Tip Trade bombažna posteljnina Spot, vijolično-rumena, 140x200
19,99 € 17,27 €

Zadnji kos!

Kakovostna posteljnina Spot blagovne znamke BedTex je mehka posteljnina vijolične barve z belimi pikicami. Prevleka za blazino zaradi rumene barve dodaja zanimiv kontrast, ki bo poživil vašo spalnico. Posteljnina je izdelana iz 100 % bombaža, ki je primeren za uporabo tako pozimi kot poleti.

Tip Trade bombažna posteljnina Spot, modro-oranžna, 140x200
19,99 € 16,89 €

Zadnji kos!

Kakovostna posteljnina Spot blagovne znamke BedTex je mehka posteljnina modre barve z belimi pikicami. Prevleka za blazino zaradi oranžne barve dodaja zanimiv kontrast, ki bo poživil vašo spalnico. Posteljnina je izdelana iz 100 % bombaža, ki je primeren za uporabo tako pozimi kot poleti.

Tip Trade bombažna posteljnina Spot, zeleno-vijolična, 140x200
19,99 € 17,11 €

Kakovostna posteljnina Spot blagovne znamke BedTex je mehka posteljnina zelene barve z belimi pikicami. Prevleka za blazino zaradi vijolične barve dodaja zanimiv kontrast, ki bo poživil vašo spalnico. Posteljnina je izdelana iz 100 % bombaža, ki je primeren za uporabo tako pozimi kot poleti.

Tip Trade otroška pončo Pujsa Pepa na počitnicah
8,70 €

Simpatični otroški pončo s Pujso Pepo bo všeč vsem njenim ljubiteljem. Bombažno obarvani pončo je prijeten na dotik in bo ustrezal tudi večjim otrokom. Roza kapuca bo tudi služila za prijetno ogrevanje po kopanju.

Tip Trade otroški pončo Peppa Pig Team George
8,70 €

Simpatični otroški pončo znamke TipTrade v katerega se bo zaljubili vsi majhni ljubitelji pujse Pepe. Bombažno obarvani pončo je prijeten na dotik in bo ustrezal tudi večjim otrokom. Rdeča kapuca bo služila tudi za prijetno ogrevanje.

Tip Trade bombažna posteljnina Spot, turkizno-zelena, 140x200
19,99 € 17,24 €

Kakovostna posteljnina Spot blagovne znamke BedTex je mehka posteljnina turkizne barve z belimi pikicami. Prevleka za blazino zaradi zelene barve dodaja zanimiv kontrast, ki bo poživil vašo spalnico. Posteljnina je izdelana iz 100 % bombaža, ki je primeren za uporabo tako pozimi kot poleti.