Vango zložljiva omara Mamuta Double Excalibur
127,48 €

76,60 €

Vango Mammoth Double je praktičen stabilen organizacijski kabinet s 6 policami. V šotoru in v koči boste sedaj našli vse. Kabinet se enostavno zloži v vrečko, ki je vključena v paketu.


Vango nahrbtnik LYT 20
38,11 €

34,30 €

Vango Lyt 20 je eleganten nahrbtnik. Cenili boste velik žep za organiziranje stvari v šoli ali na sprehodu po mestu.


Vango športna torba Cargo 100
78,30 €

44,50 €

Vango Cargo 100 je izjemno trdna in vzdržljiva torba s zaklepno zadrgo na glavni komori. Enostavna za prenašanje zaradi skritih podloženih naramnic.


Vango športna torba Cargo 80
70,43 €

42,80 €

Vango Cargo 80 je izjemno trdna in vzdržljiva torba s zaklepno zadrgo na glavni komori. Enostavna za prenašanje zaradi skritih podloženih naramnic.


Vango blazina 5 Long Trek, rdeča
69,65 €

44 €

Vango Trek 5 Long je 5 cm debela blazina s podaljšano dolžino. Ta debelina nudi močno izolacijo celo na snegu in odpravlja neenakosti na površini, tako da zagotovi udoben spanec.


Vango spalna vreča Harmony Single
65,76 €

46,03 €

Vango Harmony Single je dekorativna poletna spalna vreča, ki zagotavlja maksimalno udobje in svobodno gibanje. Zelo prijetna notranjost spominja na bombaž. Spalna vreča se lahko odpre po celotnem obodu in se uporablja kot odeja.


Vango blazina Double Flocked Airbed
37,71 €

33,94 €

Primerno za kampiranje, sprostitev po športu ali kot udoben prostor za spanje gostov – napihljiva blazina Vango Double Flocked Airbed omogoča hitro pripravo udobne zakonske postelje za spanje. Blazina je izdelana iz odpornega materiala in ima ventil za hitro napihovanje v 3 minutah in za praznjenje. Nosilnost je 240 kg.


Vango blazina Single Flocked Airbed
21,34 €

19,20 €

Ponudite svojim gostom udoben prostor za spanje ali pa uživajte med spanjem na potovanju s kakovostno napihljivo blazino Vango Single Flocked Airbed izdelano iz odpornih materialov, z mehko površino in ventilom za hitro napihovanje in praznjenje. Nosilnost blazine je 120 kg, njene dimenzije pa so 20 × 191 × 73 cm.


Vango blazina Trek 3 Compact Pamir
38,88 €

34,99 €

Uživajte v popolnem spanju in sprostitvi na pustolovskih izletih in na kampiranju – s samo napihljivo blazino Vango Trek 3 Compact Pamir, ki ustvarja udoben prostor za spanje skoraj povsod. Blazina je toplotno izolativna zaradi 3 cm diamantno rezane pene. Površina, ki ne drsi preprečuje, da bi spalna vreča zdrsnila.


Vango napihljiv stol Inflatable Deluxe Flocked Chair
21,37 €

19,23 €

Napihljiv stol, ki se prilega vsaki notranjosti hiše, je tudi odličen dodatek pri kampiranju ali na glasbenem festivalu. Spodnji sloj je zaščiten proti obrabi, zato vam ni potrebno skrbeti, saj ga lahko uporabljate znotraj in zunaj. Obe možnosti sta sta na voljo. Vango Inflatable Deluxe Flocked Chair je primeren za celo družino.


Vango napihljivi fotelj Inflatable Lounger Nocturne Grey
42,57 €

38,31 €

Udoben in eleganten napihljivi fotelj. Vango Inflatable Lounger Nocturne Grey je izdelan iz odpornega PVC s prijetno semiš površino. Fotelj je primeren tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo. Nizka teža in kompaktne dimenzije v stanju napihnjenosti omogočajo enostavno prenašanje.


Vango otroška spalna vreča Kanto Junior
38,88 €

34,99 €

Otroška spalna vreča s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Vsebuje izolacijo ThermoLock Pro z votlimi vlakni, ki so puhasta in topla. Vango Kanto Junior je primerna za otroke do 150 cm.


