Tous - EDT
34,20 € 29,80 €

Leta 2002 je blagovna znamke Tous predstavil dišavo za ženske Tous. Ta cvetna dišava se odpre z notami bergamotke, kasije (listi črnega ribeza), koriandra in vijolice. V srcu se zlijejo vrtnica, gardenija, jasmin in potonika, na koncu dišavo fiksira mošus v kombinaciji s cedrovino in irisom.

Tous Gold - EDP
28,10 € 25,70 €

Tous Gold je cvetna dišava za ženske, predstavljena leta 2002. Toni brazilskega palisa in rdečega ribeza puščajo odprto. Nato preide v čisto cvetlično srce, v katerem lahko vonjate gardenijo, oranžni cvet, vrtnico in potonike. Kompozicijo zapira mošus-cedrov temelj, skupaj z irisom. .

Tous Happy Moments - EDT
34,10 € 26,10 €

Happy Moments je gurmanska, cvetlično-sadna dišava za ženske. Odpre se s sadnimi notami ananasa in klementin. Nato preide v cvetne akorde orhideje in marguerite, podčrtane z vonjem po hrustljavi pokovki. Na koncu se razgrnejo cedrov les in bela čokolada. Začelo se je leta 2015. .

Tous Love Moments - EDT
32,20 € 26,10 €

Love Moments je ženstven, cvetlično-lesnat vonj z mošusno osnovo. Glavo sestavljajo roza grenivka, roza poper in drugi agrumi. V srcu boste začutili malino, šmarnico in vijolico. Kompozicijo zapirajo iris, mošus, sandalovina in cedrovina. Začelo se je leta 2014. .

Tous Man - EDT-34%
31,30 € 20,50 €

Odlična cena

Tous Man je orientalska dišava za moške, predstavljena leta 2004. Glava vsebuje brazilski mandarino, ingver in sečuanski poper. Srce združuje tone ananasa, rdečega jabolka in aperitiva campari, ki ga pridobivajo iz grenkih zelišč, aromatičnih rastlin in sadja v alkoholu in vodi.