Tony Moly I`m Lemon (Brightening Mask Sheet) 21 ml
2,60 €

Novo

Troslojna celuloza je napolnjena z naravnimi sestavinami in namočena v različne vrste obogatene esencije, da koži zagotovi maksimalno hidracijo. Umazano in utrujeno kožo v samo 20 minutah spremenite v zdravo in navlaženo.

Tony Moly I`m Tea Tree (Skin Soothing Mask Sheet) 21 ml
2,60 €

Zadnji kos!

Maska je narejena iz troslojne kaše, vsaka pa je impregnirana z izvlečkom čajevca, ki ima pomirjujoče in zdravilne lastnosti. Oži razširjene pore, normalizira nastajanje sebuma in odpravi odvečni sebum ter je primeren za mešano, mastno in problematično kožo.

Tony Moly Magic Food Banana (Hand Milk) 45 ml
8,80 €

Novo

Vlažilna krema za roke, ki diši po sveže pečenem bananinem kruhu. Vsebuje karitejevo maslo in kokosovo olje za intenzivno vlaženje in zaščito. Hitro se vpije, roke pa ostanejo svilnato gladke.

Tony Moly The Chok Chok Green Tea (Watery Cream Set)
48,20 €

Novo

Komplet vsebuje: The Chok Chok Green Tea (vodnata krema) 100 ml The Chok Chok Green Tea (mehka vodnata meglica) 65 ml The Chok Chok Green Tea ( Clean sing ) 100 ml Bombažna palčka 20 kosov.

Tony Moly The Chok Chok Green Tea (Watery Essence) 55 ml
21,90 €

Novo

Pleť Bistvo The Chok Chok Green Tea globoko vlaži kožo in preprečuje izgubo vlage. Je varen za občutljivo kožo in deluje hladilno in pomirjujoče. Obnavlja hidrolipidno ravnovesje kože, izboljšuje njeno strukturo, jo mehča in pomaga ohranjati kožo svežo.