Vango plinski štedilnik za kampiranje Diner Cooker
124,53 €

99,63 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Praktičen plinski štedilnik s 3 gorilniki. Vango Diner Cooker ima visoko toplotno zmogljivost in je zaradi gorilnikov iz nerjavečega jekla enostaven za čiščenje. Prednost je individualna regulacija plamena vsakega gorilnika in udoben piezo vžig.


Vango spalna vreča Atlas Square
34,99 €

31,48 €

Spalna vreča s sintetičnim polnilom vsebuje všit naslon za glavo za udobno spanje in sistem Auto-lock, ki preprečuje odpiranje zadrge med spanjem.
Izolacija ne zadržuje vlage in povečuje odpornost. Vango Atlas Square je prešita in izjemno topla.


Vango spalna vreča Aurora Double
166,96 €

150,26 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Spalna vreča za 2 osebi s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Vsebuje izolacijo ThermoLock Pro z votlimi vlakni, ki so puhasta in topla. Vango Aurora Double ima dvostransko zadrgo.


Vango spalna vreča Aurora XL
124,15 €

111,73 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Spalna vreča s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Vsebuje izolacijo ThermoLock Pro z votlimi vlakni, ki so puhasta in topla. Vango Aurora XL je izdelana iz mehke in trpežne tkanine.


Vango spalna vreča Ember Junior
26,81 €

24,13 €

Spalna vreča s sintetično oblogo vključuje všit naslon za glavo za udobno spanje. Dvostranska zadrga omogoča prezračevanje z dna, medtem ko je zgornja polovica zapeta. Vango Ember Junior je krajše dolžine in je zato primerna za mlajše.


Vango spalna vreča Infinity Hooded
57,99 €

52,19 €

Spalna vreča s sintetično oblogo vključuje všit naslon za glavo za udobno spanje. Dvosmerno zadrgo za optimalno prezračevanje, je mogoče upravljati od zunaj, od znotraj, od spodaj in od vrha. Vango Infinity Single je izdelana iz mehke in trpežne tkanine.


Vango spalna vreča Infinity Single
54,10 €

48,69 €

Spalna vreča s sintetično oblogo vključuje všit naslon za glavo za udobno spanje. Dvosmerno zadrgo za optimalno prezračevanje, je mogoče upravljati od zunaj, od znotraj, od spodaj in od vrha. Vango Infinity Single je izdelana iz mehke in trpežne tkanine.


Vango spalna vreča Kanto 250
46,31 €

41,68 €

Spalna vreča s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Vsebuje izolacijo ThermoLock Pro iz votlih vlaken, ki je prepustna in topla. Vango Kanto 250 ima viseče dele, ki olajšajo sušenje.


Vango spalna vreča Kanto 250S
46,31 €

41,68 €

Spalna vreča s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Vsebuje izolacijo ThermoLock Pro iz votlih vlaken, ki je prepustna in topla. Vango Kanto 250 ima viseče dele, ki olajšajo sušenje.


Vango spalna vreča Latitude 200
77,35 €

69,61 €

Spalna vreča s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Podloga je izboljšana s toplotno izolacijo Thermal Embrace. Vango Latitude 200 ima viseče dele, ki olajšajo sušenje.


Vango spalna vreča Nitestar Alpha 250
54,10 €

48,69 €

Spalna vreča s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Vsebuje izolacijoAlpha, ki je puhasta in topla. Vango Nitestar Alpha 250 ima viseče dele, ki olajšajo sušenje.


Vango spalna vreča Nitestar Alpha 250S
54,03 €

48,62 €

Spalna vreča je primerna do temperature –21 °C in ima sintetično polnilo s sistemom Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Vsebuje izolacijoAlpha, ki je puhasta in topla. Vango Nitestar Alpha 250S je primerna za osebo z velikostjo do 175 cm.


Vango spalna vreča Planet 50
61,80 €

55,62 €

Spalna vreča s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Razpolaga z antibakterijskim sredstvom proti komarjem, ki odbija neželene insekte. Vango Planet 50 je primerna za osebe z višino do 190 cm.


