Unuo fantovska softshell bunda
32,42 €

Zadnji kos!

Lepa softshell jakna v modri barvi bo vašemu fantu zagotovila maksimalno udobje v vsaki avanturi. Jakna je tesna in tako popolnoma izpolnjuje svojo funkcijo toplotne izolacije. Rokavi so prilagodljivi in elastični ter se odlično oprimejo rok, kar zagotavlja, da v rokave ne uhaja mrzel zrak. Bunda je izdelana na Češkem

Unuo Street fantovska softshell bunda
38,71 €

Zadnji kos!

Fantovska bunda Unuo Street v modernem oprijetem kroju, kateri odlično deluje kot toplotna izolacija. Površina Softshell je nepremočljiva in odporna proti vetru, zato bo vaša deklica vedno topla in suha. Bunda ima kapuco s praktično visečo zanko in kapuco s šiltom, ima zadrgo s ščitnikom za brado, stranskimi žepi in elastičnimi pletenimi rokavi. Bunda je opremljena z TPU membrano 7500/2000. Uporabljate jo lahko tudi poleti, vendar v kombinaciji s trenirko dobro deluje spomladi ali jeseni.

Unuo Street dekliška softshell bunda
38,71 €

Zadnji kos!

Dekliška bunda Unuo Street v modernem tesnem kroju, ki se odlično obnese kot toplotna izolacija. Površina Softshell je nepremočljiva in odporna proti vetru, zato bo vaša deklica vedno topla in suha. Bunda ima kapuco s praktično visečo zanko in kapuco s šiltom, ima zadrgo s ščitnikom za brado, stranskimi žepi in elastičnimi pletenimi rokavi. Bunda je opremljena z TPU membrano 7500/2000. Uporabljate jo lahko tudi poleti, vendar v kombinaciji s trenirko dobro deluje spomladi ali jeseni.

Unuo dekliška softshell bunda s flisom Street
36,40 € 35,90 €

Zadnji kos!

Bunda za dekleta ima vrhunsko kapuco za zaščito predela čela. Na rokavih je ima dodelana elastičnima tesnila, ki preprečujejo vdor snega. Lahko ga zložite v majhne dimenzije, zato se bo prilegala v kateri koli nahrbtnik. Dekleta Unuo softshell z uličnim flisom najdejo uporabo ne le v mestni džungli, ampak tudi v naravi.

Unuo Metricon fantovska kapa s šiltom
11,43 €

Zadnji kos!

Športna kapa s šiltom za fante znamke UNUO. Kapa je narejena iz prožnega materiala, ima dodelan kroj, zato se lepo drži na glavi. Stilski šilt je trden in ohranja obliko.

Unuo dekliška funkcijska majica UV 50+ Morski svet
18,90 € 18,50 €

Zadnji kos!

Dekliška funkcijska majica ima UV faktor 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Se hitro suši in je odlična zamenjava za zaščito pred soncem. Unuo dekliška funkcijska majica UV 50+ Morski svet je primerna tako za plavanje kot za kolesarjenje.

Unuo fantovska funkcijska majica UV 50+ Kiti
18,90 € 18,50 €

Funkcijska majica za dečke ima faktor UV 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Se hitro suši in je odlična zamenjava za zaščito pred soncem. Unuo fantovska funkcionalna majica UV 50+ kiti je primerna za plavanje in kolesarjenje.

Unuo fantovska softshell bunda s flisom Street
36,40 € 35,90 €

Fantovska bunda ima dpdečano kapuco za zaščito dela čela. Na rokavih je opremljenq z elastičnimi tesnili, ki preprečujejo vstop snega. Lahko ga zložite v majhne dimenzije, zato se bo prilegala v kateri koli nahrbtnik. Ženska mehka jakna Unuo z Street flisom bo našla uporabo ne le v mestni džungli, ampak tudi v naravi.

Unuo dekliške softshell hlače s flisom Street
28 € 27,70 €

Dekliške hlače so mehko in imajo toplo flis obdelavo. Visoka elastična pletenina se prilagaja figuri in skrbi, da se hrbet ne ohladi. Dekleta Unuo softshell hlače s flisom Street najdejo uporabo ne le v mestni džungli, ampak tudi v naravi.

