T-tomi pralni vložki Hearts + pralna vrečka
1x

T-tomi pralni vložki Hearts + pralna vrečka

17,70 € 5,90 €/Kos
Zadnji kos!

Nočete sodelovati v onesnaževanju planeta Zemlje in poskušati zmanjšati nepotrebne odpadke? Poskusite testni komplet tkaninskih vložkov hearts T-Tomi s pralno vrečko v paketu, tako varujete okolje in privarčujete. V kompletu Zero Waste boste našli 3 kose bombažnih in velur vložkov za uporabo za večkratno uporabo.

Dostava Mimovrste
T-tomi blazina Velvet, blue bears
4x

T-tomi blazina Velvet

32,02 €
Zadnji kos!

Blazina iz vzglavnikov, znamke T-TOMI, iz 100% bombaža in iz mehkega, toplega in luksuznega materiala VELVET (3 + 3). Lahko jo pritrdite na bok otroške posteljice, da dojenčku zagotovite zaščito in udobje, da lahko mirneje zaspi.

Dostava Mimovrste
T-tomi Pletena blazina, 220 cm, roza, s pikami

T-tomi Pletena blazina, 220 cm

56,59 €
Zadnji kos!

Pletena blazina znamke T-TOMI je topel dodatek za otroško posteljico. Blazina iz bombažaantialergijskim polnilom bo vašemu otroku zagotovila zaščito, udobje in občutek varnosti. Blazina se lahko uporablja tudi kot ograda za igranje zunaj otroške posteljice ali kot ograda za prvo veliko posteljo.

Dostava Mimovrste
T-tomi ortopedske abdukcijske hlačke na patent, roza slončki, 3-6 kg

T-tomi ortopedske abdukcijske hlačke na patent

19,49 €

Ortopedske abdukcijske hlačke T-TOMI so posebej zasnovane za otroke, ki jim je ortopedski kirurg priporočil širše pakiranje. Boke držijo v pravem položaju. Nosijo se lahko v kombinaciji s plenicami za enkratno uporabo, najbolje pa na oblačilih.

Dostava Mimovrste
T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 180 cm, bela + siva + antracitna
21x

T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 180 cm

38 €
Zadnji kos!

Pletena kitka T-TOMI je moderen zaščitni pripomoček spleten v kitko z dolžino 180 cm in višino 20 cm. Kitka je izdelana iz 100 % bombaža, napolnjenega z antibakterijskimi votlimi vlakni. Kitko T-TOMI lahko ovijete po celi notranji strani posteljice in vašemu dojenčku tako zagotovite zaščito, udobje in občutek varnosti.

Dostava Mimovrste
T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 360 cm, bela + siva + roza
44x

T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 360 cm

78,99 €
Zadnji kos!

Pletena kitka T-TOMI je moderen zaščitni pripomoček spleten v kitko z dolžino 360 cm in višino 20 cm. Kitka je izdelana iz 100 % bombaža, napolnjenega z antibakterijskimi votlimi vlakni. Kitko T-TOMI lahko ovijete po celi notranji strani posteljice in vašemu dojenčku tako zagotovite zaščito, udobje in občutek varnosti.

Dostava Mimovrste