Vango spalna vreča Serenity Single
77,45 €

69,70 €

Spalna vreča s sintetično oblogo vključuje všit naslon za glavo za udobno spanje. Dvosmerno zadrgo za optimalno prezračevanje, je mogoče upravljati od zunaj, od znotraj, od spodaj in od vrha. Vango Serenity Single je izdelana iz mehke in trpežne tkanine.


Vango spalna vreča Trek 3 Short
32,26 €

29,03 €

Zagotavlja udobno spanje na potovanjih ali nudi mesto za sprostitev – samo napihljiva blazina Vango Trek 3 Short se ponaša z nizko težo 640 g in majhnimi dimenzijami 51 × 122 × 3 cm. Blazina ima protizdrsni vzorec, ki preprečuje drsenje spalne vreče med spanjem. Udobje zagotavlja 3 cm pena z diamantnimi izrezi.


Vango spalna vreča Trek 3 Standard
46,66 €

41,68 €

Tri, dva, ena in prostor za spanje na potovanju je pripravljen – udobna spalna vreča Vango Trek 3 Standard ima funkcijo samo napihovanja, s čimer vam bo prihranila čas. Udobje in toplotno izolacijo zagotavlja 3 cm pena z diamantnimi izrezi. Površina, ki ne drsi preprečuje, da bi spalna vreča med spanjem zdrsnila.


Vango spalna vreča Vario Single
93,01 €

83,71 €

Spalna vreča s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Vsebuje izolacijo ThermoLock Pro z votlimi vlakni, ki so puhasta in topla. Vango Vario Single ima kombinirano zadrgo.


Vango termovka Magma Flask, 1000 ml
17,14 €

13,70 €

Termovka za potovanje s prostornino 1 l vsebuje vgrajeno skodelico za pitje s plastičnim robom. Vsebuje dvoslojno vakuumsko konstrukcijo z notranjim bakrenim slojem, ki pijačo ohranja toplo ali hladno. Vango Magma Flask 1000 ml je bez BPA.


Vango termovka Magma Flask, 500 ml
12,84 €

10,27 €

Termovka za potovanje s prostornino 0,5 l vsebuje vgrajeno skodelico za pitje s plastičnim robom. Vsebuje dvoslojno vakuumsko konstrukcijo z notranjim bakrenim slojem, ki pijačo ohranja toplo ali hladno. Vango Magma Flask 500 ml je bez BPA.


Vango termovka Magma Flask, 750 ml
16,36 €

13,08 €

Termovka za potovanje s prostornino 0,75 l vsebuje vgrajeno skodelico za pitje s plastičnim robom. Vsebuje dvoslojno vakuumsko konstrukcijo z notranjim bakrenim slojem, ki pijačo ohranja toplo ali hladno. Vango Magma Flask 750 ml je bez BPA.


Vango termovka Magma Mug Short, 240 ml
15,19 €

12,14 €

Termo skodelica s prostornino 240 ml ima bakreno plast, ki nudi odlično izolacijo. Vsebuje pokrov, zaradi katerega se vsebina v skodelici ne bo polila. Vango Magma Mug Short, 240 ml bo ohranila vaše napitke hladne in tople dlje časa.


Vango termovka Magma Mug Short, 380 ml
17,14 €

13,70 €

Termo skodelica s prostornino 380 ml ima bakreno plast, ki nudi odlično izolacijo. Vsebuje pokrov, zaradi katerega se vsebina v skodelici ne bo polila. Vango Magma Mug Short, 380 ml bo ohranila vaše napitke hladne in tople dlje časa.


Vango je vodilni britanski proizvajalec na področju opreme za taborjenje in preživljanje prostega časa na prostem.

Izdelke odlikujejo uporaba visokokakovostnih materialov in najnaprednejših tehnologij, kar jim zagotavlja dolgotrajno zanesljivost.

Vango je vodilni britanski proizvajalec na področju opreme za taborjenje in preživljanje prostega časa na prostem.

Izdelke odlikujejo uporaba visokokakovostnih materialov in najnaprednejših tehnologij, kar jim zagotavlja dolgotrajno zanesljivost.