Vango spalna vreča Latitude 300
85,70 € 72,23 €

Zadnji kos!

Spalna vreča s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Podloga je izboljšana s toplotno izolacijo Thermal Embrace. Vango Latitude 300 ima viseče dele, ki olajšajo sušenje.

Vango spalna vreča Latitude 200
76,60 € 63,06 €

Spalna vreča s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Podloga je izboljšana s toplotno izolacijo Thermal Embrace. Vango Latitude 200 ima viseče dele, ki olajšajo sušenje.

Vango samonapihljiva blazina Trek 3 Short
32,26 € 24,82 €

Zagotavlja udobno spanje na potovanjih ali nudi mesto za sprostitev – samonapihljiva podloga Vango Trek 3 Short se ponaša z nizko težo 640 g in majhnimi dimenzijami 51 × 122 × 3 cm. Blazina ima protizdrsni vzorec, ki preprečuje drsenje med spanjem. Udobje zagotavlja 3 cm pena z diamantnimi izrezi.

Vango nahrbtnik Stone
18,50 € 16,27 €

Nahrbtnik s prostornino 15-litrov bo idealen spremljevalec za vsak dan v službo, šolo ali potovanja. Odlikuje ga prezračevalni sistem AirMesh na zadnjem predelu nahrbtnika. Ponaša se z oblazinjenimi in anatomskimi naramnimi trakovi. Nahrbtnik Vango Stone je opremljen z zanko za nošenje v roki.

Vango spalna vreča Atlas 250
25,80 €

Spalna vreča s sintetičnim polnilom, ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Ima odejo v obliki črke S, ki preprečuje premik izolacije in zagotavlja enakomerno toploto. Vango Atlas 250 ima izvlečno kapuco.

Vango samonapihljiva blazina Comfort 7.5 Grande Herbal
114,05 € 87,87 €

Samonapihljiva blazina s penasto izolacijo open-cell zagotavlja počitek in prinaša prijetno udobje. Ima ventil za hitro napihovanje in praznjenje. Vango Comfort 7.5 Grande Herbal ima nedrseč zaključek in večjo, praktično širino.

Vango nahrbtnik Stone 20
25,60 € 23,25 €

20-litrski nahrbtnik bo idealen spremljevalec za vsak dan, za v službo, šolo ali potovanja. Odlikuje ga prezračevalni sistem AirMesh na zadnjem predelu nahrbtnika. Ponaša se z oblazinjenimi in anatomskimi naramnimi trakovi. Nahrbtnik Vango Stone 20 je opremljen z zanko za nošenje v roki.

Vango zložljiv stol za kampiranje Kraken 2 Oversized Excalibur
74,80 € 64,12 €

Zložljivi stol ima nosilnost do 180 kg. Nasloni za roke povečajo ležajno površino. Lahka jeklena konstrukcija zagotavlja stabilnost. Vango stol Kraken 2 Oversized Excalibur je idealen za kampiranje ali za aktivnosti na prostem.

Vango potovalna torba Cargo
54,03 € 41,34 €

Potovalni nahrbtnik/torba je izdelan iz Protex 4:2, zaradi česar je zelo močan in robusten. Vango Cargo v obliki pločevinke, z naramnicami in dvema ročajema za priročno nošenje. Pritrditev z zadrgo, ki se lahko zaklene.

Vango Trek 5 Standard Jam napihljiva blazina
54,40 € 47,72 €

Samo napihljiva podloga s penasto izolacijo poskrbi za miren nočni spanec in vam nudi udobje, ki ga potrebujete. Ima ventil, ki se uporablja za hitro napihovanje in deflacijo. Vango Trek 5 Standard Jam napihljiva blazina ima protizdrsno površino.

Vango miza in klopi za kampiranje Granite 90 Bench Set Excalibur
150,89 € 112,99 €

Miza in klopi za kampiranje z obstojno imitacijo granita in aluminijastim okvirjem, ki ima nizko težo, hkrati pa se ponaša tudi s konstrukcijsko trdnostjo. Nastavljiva višina se enostavno prilagodi okoliškim razmeram. Kompaktna velikost omogoča udoben prevoz. Komplet je idealen za družinsko jedilnico za vse možne obroke kampa.

Vango spalna vreča Flare Single
51 € 43,34 €

Spalna vreča z polnilom iz votlega vlakna ima vgrajen ovratnik okoli glave za udobno spanje Zadrga ima samodejno zaklepanje, ki preprečuje neželeno odpiranje ponoči. Spalna vreča Vango Flare Single je na voljo v praktični stiskalni vrečki.

