Taf Toys vrtiljak Taf Toy-40%
43,68 € 25,80 €

Zadnji kos!

Čudovit glasbeni vrtiljak združuje gibanje in klasične melodije ter tako prispeva k razvoju čutil vašega otroka. Otrokovo pozornost bodo pritegnile barvite vrtljive igrače. Enostavna montaža na večino posteljic

Taf Toys Severni pol 4 letni časi igralna odeja
40,40 €

Odlična cena

Igralna odeja Taf Toys vašim otrokom ponuja občutek varnosti in udobja že od rojstva dalje. Zaradi dvignjenih robov odeje lahko preprosto ustvarite prijetno okolje za novorojenčke. Odeja vključuje tudi odstranljiv igrani lok z igračami, ki jih lahko uporabljate ločeno. Visečo glasbeno skrinjico aktivirate, tako da povlečete za grizalo.

Taf Toys vrtiljak za otroški voziček-31%
17,20 € 11,70 €

Odlična cena

Vrtiljak za otroški voziček bo poleg igranja z visečimi igračami, podpiral tudi razvoj otrokovih čutov in motoričnih sposobnosti.

Taf Toys Koala otroško gnezdo in odeja z glasbo, za novorojenčke - Odprta embalaža
53,76 € 51,07 €

Kot novo

Mehka igralna odeja in gnezdo Taf Toys je namenjena otrokovemu raziskovanja in odkrivanju. Dvignjeni robovi gnezda služijo kot varno in prijetno okolje za novorojenčke. Pri igranju na trebuhu dojenčku rob služi tudi kot podpora. Za starejše otroke lahko iz gnezda ustvarite prostorno odejo za igranje. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Taf Toys Koala otroško gnezdo in odeja z glasbo, za novorojenčke
51,40 €

Odlična cena

Mehka igralna odeja in gnezdo Taf Toys je namenjena otrokovemu raziskovanja in odkrivanju. Dvignjeni robovi gnezda služijo kot varno in prijetno okolje za novorojenčke. Pri igranju na trebuhu dojenčku rob služi tudi kot podpora. Za starejše otroke lahko iz gnezda ustvarite prostorno odejo za igranje.

Taf Toys palica za igranje, zložljiva-22%
39,99 € 30,90 €

Odlična cena

Zložljiva palica za igranje vključuje 3 žvečljive igrače in je primerna za otroke od rojstva naprej. Lahko se uporablja za otroka, ki leži na tleh, v ležalniku ali avtosedežu.

Taf Toys otroško gnezdo in odeja z glasbo, za novorojenčke
49,60 €

Odlična cena

Mehka igralna odeja & gnezdo z glasbo Izjemno prijetno gnezdoigralnim lokom, ki ga lahko v trenutku spremenite v prostorno igralno odejo. S svojimi robovi prispeva k zdravemu razvoju otroka. Seveda ne manjkajo niti ropotuljica in igrače za zvedave raziskovalce. Resnično pa boste veseli glasbene skrinjice, s katero lahko svojemu malčku predvajate pomirujočo melodijo npr. iz narave.

Taf Toys Mini Moon igralni lok-16%
23,99 € 20 €

Odlična cena

Igralni lok z visečimi rožljajočimi igračkami omogoča razvoj otrokovih čutov in motoričnih sposobnosti. Namesti se ga na otroški voziček ali avtosedež.

Taf Toys All Around Me igralna odeja s palico-26%
63,99 € 46,90 €

Odlična cena

Igralna odeja The All Around Me ponuja različne dejavnosti raziskovanja in odkrivanja ter razvija otrokove čute in motorične funkcije. Primerna je za otroke od rojstva dalje.

Taf Toys igralna odeja za na prostem
24,40 €

Odlična cena

Igralna odeja za na prostem nudi prijetno osnovo za igranje zunaj. Jutranja rosa ne bo več ovira, saj ima odeja vodoodporno spodnjo stran. Del izdelka je tudi torba z držalom, v katero lahko odejo preprosto zložite. Barvne slike na odeji spodbujajo starša k igri z otrokom in pomagajo razvijati otrokovo čustveno inteligenco.

Taf Toys Odeja s trapezi Morje-17%
77,96 € 63,97 €

Prostorna in zelo mehka igračka. Viseče igrače (kit, čoln, zajčji klopot in veliko varno ogledalo) se lahko po vodoravni letvi prosto izmenjajo, otrok se lahko z njimi igra tudi zunaj odeje.