Unuo Samorog dekliška softshell jakna s flisom
31,40 €

Dekliška softshell jakna s flisom češkega proizvajalca Unuo se čudovito prilega in tako odlično opravlja svojo termoizolacijski funkcijo. Prikupna jakna s samorogom ima na kapuci našito zanko z odsevnim logotipom.

Unuo Kuža fantovska softshell bunda s flisom
29,90 € 29,20 €

Fantovska softshell jakna s flisom češkega proizvajalca Unuo se čudovito prilega in tako odlično opravlja svojo termoizolacijski funkcijo. Prikupna jakna s slikami kužka ima na kapuci našito zanko z odsevnim logotipom.

Unuo Street dekliška softshell bunda
38,71 €

Dekliška bunda Unuo Street v modernem tesnem kroju, ki se odlično obnese kot toplotna izolacija. Površina Softshell je nepremočljiva in odporna proti vetru, zato bo vaša deklica vedno topla in suha. Bunda ima kapuco s praktično visečo zanko in kapuco s šiltom, ima zadrgo s ščitnikom za brado, stranskimi žepi in elastičnimi pletenimi rokavi. Bunda je opremljena z TPU membrano 7500/2000. Uporabljate jo lahko tudi poleti, vendar v kombinaciji s trenirko dobro deluje spomladi ali jeseni.

Unuo Samorogi dekliške softshell hlače s flisom
24,40 €

Dekliške softshell hlače s flisom češkega proizvajalca Unuo se čudovito prilegajo in tako odlično opravljajo svojo termoizolacijski funkcijo. Prikupne hlače s sliko samoroga imajo podaljšan pas s tkanino, kar otroko zagotavlja odlično zaščito pred prehladom.

Unuo fantovske softshell hlače Street
28 € 27,70 €

Fantovske hlače so opremljene z mehko in toplo flis oblogo. Visoka elastična pletenina se prilega telesu in skrbi, da ne zebe v hrbet. Unuo fantovske hlače z Street flisa bodo našli uporabo ne le v mestni džungli, ampak tudi v naravi.

Unuo Metricon fantovska kapa s šiltom
11,59 €

Športna kapa s šiltom za fante znamke UNUO. Kapa je narejena iz prožnega materiala, ima dodelan kroj, zato se lepo drži na glavi. Stilski šilt je trden in ohranja obliko.

Unuo Kužki fantovska flis kapa
10,55 €

Fantovska flis kapa češkega proizvajalca Unuo je prava za vsakega malega pobalina. Mehek in udoben flis prijetno greje na vsakem izletu. Zaradi zelo odpornega materiala kapa ne premoči zelo hitro, poleg tega pa se hitro posuši.

Unuo šal iz flisa, motiv psov
10,55 €

Šal iz flisa, češkega proizvajalca UNUO, je prava za slabo vreme, ko kapa še ni potrebna. Mehak in udoben bombaž prijetno ogreje, zato se dojenček se v njem ne znoji. Daljše pokrivanje na predelu prsi se lepo prilega in pristaja vsakemu majhnemu junaku.

Unuo dekliška flis kapa Metricon,
10,59 €

Fantovska kapa je narejena iz prijetnega flisa, v kateri se otrok ne poti tako hitro kot v bombažu. Poleg tega se posuši hitreje in ne tvori grudic po številnih pranjih. Kapa iz flisa Unuo za dekleta Metricon je idealna za hladnejše in zimske čase.

Unuo dekliška funkcijska kapa s šiltom UV 50+ Kiti
12,66 €

Dekliška kapa ima UV faktor 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Je zelo tanka in primerna tudi za kolesarsko čelado. Funkcionalna kapa Unuo Boys z vizirjem UV 50+ je dihala zahvaljujoč tehnologiji AIR+.

Unuo dekliška funkcijska kapa s šiltom UV 50+ Kiti, podaljšana
13,92 €

Dekliška kapa z zaščito za vrat ima UV faktor 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Je zelo tanka in primeren tudi pod kolesarsko čelado ali za aktivnosti v vodi. Funkcionalna dekliška kapa Unuo z zadnjo podaljšano zasnovo in zaščito UV 50+, je prijetno zračna, zahvaljujoč tehnologiji AIR+.

Unuo dekliška funkcijska kapa s šiltom UV 50+ Metricon
12,66 €

Dekliška kapa ima UV faktor 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Je zelo tanka in primerna tudi za kolesarsko čelado. Funkcionalna kapa Unuo Girls z vizirjem UV 50+ Metricon je dihala zahvaljujoč tehnologiji AIR+.

