Valentino Donna Acqua - EDT
27,80 €

Donna Acqua z kolekce Valentino Donna je orientálně-květinová vůně pro ženy. Hlava obsahuje hrušku a jemné mandlové tóny, v srdci ucítíte kombinaci jasmínu a exotické plumérie (frangipani). Kompozici uzavírá santalové dřevo a hloh. Na trh byla uvedena v roce 2017.

Valentino Valentina - EDP
32,60 € 31,20 €

Dišava Valentina blagovne znamke Valentino se zgleduje po okusu Italije in zlasti pa metropoli Rimu. Valentina je sveža, cvetlično sadna dišava, orientalna, polna nasprotij; hkrati nežna, močna, elegantna, čutna, uporniška in vesela. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2011.

Valentino Uomo - EDT
49,20 €

Uomo, dišava zbirke Valentino Uomo je usnjena dišava za moške. Glavo sestavlja sveža bergamotka in mirta. V srcu se zlivajo note praženih zrn kave, skupaj s čokolado in lešniki. Kompozicijo zaključuje usnjena osnova skupaj s cedrovino. Trgu je bila predstavljena leta 2014.

Valentino Valentina Blush - EDP
55,20 € 51,20 €

Valentina Blush z kolekce Valentina je gurmánská, květinově-ovocná vůně pro ženy. Otevírá se tóny růžového pepře a višní, poté přechází do květinového srdce tvořeného pomerančovým květem. Její základ dotváří sladká vanilka společně s pralinkou.   Na trh byla uvedena v roce 2017.

Valentino Valentina Poudre - EDP
51,60 €

Valentina Poudre iz zbirke Valentina je orientalsko-cvetlična dišava za ženske. Odpira se toni pudra in mošusa (ambrette). Nato prehaja v čisto cvetlično srce, ki ga sestavljata tuberoza in iris. V zaključku zazvenijo sladka vanilija, topla sandalovina in tonka fižol.

Valentino Donna - EDP
91,30 € 87,40 €

Dišava Donna Valentino simbolizira krhko, nežno žensko, ki je tudi nepredvidljiva in zna biti sama s seboj. To je zelo zapeljiva, prefinjena in brezčasna dišava za sodobne ženske.   Očara vas s popolnim prepletanjem tonov, ki poudarijo vaš stil.

Valentino Donna Rossa Verde - EDT
65,90 €

Donna Rossa Verde iz kolekcije Valentino Donna je cvetlično-zelena dišava za ženske. Glava vsebuje ingver, bergamot in grenko oranžno esenco (petitgrain). V srcu boste začutili cvetlično kombinacijo magnolije, vrtnice in dišave (osmanthus). Kompozicijo zajemajo akigala iz lesa, maté in ambrette.

Valentino Noir Absolu Musc Essence - EDP
53,20 €

Noir Absolu Musc Essence kolekcije Valentino Noir Absolu je cvetno-lesna dišava za ženske in moške. Glava vsebuje aldehide in cvet posončnice. V srcu boste občutili vrtnico in pomarančne cvetove. Nazadnje zazvenijo lesni toni in tonka fižol. Trgu je bila predstavljena leta 2018.

Valentino Noir Absolu Oud Essence - EDP
62,20 €

Noir Absolu Oud Essence je orientalno-lesna dišava za moške in ženske. Vsebuje agarjev les, usnje, sandalovino, cedro, žafran in mirto. Trgu je bila predstavljena leta 2018.

Valentino Uomo Acqua - EDT
35,30 €

Uomo Acqua, dišava zbirke Valentino Uomo je usnjena dišava za moške. To je poletna in sveža različica klasične dišave Uomo iz leta 2014. Glava vsebuje nenavadno kombinacijo sočne mandarine in paradižnika, v srcu pa se kombinirajo zeliščne note žajblja in pačulija.

Valentino Valentina Myrrh Assoluto - EDP
58 €

Valentina Myrrh Assoluto kolekcije Valentina je orientalska dišava za ženske, ki jo navdihuje razkošje, bogastvo, prefinjenosti in eleganca. Vsebuje note jasmina, ylanga-ylanga, mirte, usnja, vanilije in mošusa. Trgu je bila predstavljena leta 2016.

Valentino Valentina Oud Assoluto - EDP
55,60 €

Oud Valentina Assoluto iz zbirke Valentina je usnjena dišava za ženske. V uvodu čutite pomarančni cvet skupaj s kardamomom, potem se pozornost premakne na bolgarsko vrtnico, agarjev les in tone usnja. Na koncu zazveni kombinacija žafrana, vanilije in lesnih akordov.

Valentino Valentina Rosa Assoluto - EDP
59,20 €

Valentina Rosa Assoluto iz zbirke Valentina je orientalsko-cvetlična dišava za ženske. Uvodni toni vključujejo maline, žafran in taifsko vrtnico. V cvetličnem srcu se bodo čutili akordi vrtnice in pomarančni cvet. Sestavo zaključujejo lesni toni, pačuli in praline.