Twistshake pladenj s krožnikom Click Mat, 6+m
40,65 € 36,81 €

Zadnji kos!

Twistshake pladenj s krožnikom Click Mat, 6+m. Pladenj je trdno pritrjen na površino z vakuumom, zaradi česar ne drsi. S pomočjo sistema Twistclick lahko enostavno uporabljate Twistshake skledo ali krožnik. Komplet vsebuje tudi pokrov za shranjevanje, ki krožnik spremeni v posodo za na pot

Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml roza
4,22 €

Škatla za prašek Twistshake 2× 100ml roza. Zahvaljujoč svoji zasnovi se praktična posoda za otroško mleko Twistshake zelo dobro napolni preprosto brez nevarnosti, da mlečni prah izlijete iz posode. Možnost uporabe tudi za sadje ali druge manjše dobrote.

Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml bela
4,22 €

Škatla za prašek Twistshake 2× 100ml Bela praktična posoda za mleko v prahu Twistshake se zahvaljujoč svoji zasnovi zelo dobro napolni preprosto brez nevarnosti, da mlečni prah izlijete iz posode. Možnost uporabe tudi za sadje ali druge manjše dobrote.

Twistshake Anti-Colic 180ml pomaranča
6,44 €

Twistshake Anti-Colic 180ml Orange Twistshake inovativna otroška plastenka je zasnovana v sodelovanju s starši otrok. To je preprost način odmerjanja posameznih odmerkov, pospešite čas priprave

Twistshake Anti-Colic 180ml vijolična
6,44 €

Twistshake Anti-Colic 180ml Purple Twisthake inovativna otroška plastenka je zasnovana v sodelovanju s starši otrok. To je preprost način odmerjanja posameznih odmerkov, pospešite čas priprave.

Twistshake Anti-Colic 260ml pomaranča
6,71 €

Twistshake Anti-Colic 260ml Orange Twistshake inovativna otroška plastenka je zasnovana v sodelovanju s starši otrok. To je preprost način odmerjanja posameznih odmerkov, pospešite čas priprave.

Twistshake Anti-Colic 330ml zelena
6,98 €

Inovativna otroška plastenka Twistshake Anti-Colic 330 ml je zasnovana v sodelovanju s starši otrok. To je preprost način odmerjanja posameznih odmerkov, pospešite čas priprave.

Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml pomaranča
4,22 €

Škatla za prašek Twistshake 2× 100ml Orange Praktična posoda za mleko v prahu Twistshake, zahvaljujoč svoji zasnovi zelo napolni preprosto brez nevarnosti, da mlečni prah izlijete iz posode. Možnost uporabe tudi za sadje ali druge manjše dobrote.

Twistshake Anti-Colic 330ml roza
6,98 €

Zadnji kos!

Inovativna otroška plastenka Twistshake Anti-Colic 330 ml je zasnovana v sodelovanju s starši otrok. To je preprost način odmerjanja posameznih odmerkov, pospešite čas priprave.

Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml vijolična
4,22 €

Škatla za prašek Twistshake 2× 100ml vijolična praktična posoda za mleko v prahu Twistshake se zahvaljujoč svoji zasnovi zelo dobro napolni preprosto brez nevarnosti, da mlečni prah izlijete iz posode. Možnost uporabe tudi za sadje ali druge manjše dobrote.

Twistshake Anti-Colic 330ml pomaranča
6,98 €

Twistshake Anti-Colic 330ml Orange Twistshake inovativna otroška plastenka je zasnovana v sodelovanju s starši otrok. To je preprost način odmerjanja posameznih odmerkov, pospešite čas priprave.

Twistshake Anti-Colic 330ml vijolična
6,98 €

Inovativna otroška plastenka Twistshake Anti-Colic 330ml je zasnovana v sodelovanju s starši otrok. To je preprost način odmerjanja posameznih odmerkov, pospešite čas priprave.

Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml modra
4,22 €

Škatla za prašek Twistshake 2× 100ml modra praktična posoda za mleko v prahu Twistshake se zahvaljujoč svoji zasnovi zelo dobro napolni preprosto brez nevarnosti, da mlečni prah izlijete iz posode. Možnost uporabe tudi za sadje ali druge manjše dobrote.

Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml zelena
4,22 €

Škatla za prašek Twistshake 2× 100ml zelena
Zahvaljujoč svoji zasnovi se praktična posoda za otroško mleko Twistshake zelo dobro napolni preprosto brez nevarnosti, da mlečni prah izlijete iz posode

Twistshake silikonski slinček 4 + m, 2 kosa
14,23 € 8,19 €

Twistshake silikonski slinček 4 + m, 2 kosa v prijetnih pastelnih barvah je izdelan iz mehkega plastičnega materiala in učinkovito ujame ostanke hrane, ki padejo iz malčkovih ust, medtem ko je. Ovratni trak je nastavljiv in prilagodljiv glede na potrebe vašega otroka. Velikost slinčka je nastavljena tako, da ne pade pod mizo.

Twistshake otroška steklenica, 230 ml, 4+m
9,14 € 6,12 €

Twistshake otroška steklenica 230 ml 4+m, ki raste z vašim otrokom – uporablja se kot plastična posodica ali steklenička. Ena izmed najboljših steklenic na svetu. Zmešajte svoje najljubše sadje z vodo in premešajte! Oglejte si, kako mešalnik za sadje ustvarja zdravo pijačo.

