, kot je pohištvo, okno ali ogledalo. Lahko jih enostavno odstranite, ne da bi pri tem poškodovali površino in jih namestite na drugo mesto.

Walplus stenska nalepka, Živali na vlaku
26,05 € 7,02 €

Vesela nalepka v obliki barvnega vlaka Walplus čudovito okrasi sobo vsakega otroka. Lahko jo nalepite na steno ali na druge gladke površine, kot je pohištvo ali ogledalo. Lahko se jo enostavno odstrani, ne da bi pri tem poškodoval površino, in se jo namesti na drugo mesto.

Walplus Stenske nalepke Božična zvezda
32,20 € 12,18 €

Stenska nalepka z motivom božične zvezde, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus Stenske nalepke, francoska klasična zelena
32,20 € 12,16 €

Stenska nalepka s klasičnimi francoskimi motivi, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke London
32,20 € 12,09 €

Stenska nalepka z motivi Londona, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Marmorni mozaik
32,20 € 12 €

Stenska nalepka z motivom marmornega mozaika, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Maroko
32,20 € 12,09 €

Stenska nalepka z motivom Maroka, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Maroko, večbarvne
32,20 € 12,09 €

Stenska nalepka s klasičnimi Maroškimi motivi, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Maroška klasika
32,20 € 12,55 €

Stenska nalepka s klasičnimi Maroškimi motivi, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus Stenske nalepke maroška vrtnica, rdeče
32,20 € 12,29 €

Stenska nalepka z motivom maroške rože, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Mediteranska klasika
32,20 € 11,66 €

Stenska nalepka s klasičnimi Mediteranskimi motivi, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Mediteransko morje
32,20 € 12,11 €

Stenska nalepka z motivom Mediteranskega morja, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Mramor
32,20 € 12,18 €

Stenska nalepka z mramor motivi, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus Stenske nalepke Nebo v Sredozemlju
32,20 € 12,42 €

Stenska nalepka z mediteranskimi motivi neba, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Nizozemska
32,20 € 12,18 €

Stenska nalepka z motivom Nizozemske, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus Stenske nalepke Pomladni šopek
32,20 € 12,11 €

Stenska nalepka z motivom pomladnega šopka, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Ptice na veji
32,20 € 12,16 €

Stenska nalepka z motivom ptičev na veji, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Španija
32,20 € 12,18 €

Stenska nalepka s klasičnimi Španskimi motivi, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Španska klasika
32,20 € 12,11 €

Stenska nalepka s klasičnimi Španskimi motivi, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Starinsko cvetje
32,20 € 12,11 €

Stenska nalepka z motivom starinskega cvetja, od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenske nalepke Tulipan
32,20 € 12,50 €

Stenske nalepke z motivom Tulipana od znamke Walplus. Spremenite videz sobe z izjemnim vzorcem in ji dodajte osebnost. Nalepko nanesite enostavno in hitro. Lahko jo snamete in pritrdite kadar koli, ne da bi se bali, da bi poškodovali steno. Paket vsebuje 24 kosov v velikosti 15 × 15 cm.

Walplus stenska nalepka, Sovice na drevesu
37,15 € 11,42 €

Barvne stenske nalepke so izdelane iz ekološko prijaznega materiala blagovne znamke Walplus. Pritrdite jih lahko ne samo na steno, temveč tudi na druge gladke površine, kot je pohištvo, okno ali ogledalo. Lahko jih enostavno odstranite, ne da bi pri tem poškodovali površino in jih namestite na drugo mesto.

Walplus stenska nalepka, Cvetje in ptice
48,58 € 14,10 €

Vesele barvne nalepka Walplus čudovito okrasijo sobo vsakega otroka. Lahko jih nalepite na steno ali na druge gladke površine, kot je pohištvo ali ogledalo. Lahko jih enostavno odstranite, ne da bi pri tem poškodovali površino, in jih namestite na drugo mesto.

Walplus stenska nalepka, Sijoče vile
37,15 € 11,09 €

Fosforne nalepke, ki svetijo v temi, bodo navdušile vsako majhno princesko. Izdelane so iz neškodljivega ekološkega materiala, ki ga je mogoče enostavno odstraniti, ne da bi pri tem poškodovali površino. Nalepke pa lahko ponovno nalepite na drugo površino.