V-Garden Prince VeGa vrtna garnitura, set 6
269 €

Odlična cena

Luksuzen set mize in 6 zložljivih stolov iz eksotičnega zelo trpežnega in trdega akacijevega lesa. Dolžina mize je 120 cm. Naraven material z dolgo življenjsko uporabo. Dimenzije mize so 120 × 75 × 72 cm, medtem, ko stoli merijo 55 × 60 × 94 cm.

V-Garden komplet vrtnega pohištva VeGA SET 4
203 €

Odlična cena

Komplet VeGA SET 4 je sestavljen iz udobnih zložljivih stolov in zložljive mize iz temno rdeče barve Meranti. Zasnovano za zunanjost in notranjost. Ni primeren za uporabo v vlažnih okoljih brez ustrezne impregnacije.

V-Garden Valencia Set 6 AL vrtno pohištvo
480 €

Odlična cena

Vrtno pohištvo Valencia iz umetnega ratana odporen na vremenske vplive. Toga struktura mize je od zgoraj opremljena s ploščo iz kaljenega stekla. Stoli so nastavljivi za dodatno udobje in jih je mogoče enostavno zložiti, ko jih shranite.

V-Garden set vrtne garniture Meranti Paris Set 6
515 €

Odlična cena

Masivna vrtna garnitura Meranti Paris z ovalno zložljivo mizo do dolžine 200 cm. Stoli so nastavljivi in jih je enostavno zložiti. Pohištvo je zaključno obdelano z brezbarvnim tikovim oljem. Set je sestavljen iz ene mize in šestih stolov.

V-Garden komplet vrtne garniture VeGAS CELERY 6-AL
385 €

Odlična cena

Aluminijasta namizna garnitura VeGAS CELERY 6-AL. 6 foteljev in aluminijaste profilne mize zaključen s komaxit obdelavo Set je zasnovan za notranjost in zunanjost. Stoli se lahko zložijo drug na drugega. Tabela je iz kaljenega stekla

V-Garden vrtna miza Havana
74,70 € 72,51 €

Dodelana miza iz profilov iz aluminijastega jekla, zaključena s komaxit površino. Konstrukcija z zaobljenimi vogali je opremljena s ploščo iz kaljenega stekla. Ukrivljene noge za veliko prostora tik pod ploščo. Velikost mize je 140 × 90 × 70 cm.

V-Garden Queen VeGa stol
47,49 €

Stol k kompletu Queen VeGA je izdelan iz zelo trpežnega akacijevega lesa. Široki nasloni za roke za udobnejše namestitev rok. Večje naslonjalo za dolgotrajno sprostitev. Dimenzije stola so 61 × 74 × 106 cm.

V-Garden vrtni stol Karolina
52,20 € 50,42 €

Luksuzen stol za zlaganje iz kovinskih profilov. Obložen z umetno vrvico iz ratana. Tapetniški sedež za udobno sedenje. Močno naslonjalo za roke za dodatno udobje. Material z enostavnim vzdrževanjem. Dimenzije stola so 56 × 63 × 94 cm.

V-Garden Prince VeGa stol
76,17 €

Luksuzen lesen zložljiv stol, z dimenzijami 55 × 60 × 94 cm, je izdelan iz eksotičnega zelo trpežnega in trdega lesa akacije. Zaradi lesene strukture je vsak kos izvirnik. Nosilnost do 120 kg. V paketu sta 2 kosa.

V-Garden VeGAS Patricia 3 vrtna garnitura
165 €

Odlična cena

Vrtna garnitura VeGAS PATRICIA 4 je sestavljena iz udobnih naslanjačev in stola iz profilov iz jekla iz aluminija. Set vsebuje mizo in 4 stole.

V-Garden Monroo VeGa miza
97,10 €

Velika, stabilna miza z dolžino 150 cm ima osrednjo luknjo za namestitev senčnika. Pohištvo je zaključeno z brezbarvnim tikovim oljem, ki v manjši meri ščiti pred sušo, vodo, škodljivci ali mehanskimi poškodbami. Ni primerna za uporabo na območjih s prekomerno vlažnostjo brez uporabe impregnacije.

V-Garden Monroo 6 vrtna garnitura
309 €

Odlična cena

Luksuzen masivni set 6 stolov in mize MONROO 6 iz eksotičnega, zelo trpežnega in trdega lesa meranti. Set je zasnovan za zunanjost, notranjost in pergole.

V-Garden vrtna miza Karolina
122,20 € 118,68 €

Luksuzna miza iz kovinskih profilov in umetnega ratana z izjemno vzdržljivostjo. Podporna plošča mize je izdelana iz kaljenega stekla. Podporne noge v ravni izvedbi za dodatno udobje. Tudi material je enostaven za vzdrževanje. Dimenzije mize so 150 × 88 × 75 cm.

V-Garden Queen VeGa miza
95,04 €

Luksuzna vrtna miza z dimenzijami 150 × 90 × 72 cm iz vrtnega kompleta Queen 6 iz eksotičnega in zelo trpežnega trdega akacijevega lesa.

V-Garden Prince VeGa miza
68,09 €

Luksuzna miza iz eksotičnega zelo trpežnega in odpornega akacijevega lesa. Stabilna konstrukcija z dolžino 120 cm. Naravni material z izrazito vzdržljivostjo. Model s podporno podlago v obliki črke X za več prostora. Dimenzije mize so 120 × 75 × 72 cm.

V-Garden Queen VeGa vrtna garnitura, set 6
369 €

Odlična cena

Luksuzen set mize in 6 zložljivih stolov iz eksotičnega zelo trpežnega in trdega akacijevega lesa. Velika, stabilna miza z dolžino 150 cm ima na sredini luknjo za sončnik. Dimenzije mize so 150 × 90 × 72 cm, medtem, ko stoli merijo 61 × 74 × 106 cm.

V-Garden komplet vrtnega pohištva Karolina, 6-delni
407 €

Odlična cena

Luksuzna namizna garnitura, sestavljena iz 6 stolov, ki jih je mogoče zložiti in miza iz jeklenih profilov. Pleten umetni ratan. Tapetniški sedež za udobno sedenje. Miza je izdelana iz kaljenega stekla. Dimenzije mize so 150 × 88 × 75 cm, stol pa 56 × 63 × 94 cm.

V-Garden vrtni komplet pohištva MONROO VeGA Set 4
225,70 €

Odlična cena

Vzmetnica ima ortopedsko peno s plastjo trdne pene, ki diha Ne poveča pritiska na njihove sklepe in podpira naravno linijo hrbtenice Postelja je mehka, tudi če je položena na trda tla Z lahkoto se znebite umazanije, madežev in vonjav

V-Garden komplet vrtne garniture Meranti Victoria Set 6
369 €

Odlična cena

Dodelana miza iz kompleta garniture vrtnega pohištva Meranti Victoria iz eksotičnega meranti lesa. Velika, stabilna 180 cm dolga miza ima na sredini odprtino za namestitev senčnika. Pohištvo je zaključeno z brezbarvnim tikovim oljem. Komplet je sestavljen iz ene mize in šestih stolov.