Tous Baby - EDC
30,10 € 25,80 €

Tous Baby je cvetlično-sadna dišava za ženske in moške. Glava vsebuje olje mandarine, bergamota in grenke pomaranče (neroli). Srce je sestavljeno iz cvetov jablan, hrušk, vrtnic in pomaranče. Sestava je zaprta z oljem mošusa, cedre in grenke pomaranče (petitgrain). Začelo se je leta 2007. .

Tous - EDT
36,50 €

Leta 2002 je Tous predstavil dišavo za ženske Tous . Ta cvetna dišava se odpre z notami bergamota, kasije (listi črnega ribeza), koriandra in vijoličnih listov. V srcu se zlijejo vrtnice, gardenije, jasmin in potonike, na koncu vonja pa fiksira mošus v kombinaciji s cedrovim lesom in irisom. .

Tous Gold - EDP
30,10 €

Tous Gold je cvetna dišava za ženske, predstavljena leta 2002. Toni brazilskega palisa in rdečega ribeza puščajo odprto. Nato preide v čisto cvetlično srce, v katerem lahko vonjate gardenijo, oranžni cvet, vrtnico in potonike. Kompozicijo zapira mošus-cedrov temelj, skupaj z irisom. .

Tous Happy Moments - EDT
36,50 € 31 €

Happy Moments je gurmanska, cvetlično-sadna dišava za ženske. Odpre se s sadnimi notami ananasa in klementin. Nato preide v cvetne akorde orhideje in marguerite, podčrtane z vonjem po hrustljavi pokovki. Na koncu se razgrnejo cedrov les in bela čokolada. Začelo se je leta 2015. .

Tous L´Eau - EDT
34,40 €

Tous L´Eau Eau De Toilette je ženska, lesno-cvetna dišava z mošusno osnovo. Sveža glava citrusov je sestavljena iz grenivke z bergamotom. V srcu boste začutili sivko, afriški cvet pomaranče in cedro iz Virginije. Sestava zapira mošus, skupaj z vetiverjem in pačulijem. Začelo se je leta 2011. .

Tous Love Moments - EDT
34,40 €

Love Moments je ženstven, cvetlično-lesnat vonj z mošusno osnovo. Glavo sestavljajo roza grenivka, roza poper in drugi agrumi. V srcu boste začutili malino, šmarnico in vijolico. Kompozicijo zapirajo iris, mošus, sandalovina in cedrovina. Začelo se je leta 2014. .

Tous Man - EDT
33,50 € 29,50 €

Tous Man je orientalska dišava za moške, predstavljena leta 2004. Glava vsebuje brazilski mandarino, ingver in sečuanski poper. Srce združuje tone ananasa, rdečega jabolka in aperitiva campari, ki ga pridobivajo iz grenkih zelišč, aromatičnih rastlin in sadja v alkoholu in vodi.

Tous Man Intense - EDT
35,90 € 33,50 €

Man Intense je dišavna aromatična dišava za moške. Glava vsebuje olje iz cvetov (neroli) in listov (petitgrain) grenke pomaranče in žajblja. V srcu boste čutili močno kombinacijo sivke in žajblja, ki jo je osvetlila tunizijska oranžna roža. Tonka, mah, ambergris in mošus zapirajo sestavo.

Tous Man Sport - EDT
34,40 € 30,10 €

Man Sport je lesno-aromatična dišava za moške. Odpre se s hrustljavimi toni limone Amalfi in aldehidi, da bi nato prešli v rdeče jabolko in ostri ingver. Sestavo zapirajo hrastov mah, mošus, kašmir cedrovina. Začela se je leta 2010. .

Tous Rosa - EDP
38,10 €

Tous Rosa je cvetlična dišava za ženske, predstavljena leta 2013. Glava vsebuje bergamot in rabarbaro, srce je sestavljeno iz vrtnice maje, vijolice in maline. Sestavo zapirajo mošus, kašmir in vanilija. .