Unuo dekliška funkcijska kapa s šiltom UV 50+ Modernico
12,66 €

Dekliška kapa ima UV faktor 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Je zelo tanka in primerna tudi za kolesarsko čelado. Funkcionalna dekliška kapa Unuo z UV 50+ zasnovo Modernico, je prijetno zračna, zahvaljujoč tehnologiji AIR+.

Unuo dekliška funkcijska kapa s šiltom UV 50+ Morski svet
12,66 €

Dekliška kapa ima UV faktor 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Je zelo tanka in primerna tudi za kolesarsko čelado. Funkcionalna dekliška kapa Unuo z vizirjem UV 50+ Sea World je dihala zahvaljujoč tehnologiji AIR+.

Unuo dekliška funkcijska kapa s šiltom UV 50+ Morski svet, podaljšana
13,92 €

Dekliška kapa ima UV faktor 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Je zelo tanka in primeren tudi pod kolesarsko čelado ali za aktivnosti v vodi. Funkcionalna dekliška kapa Unuo z vizirjem UV 50+ Morski svet je prijetno zračna, zahvaljujoč tehnologiji AIR+.

Unuo dekliška funkcijska majica UV 50+ Kiti
18,90 € 18,50 €

Dekliška funkcijska majica ima UV faktor 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Se hitro suši in je odlična zamenjava za zaščito pred soncem. Unuo dekliška funkcijska majica UV 50+ Kiti je primerna za plavanje in kolesarjenje.

Unuo dekliška funkcijska majica UV 50+ Metricon
18,90 € 18,50 €

Dekliška funkcijska majica ima UV faktor 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Se hitro suši in je odlična zamenjava za zaščito pred soncem. Unuo dekliška funkcionalna majica UV 50+ Metricon je primerna za plavanje in kolesarjenje.

Unuo dekliška funkcijska majica UV 50+ Modernico
18,90 € 18,50 €

Dekliška funkcijska majica ima UV faktor 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Se hitro suši in je odlična zamenjava za zaščito pred soncem. Unuo dekliška funkcijska majica UV 50+ Modernico je primerna za plavanje in kolesarjenje.

Unuo dekliška kapa iz flisa Sweet dreams
9,86 €

Očarljiva kapa iz prijetnega, toplega materiala, bo odlično zaščitila glavo vašega otroka pred neprijetnim vetrom in mrazom. Čudovit dizajn bo všeč tudi staršem.

Unuo dekliška kapa s šiltom Metricon
11,59 €

Kapa s šiltom za dekleta iz UNUO. Dodelana kapa s šiltom Metricon za dekleta iz blagovne znamke UNUO. Eleganten vrh je močan in ohranja obliko.

Unuo dekliški spodnji del kopalk UV 50+
14,96 €

Dekliške funkcionalne kratke hlače z UV-filtrom znamke Unuo bodo zagotovo našle uporabo pri vseh deklicah. Lahko jih odpeljejo v vodo, na kolo, na igrišče in nazaj v vodo. Kopalke so izdelane iz prijetnega materiala za hitro sušenje. Izvirni dizajn s potiskom zagotovo ugaja vašim otrokom.

Unuo fantovska flis kapa Metricon
10,58 €

Fantovska kapa je narejena iz prijetnega flisa, v kateri se otrok ne poti tako hitro kot v bombažu. Poleg tega se posuši hitreje in ne tvori grudic po številnih pranjih. Kapa iz flisa Unuo za dečke Metricon je idealna za hladnejše in zimske čase.

Unuo fantovska funkcijska kapa s šiltom UV 50+ Kiti
12,65 €

Fantovska kapa ima faktor UV 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Je zelo tanka in primerna tudi za kolesarsko čelado. Funkcionalna kapa Unuo Boys z vizirjem UV 50+ je dihala zahvaljujoč tehnologiji AIR +.

Unuo fantovska funkcijska kapa s šiltom UV 50+ Metricon
12,61 €

Fantovska kapa ima faktor UV 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Je zelo tanka in primerna tudi za kolesarsko čelado. Funkcionalna kapa Unuo Boys z vizirjem UV 50+ Metricon je dihala zahvaljujoč tehnologiji AIR+.