Twistshake otroška steklenica Anti-Colic 180ml
9,02 € 5,07 €

Twistshake Anti-Colic Baby Bottle, 180 ml z edinstvenim sistemom Twistflow, ki aktivno zmanjšuje tveganje za nastanek neonatalnih kolikov in zagotavlja enakomeren pretok mleka. Vsaka steklenica vsebuje praktične označbe, prav tako sito, ki učinkovito pripomore k mešanju in velik predel M, primeren za otroka od 2 meseca starosti.

Twistshake otroška žlica, 4+m, 3 kosi
7,78 € 3,84 €

Twistshake žlice za hranjenje, 4+m, 3 kosi so dolge in zlahka dosežejo dno steklenic ali kozarcev. Kombinacija silikonskega materiala za enostavno držanje.

Twistshake otroška steklenica Anti-Colic, 330 ml
10,04 € 5,65 €

Twistshake Anti-Colic, 330 ml z edinstvenim sistemom Twistflow, ki aktivno zmanjšuje tveganje za nastanek neonatalnih kolikov in zagotavlja enakomeren pretok mleka. Vsaka steklenica vsebuje praktične označbe, prav tako sito, ki učinkovito pripomore k mešanju in velikost L, zaradi katere je primerna za otroka od 4 meseca starosti.

Twistshake otroški pribor za hranjenje, 6+m
7,11 € 3,84 €

Twistshake otroški pribor, 6+m vsebuje žlico, vilice in nož. Nož za varno rezanje, žlica, ki je oblikovana za majhne otroke, in vilice s finimi konicami. Mehka površina, zasnova, ki ne drsi in ergonomsko oblikovana oblika zagotavljajo, da pribor otrok lahko drži v roki in ga spodbujajo k učenju.

Twistshake krožnik 6+m
12,23 € 6,74 €

Twistshake krožnik 6+m ima nedrsečo podlago in pokrov za shranjevanje, tako lahko v njem shranjujete ali ga uporabite za serviranje kosila. Poleg tega, krožnik lahko pritrdite na nedrsečo podlago Twistshake s sistemom Twistclick.

Twistshake otroški pribor za hranjenje, 12+m, nerjaveče jeklo
13,21 € 7,14 €

Twistshake otroški pribor za hranjenje iz nerjavečega jekla, 12+m. Nož za varno rezanje, žlica, ki je oblikovana za majhne otroke, in vilice s finimi konicami. Mehka površina, zasnova, ki ne drsi in ergonomsko oblikovana oblika zagotavljajo, da pribor otrok lahko drži v roki in ga spodbujajo k učenju. Edinstveno oblikovana konstrukcija preprečuje, da bi pribor padel v hrano, tudi, kadar se ne uporablja.

Twistshake termo steklenica Hot or Cold, 420 ml
30,49 € 17,11 €

Twistshake termo steklenica „HOT or COLD“ s prostornino 420 ml je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla. Zaradi dvojne stene iz nerjavečega jekla ohranja temperaturo vsebine do 10 ur. Prevlečena je z izjemno mehko plastjo gume, zaradi česar jo je prijetno držati v roki. Zaradi široke odprtine je pijačo enostavno natočiti!

Twistshake razdeljen krožnik 6+m
12,23 € 8,24 €

Twistshake razdeljen krožnik 6+m ima nedrsečo podlago in pokrov za shranjevanje, tako lahko v njem shranjujete ali ga uporabite za serviranje kosila. Poleg tega, krožnik lahko pritrdite na nedrsečo podlago Twistshake s sistemom Twistclick.

Twistshake otroška steklenica, 360 ml, 12+m
10,16 € 7,13 €

Twistshake otroška steklenica, 230 ml 12+m, ki raste z vašim otrokom – uporablja se kot plastična posodica ali steklenička. Ena izmed najboljših steklenic na svetu. Zmešajte svoje najljubše sadje z vodo in premešajte! Oglejte si, kako mešalnik za sadje ustvarja zdravo pijačo.

Hitro rastoče Švedsko podjetje TWISTSHAKE je bilo ustanovljeno leta 2011, od takrat pe je v kratkem času osvojilo tržišče s svojimi uporabnimi pripomočki za mlajše otroke. Stekleničke TWISTSHAKE se kot njihov prvi in najbolj znani proizvod , ponašajo s svojo obliko, ki olajša pripravo hrane in tudi čiščenje. Poleg stekleničk boste v njihovi ponudbi našli tudi krožnike, dudice, držala in ostale pripomočke za hranjenje otrok.

Cilj in vizija podjetja je olajšati učenje otrok samostojnega hranjenja in staršem olajšati čiščenje.

Hitro rastoče Švedsko podjetje TWISTSHAKE je bilo ustanovljeno leta 2011, od takrat pe je v kratkem času osvojilo tržišče s svojimi uporabnimi pripomočki za mlajše otroke. Stekleničke TWISTSHAKE se kot njihov prvi in najbolj znani proizvod , ponašajo s svojo obliko, ki olajša pripravo hrane in tudi čiščenje. Poleg stekleničk boste v njihovi ponudbi našli tudi krožnike, dudice, držala in ostale pripomočke za hranjenje otrok.

Cilj in vizija podjetja je olajšati učenje otrok samostojnega hranjenja in staršem olajšati čiščenje.