-17%
Twistshake otroška steklenička Anti-Colic, 260ml (M), pastelno siva
2x

Twistshake otroška steklenička Anti-Colic, 260ml (M), pastelno siva

9,60 €
7,88 €

Otroška steklenica Anti-Colic, znamke Twistshake, je opremljena z edinstvenim sistemom Twistflow, ki aktivno zmanjšuje tveganje za novorojenčkine kolike. Praktičen širok vrat boste cenili zlasti pri čiščenju. Oblika steklenice se popolnoma prilega staršem in otrokom.

Dostava Mimovrste
-21%
Twistshake steklenička za malčke 360ml 12+ m, pastelno siva
7x

Twistshake steklenička za malčke 360ml 12+ m, pastelno siva

10,40 €
8,14 €
Zadnji kos!

Steklenička za malčke Twistshake je primerna za otroke od 8. meseca dalje. Steklenička bo rasla skupaj z dojenčkom, samo spremenite vrste zapork ali dud. Pripravite otroku okusno sadno pijačo. Preprosto zmešajte vodo s sadjem, preprosto pretresite in mešalnik bo v trenutku ustvaril enakomerno zdravo pijačo.

Dostava Mimovrste
-27%
Twistshake Termovka za hrano, pastelno roza
7x

Twistshake Termovka za hrano

31,30 €
22,78 €
Zadnji kos!

Predstavljamo vam edinstveno termovko iz nerjavečega jekla za hrano Twistshake, ki odlično ohranja otrokovo hrano toplo ali hladno do 10 ur. Termovka za hrano je idealen spremljevalec na poti. Vključena je tudi zložljiva žlica iz nerjavečega jekla.

Dostava Mimovrste
-26%
Twistshake otroška steklenička Anti-Colic, steklena 260 ml (M), pastelno zelena

Twistshake otroška steklenička Anti-Colic, steklena 260 ml (M)

23,90 €
17,55 €

Predstavljamo vam unikatno otroško stekleničko Anti-Colic iz borosilikatnega stekla, znamke Twistshake. Borosilikatno steklo je zelo trpežno in lahko. Steklenički je priložen priljubljen ustnik, ki deluje proti otroškim krčem. Je ergonomsko zasnovana in enostavna za prijemanje tudi za najmanjše roke. Primerna je za otroke od 2. meseca dalje.

Dostava Mimovrste
-16%
Twistshake steklenica s slamico, 360 ml 12+m, pastelno roza
69x

Twistshake steklenica s slamico, 360 ml 12+m

10,21 €
8,49 €

Twistshake steklenica s slamico je idealna rešitev za pijačo rastočega in aktivnega otroka.

Tudi, ko teče lahko nemoteno uporablja to steklenico, zaradi priročne slamice.

Steklenica je sestavljena iz več delov za enostavno čiščenje.

Kompatibilna s stekleničkami za peresnik Twistshake, dolžina slamice je prilagojena steklenici za otroke (360 ml).

Izdelek lahko umijete v pomivalnem stroju.

Dostava Mimovrste
-22%
Twistshake odcejalnik za stekleničke
5x

Twistshake odcejalnik za stekleničke

24,46 €
19,03 €
Zadnji kos!

Zdaj Twistshake ponuja svoje lastno stojalo za steklenice in posode. Globoko ovalno dno pladnja za kapljanje preprečuje iztekanje vode in zagotavlja, da je kuhinja čista in urejena. Odstranljive roke omogočajo enakomerno porazdelitev steklenic in delov za hitrejše sušenje.

Dostava Mimovrste
Twistshake otroška steklenica Anti-Colic, 330 ml, bela
23x

Twistshake otroška steklenica Anti-Colic, 330 ml

10,04 €
9,14 €

Twistshake Anti-Colic, 330 ml z edinstvenim sistemom Twistflow, ki aktivno zmanjšuje tveganje za nastanek neonatalnih kolikov in zagotavlja enakomeren pretok mleka. Vsaka steklenica vsebuje praktične označbe, prav tako sito, ki učinkovito pripomore k mešanju in velikost L, zaradi katere je primerna za otroka od 4 meseca starosti.

Dostava Mimovrste
-20%
Twistshake otroški pribor za hranjenje, 12+m, nerjaveče jeklo, črn
11x

Twistshake otroški pribor za hranjenje, 12+m, nerjaveče jeklo

13,21 €
10,47 €
Zadnji kos!

Twistshake otroški pribor za hranjenje iz nerjavečega jekla, 12+m. Nož za varno rezanje, žlica, ki je oblikovana za majhne otroke, in vilice s finimi konicami. Mehka površina, zasnova, ki ne drsi in ergonomsko oblikovana oblika zagotavljajo, da pribor otrok lahko drži v roki in ga spodbujajo k učenju. Edinstveno oblikovana konstrukcija preprečuje, da bi pribor padel v hrano, tudi, kadar se ne uporablja.

Dostava Mimovrste
-18%
Twistshake plastenka, 3x220 ml
17x

Twistshake plastenka, 3x220 ml

10,21 €
8,36 €
Zadnji kos!

Napolnite plastenko z domačim prijeme, jogurtom ali smutijem. Pri pripravi okusne hrane za vašega otroka pustite domišljijo. Twistshake plastenka za ponovno polnjenje je idealna za izlete. Na dnu plastenke je dvojni Ziplock za polnjenje in enostavno pranje.

Dostava Mimovrste
Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml modra

Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml modra

4,15 €

Škatla za prašek Twistshake 2× 100ml modra praktična posoda za mleko v prahu Twistshake se zahvaljujoč svoji zasnovi zelo dobro napolni preprosto brez nevarnosti, da mlečni prah izlijete iz posode. Možnost uporabe tudi za sadje ali druge manjše dobrote.

Partner: babys
Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml pomaranča

Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml pomaranča

4,15 €

Škatla za prašek Twistshake 2× 100ml Orange Praktična posoda za mleko v prahu Twistshake, zahvaljujoč svoji zasnovi zelo napolni preprosto brez nevarnosti, da mlečni prah izlijete iz posode. Možnost uporabe tudi za sadje ali druge manjše dobrote.

Partner: babys
Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml roza

Twistshake Škatla za prašek 2x 100ml roza

4,15 €

Škatla za prašek Twistshake 2× 100ml roza. Zahvaljujoč svoji zasnovi se praktična posoda za otroško mleko Twistshake zelo dobro napolni preprosto brez nevarnosti, da mlečni prah izlijete iz posode. Možnost uporabe tudi za sadje ali druge manjše dobrote.

Partner: babys

**Hitro rastoče Švedsko podjetje TWISTSHAKE** je bilo ustanovljeno leta 2011, od takrat pe je v kratkem času osvojilo tržišče s svojimi uporabnimi pripomočki za mlajše otroke. Stekleničke TWISTSHAKE se kot njihov prvi in najbolj znani proizvod , ponašajo s svojo obliko, ki olajša pripravo hrane in tudi čiščenje. Poleg stekleničk boste v njihovi ponudbi našli tudi krožnike, dudice, držala in ostale pripomočke za hranjenje otrok.

Cilj in vizija podjetja je olajšati učenje otrok samostojnega hranjenja in staršem olajšati čiščenje.