Unuo fantovska funkcijska kapa s šiltom UV 50+ Morski pes
12,64 €

Fantovska kapa ima faktor UV 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Je zelo tanka in primerna tudi za kolesarsko čelado. Funkcionalna fantovska kapa Unuo z zasnovo z motivom morskega psa UV 50+, je primerno zračen zahvaljujoč tehnologiji AIR+.

Unuo fantovska funkcijska majica UV 50+ Metricon
18,90 € 18,50 €

Funkcijska majica za dečke ima faktor UV 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Se hitro suši in je odlična zamenjava za zaščito pred soncem. Unuo fantovska funkcionalna majica UV 50+ Metricon je primerna za plavanje in kolesarjenje.

Unuo fantovska funkcijska majica UV 50+ Morski pes
18,90 € 18,50 €

Funkcijska majica za dečke ima faktor UV 50+, ki kožo učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. Se hitro suši in je odlična zamenjava za zaščito pred soncem. Unuo dekliška funkcijska majica UV 50+ Morski pes je primerna tako za plavanje kot za kolesarjenje.

Unuo Metricon dekliška kapa s šiltom
11,32 €

Športna kapa s šiltom za deklice znamke UNUO. Kapa je narejena iz prožnega materiala, ima dodelan kroj, zato se lepo drži na glavi. Stilski šilt je trden in ohranja obliko.

Unuo Slim Samorogi dekliške softshell hlače s flisom
19,30 € 18,90 €

Dekliške softshell slim hlače s flisom češkega proizvajalca Unuo se čudovito prilegajo in tako odlično opravljajo svojo termoizolacijski funkcijo. Prikupne hlače s sliko samoroga imajo podaljšan pas s tkanino, kar otroko zagotavlja odlično zaščito pred prehladom.

Unuo torbica Leila 9266, siva
11,59 €

dekliška kapa z dodelano obdelavo UNUO. Dodelana kapa s šiltom Metricon za dekleta iz blagovne znamke UNUO. Eleganten vrh je močan in ohranja obliko.

Unuo dekliška topla bunda iz flisa Street, motiv cvetja
36,40 € 35,90 €

Bunda za dekleta ima vrhunsko kapuco za zaščito predela čela. Na rokavih je ima dodelana elastičnima tesnila, ki preprečujejo vdor snega. Lahko ga zložite v majhne dimenzije, zato se bo prilegala v kateri koli nahrbtnik. Unuo dekliška topla bunda iz flisa Street z dodelano obdelavo, najde svoje mesto za uporabo ne le v mestni džungli, ampak tudi v naravi.

Unuo Kužki fantovske softshell hlače s flisom
19,30 € 18,90 €

Fantovske softshell hlače s flisom za malčke češkega proizvajalca Unuo se čudovito prilegajo in tako odlično opravljajo svojo termoizolacijski funkcijo. Prikupne hlače s sliko kužka imajo podaljšan pas s tkanino, kar otroko zagotavlja odlično zaščito pred prehladom.

Unuo Street dekliške softshell hlače
21,50 €

Dekliške neizolirane softshell hlače UNUO Street, idealne kadar nosite otroka v nosilki. Hlače so primerne za vse vremenske razmere zahvaljujoč membrani vodnega stolpca 7500 mm in zračnosti 2000 g / m2. Hlače so zelo lahke, funkcionalne in imajo spodoben dizajn. Pas in spodnji rob sta opremljena z elastičnim trakom za boljšo toplotno izolacijo in nastavljivo dolžino. Na spodnji strani hlačnic so odsevni trakovi za boljšo vidljivost otroka. Hlače so narejene tako, da ustrezajo standardom nošenja plenic iz blaga, tudi mamicam ni treba skrbeti, saj so pletene hlače iz softshell lepo oprijete in se bodo hlače čudovito prilagodile.

Unuo Street dekliška softshell jakna
36,71 €

Dekliški neizolirani plašč Unuo Street v modernem polkrožnem rezu, ki odlično deluje kot toplotna izolacija. Površina Softshell je nepremočljiva in odporna proti vetru, zato bo vaša deklica vedno topla in suha. Bunda ima kapuco s praktično visečo zanko in kapuco s šiltom, ima zadrgo s ščitnikom za brado, stranskimi žepi in elastičnimi pletenimi rokavi. Bunda je opremljena z TPU membrano 7500/2000. Uporabljate jo lahko tudi poleti, vendar v kombinaciji s trenirko dobro deluje spomladi ali jeseni.