Vango spalna vreča Planet 100
71,10 € 60,67 €

Spalna vreča s sintetičnimi oblazinjenji ima sistem Auto-lock, ki preprečuje naključno odpiranje zadrge čez noč. Ima mrežo proti komarjem z antibakterijsko zasnovo, ki odganja nezaželene žuželke. Spalna vreča Vango Planet 100 je primerna za ljudi do višine 190 cm.

Vango spalna vreča Planet 150 Anthracite
63,71 €

Spalna vreča s sintetičnim polnilom ima sistem Auto-lock, ki preprečuje nenamerno odpiranje zadrge ponoči. Razpolaga z antibakterijskim sredstvom proti komarjem, ki odbija neželene insekte. Vango Planet 150 je primerna za osebe z višino do 190 cm.

Vango nahrbtnik Rapid 20 Black Eclipse, črn
59,90 € 43,04 €

Nahrbtnik Rapid 20 Black Eclipse iz blagovne znamke Vango je primerna za enodnevne dogodke, kjer ne potrebujete velikega nahrbtnika. Rapid nahrbtnik se ponaša s prostornino 20 litrov in je primerne velikosti, da lahko imate na mestu vse, kar potrebujete. Ponaša se s kompaktno obdelavo, je lahek in se ponaša s hidrovak zasnovo, žepom za čelado ali za rezervna oblačila.

Vango zložljiv stol za kampiranje Malibu
35,40 € 29,79 €

Zložljivi stol ima nosilnost do 120 kg. Eden od naslonov za roke ima odprtino za pijačo. Lahka jeklena konstrukcija zagotavlja stabilnost. Vango stol Malibu je idealen za kampiranje ali aktivnosti na prostem.

Vango spalna vreča Atlas 350
34,30 € 32,59 €

Spalna vreča s sintetičnimi oblazinjenji ima sistem Auto-lock, ki preprečuje naključno odpiranje zadrge čez noč. Ima odejo v obliki črke S, ki preprečuje premik izolacije in zagotavlja enakomerno toploto. Spalna torba Vango Atlas 350 ima izvlečno kapuco.

Vango miza za kampiranje Birch 80 Table French Oak
57,79 € 44,72 €

Miza Birch 80 je idealen dodatek za kampiranje. Tanka jeklena konstrukcija, robusten videz in imitacija francoskega hrasta vrh ustvarja ekskluziven videz ob uživanju v pravih taborniških podvigih. Z nastavljivo višino bo miza stabilna tudi na neravnih površinah.

Vango spalna vreča Ember Single
25,10 € 21,39 €

Spalna vreča s sintetično oblogo vključuje všit naslon za glavo za udobno spanje. Vsebuje izolacijo ThermoLock Pro iz votlih vlaken, ki je prepustna in topla Vango spalna vreča Ember Single ima viseče zanke, ki olajšajo sušenje.

Vango Granite Duo Table 60 Excalibur miza
46,82 € 33,04 €

Miza za kampiranje ima blazinice za noge za stabilnost na neravnih površinah. Na voljo je z integrirano torbo in ročajem za enostavno prenosljivost. Vango Granite Duo 60 Table Excalibur ima lahko aluminijasto konstrukcijo.

Vango miza za kampiranje Rowan 80 Table Excalibur
38,75 € 35,14 €

Miza za kampiranje Rowan 80 Table vam bo prišla prav na vseh družinskih potovanjih. Odlikuje jo lahka jeklena konstrukcija, trpežna in enostavna za čiščenje mize z imitacijo granita, udobna prenosljivost ali teksturiran okvir, ki mizo posoja ekskluziven in visokokakovosten zaključek. Vodoodporna, največja obremenitev 30 kg.

Vango miza in stoli za kampiranje Orchard 86, komplet, siv
154,77 € 117,95 €

Orchard 86 Camping Set je odlično dopolnilo družinam prijazne jedilnice na prostem. Set je sestavljen iz mize in štirih stolov, ki se odlikujeta lahka konstrukcija in vodotesna. Jeklen okvir in enostaven prevoz se lahko uporabljata na potovanjih in kampih kamor koli greste.

Vango je vodilni britanski proizvajalec na področju opreme za taborjenje in preživljanje prostega časa na prostem.

Izdelke odlikujejo uporaba visokokakovostnih materialov in najnaprednejših tehnologij, kar jim zagotavlja dolgotrajno zanesljivost.

Vango je vodilni britanski proizvajalec na področju opreme za taborjenje in preživljanje prostega časa na prostem.

Izdelke odlikujejo uporaba visokokakovostnih materialov in najnaprednejših tehnologij, kar jim zagotavlja dolgotrajno zanesljivost.