Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d´Iris - EDP
62,40 € 57,30 €

Zadnji kos!

Novo kolekcijo dišav Extraordinaire Bois d´Iris Van Cleef & Arpels je ustvarila Emilie Coppermann. Ta razkošna ženska dišava vas bo očarala s svojo lesno dišavo. V bistvu vas bosta navdušila vetiver in labdanum. Srce dišave je sestavljeno iz irisa, ambergrisa, sladkorja in smrde.

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Ambre Imperial - EDP
67,20 €

Orientalsko-začinjena dišava za ženske in moške Collection Extraordinaire Ambre Imperial je ustvarila parfum Quentin Bische leta 2015. Zgornje note so bergamot in roza poper. V srcu vas bodo dotikali sladki toni vanilije v harmoniji z jantarjem, benzoinom in zrnom Tonke.

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Precious Oud - EDP
60,50 €

Extraordinaire Precious Oud Collection je nova dišava Van Cleef & Arpels. Namenjeno je vsem ženskam, ki imajo radi orientalsko-cvetne dišave. To dišavo je ustvaril parfum Amandine Marie leta 2011. Na začetku vas bodo razveselile note bergamota in roza popra.

Van Cleef & Arpels So First - EDP
30,50 € 26,90 €

Mehka cvetna mešanica, ki se razvije z gurmansko sladkostjo, se začne s svežim bergamotom in veselo magnolijo. Srce parfuma ima eleganten in opojni vonj belih cvetov, ki vsebujejo jasmin, frezijo in frangipani. Osnova je sestavljena iz čutnega sandalovine in sladke vanilije. .