Vanish odstranjevalec madežev Oxi Action, 2 l
10,90 €

6,90 €

Odstranjevalec madežev Vanish Oxi Action je učinkovito sredstvo za temeljito odstranjanje trdovratnih madežev. Odstranjevalec se aktivira tudi pri pranju na nizkih temperaturah. Njegova kapaciteta znaša 2 l.


Vanish čistilna pena za preproge Pet Expert, 600 ml
8,17 €

5,30 €

Čistilna pena za preproge in oblazinjeno pohištvo Vanish Pet Expert Carpet Care je idealna za domove s hišnimi ljubljenčki, saj se temeljito spopada z različno umazanijo ter neprijetnimi vonjavami. Količina 600 ml.


Vanish komplet čistil za pranje perila
21,26 €

11,58 €

Ta komplet za pranje blagovne znamke Vanish vam bistveno olajša čiščenje perila. Komplet vsebuje 4 čistila: Robčki Color Protect za zaščito barve, odstranjevalec madežev Vanish Power, Oxi Action odstranjevalec madežev z belilnim sredstvom in Vanish Oxi Action, 1 l, ki se aktivira pri nizkih temperaturah.


Vanish odstranjevalec madežev v spreju Oxi Action, 500 ml
3,87 €

Odstranjevalec madežev Vanish Oxi Action je učinkovito sredstvo za temeljito predčasno odstranjanje madežev iz oblačil. Učinkovito prodre globoko v vlakna in raztopi tudi najbolj trdovratne madeže, kot so umazanija in mast na ovratnikih in manšetah. Količina 500 ml.


Vanish Gold pred pranjem Power Gel, 200 ml
3,87 €

Vanish Power Gel je odličen odstranjevalec madežev, namenjen odstranjevanju zelo trajnih in posušenih madežev pred pranjem. Lahko se uporablja na belem in barvnem perilu. Količina 200 ml.


Vanish odstranjevalec madežev Oxi Action Crystal White, 2 l
11,40 €

6,90 €

Odstranjevalec madežev Vanish Oxi Action Crystal White je učinkovito sredstvo za temeljito odstranjanje trdovratnih madežev. Odstranjevalec se aktivira tudi pri pranju na nizkih temperaturah. Njegova kapaciteta znaša 2 l.


Vanish odstranjevalec madežev Extra Hygiene, 2.82 l
9,62 €

8,90 €

Odlična cena

Odstranjevalec madežev Vanish Extra Hygiene je učinkovito sredstvo za temeljito odstranjanje trdovratnih madežev. Poleg odstranjevanja madežev deluje tudi dezinfekcijsko, saj odstrani do 99,9% bakterij in virusov.


Vanish tekoči detergent Oxi Action, 1 L
3,87 €

Tekoči detergent Vanish Oxi Action je učinkovito sredstvo za odstranejevanje madežev pri pranju perila. Detergent se aktivira tudi pri pranju na nizkih temperaturah. Količina 1 l.


Vanish čistilo za preproge Pet Expert, 500 ml
8,17 €

5 €

Vanish Pet Expert Carpet Care čistilo v spreju za preproge in oblazinjeno pohištvo. Odstranjuje madeže ter neprijetne vonjave, posebej primeren za domove z živalmi. Količina 500 ml.


Vanish komplet čistil za odstranjevanje madežev hišnih ljubljenčkov
25,13 €

15,45 €

Vanish komplet čistil za odstranjevanje madežev, ki jih povzročajo hišni ljubljenčki. Komplet vsebuje prašek za preproge Clean&Fresh, čistilo v spreju Vanish Pet Expert za oblazinjeno pohištvo in čistilna pena Pet Expert, ki je primerna za vse madeže.


Vanish se osredotoča na proizvodnjo sredstev, ki s tekstilnih površin učinkovito odstranjujejo madeže različnih izvorov.

Uporabnikom ponuja nabor praškov in tekočih sredstev za raznobarvno perilo in preproge. Zaznamuje jih tudi značilna rožnata embalaža.

Vanish se osredotoča na proizvodnjo sredstev, ki s tekstilnih površin učinkovito odstranjujejo madeže različnih izvorov.

Uporabnikom ponuja nabor praškov in tekočih sredstev za raznobarvno perilo in preproge. Zaznamuje jih tudi značilna rožnata embalaža.