T-tomi TETRA plenice iz blaga, 5 kosov, bele
8,62 € 7,82 €

T-Tomi TETRA plenice iz blaga, 5 kosov v velikosti 70 × 70 cm. Izdelane so iz visoko kakovostnega čistega bombaža, ki zagotavlja večjo vpojnost in mehkobo med uporabo. Tudi pri vsakodnevni uporabi plenice še vedno ohranjajo svojo obliko, zaradi svoje visoke kakovosti izdelave.

T-tomi pralna plenica
18,12 € 15,74 €

Zadnji kos!

T-Tomi ima dodelan sprednji del, ki olajša zamenjavo z odprtim predelom za čim višjo stopnjo udobja v modernem dodelanem dizajnu ter je izdelana iz najboljšega materiala, BIO bambusove plenice. Plenica je primerna za dojenčke in novorojenčke, kakor tudi za za malčke zaradi enostavnega sistema namestitve, s katero je želeno velikost zlahka mogoče prilagoditi v S, M, L.

T-tomi večbarvni klinčki
7,99 € 4,92 €

Večbarvni klinčki T-tomi iz kakovostne in trpežne plastike so odličen način za pritrjevanje brisače ali odejice na voziček ali avtomobilski sedež, ter tako ščitijo vašega otroka pred soncem in drugimi škodljivimi dejavniki.

T-tomi zaščitni vzglavnik MINKY
32,14 €

Zadnji kos!

T-Tomi vzglavnik mantinel MINKY tvori 6 kosov enakih velikosti vzglavnikov, in sicer 35 × 35 cm. Izdelan je iz 100 % bombaža in nežnega, toplega in luksuznega materiala MINKY (3+3). Blazinice lahko privežite stran posteljic in tako zagotovite zaščito otrok, hkrati pa tudi varnost in udobje ob istem času. Dojenčki se bodo v svoji posteljici počutili bolj udobno kot pa v prostem odprtem prostoru, saj bodo zaradi občutka varnosti spali bolj mirno.

T-tomi zaščitna blazina
19,69 € 19,11 €

Zadnji kos!

T-Tomi zaščitna blazina je pravokotne oblike, meri 35 × 150 cm ter je izdelane iz 100 % bombaža, ki je razdeljen na tri dele, hkrati ustrezajo vsem posteljicam ter ustvarijo ljubko zavetje. Varnostna blazina je lahko pritrjene na stran otroške posteljice, bo vašemu otroku nudila zaščito, udobje in varnost hkrati. Dojenčki se bodo v svoji posteljici počutili bolj udobno kot pa v prostem odprtem prostoru posteljice, zaradi občutka varnosti bodo spali bolj mirno.

T-tomi ortopedske hlačke, velcro zasnova, 5-9 kg
17,69 € 16,41 €

Zadnji kos!

Ortopedske hlačke iz blagovne znamke T-Tomi so odličen ortopedsko zasnovane za zdrav razvoj sklepov. Hlačke ohranjajo otrokove boke v pravilnem položaju. Primerno za otroke od 5 do 9 kg.

T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 360 cm
78,29 € 73,22 €

Pletena kitka T-TOMI je moderen zaščitni pripomoček spleten v kitko z dolžino 360 cm in višino 20 cm. Kitka je izdelana iz 100 % bombaža, napolnjenega z antibakterijskimi votlimi vlakni. Kitko T-TOMI lahko ovijete po celi notranji strani posteljice in vašemu dojenčku tako zagotovite zaščito, udobje in občutek varnosti.

T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 180 cm
42,65 € 39,64 €

Pletena kitka T-TOMI je moderen zaščitni pripomoček spleten v kitko z dolžino 180 cm in višino 20 cm. Kitka je izdelana iz 100 % bombaža, napolnjenega z antibakterijskimi votlimi vlakni. Kitko T-TOMI lahko ovijete po celi notranji strani posteljice in vašemu dojenčku tako zagotovite zaščito, udobje in občutek varnosti.

T-tomi BIO velika bambusova brisača
16,72 € 15,73 €

T-tomi BIO velika bambusova brisača je izdelana z dvoplastno tehnologijo votlega tkanja. Zahvaljujoč tej obdelavi je bambusova brisača mehkejša in bolj vpojna od klasičnih bombažnih brisač. Lahko se uporablja za različne namene zavijanje, brisanje, prevleko za voziček, ipd.

T-tomi previjalna podloga
14,99 € 12,90 €

Otroška previjalna podloga blagovne znamke T-Tomi bo otrokom čas med previjanjem polepšal z motiv čudovitih gozdnih živali. Podlogo lahko uporabljate tudi v vseh vrstah vozičkov ali kot odejo za igranje. Lahko jo zavijte v majhen zvitek ter jo prav tako vzamete povsod s seboj.

T-tomi bombažne plenice
11,57 € 10,81 €

Plenice z lepimi barvnimi vzorci so izdelane iz visoko kakovostnega bombaža v kombinaciji s finim flanelom. Zahvaljujoč uporabljenemu materialu, so prijetne na dotik in primerne za občutljivo otroško kožo. Pakiranje vsebuje 4 kose.

T-tomi spalna vreča dots
38,49 € 34,37 €

Za toploto doma ali na potovanjih! S spalno vrečo T-Tomi je to enostavno! Primerno je za otroke od rojstva. Spalne vreče T-TOMI za dojenčke so izdelani na eni strani 100 % bombaža in na drugi strani iz mehkega, toplega in luksuznega materiala MINKY.

T-tomi tkaninski vložek DAY, forest
7,19 € 6,64 €

Tkaninski vložek za enkratno uporabo ustvarijo nepotrebno količino odpadkov, ne podpirajo uničenja okolja in doživijo udobje, ki ga nudi tkanina blazin DAY forest znamke T-Tomi. Menstrualni vložek Zero Waste je narejena iz velurja in bombaža, prilagodi se velikosti spodnjih hlačk, zahvaljujoč 2 zaponkam in je za večkratno uporabo.

T-tomi spalna vreča Fusak triangles
38,49 € 34,43 €

Za toploto doma ali na potovanjih! S spalno vrečo T-Tomi je to enostavno! Primerno je za otroke od rojstva. Spalne vreče T-TOMI za dojenčke so izdelani na eni strani 100 % bombaža in na drugi strani iz mehkega, toplega in luksuznega materiala MINKY.

T-tomi otroška pletena odeja
27,99 € 25,15 €

Otroška pletena odeja T-tomi je narejena iz visoko kakovostnih mehkih niti, primerena tudi za otroke z alergijami. Velikost odeje je 80 × 100 cm.