Swatch Something New LB153
60,50 €

Zadnji kos!

Nikakor ne morete dodati bolj sedeče in nore obleke. Prav to so švicarske Swatch. Njihova majhna bela številčnica v tradicionalnem slogu je obložena s črnimi številkami, zahvaljujoč sijočim rokam jo lahko vidite sredi najgloblje noči. Črni ovitek in jermen se lepo prilegata številčnici.

Swatch Mono Black SUOB720
78,70 €

Zadnji kos!

Črni dodatki naj predstavljajo osnovo garderobe vseh gospodov in dame. Če ga zamudite, ga čim prej popravite in si priskrbite Swatch uro. Črna barva se ponaša s številčnico, etui in silikonskim trakom. Edina stvar, ki krši črno enotnost, so beli indeksi, svetleče roke in datumsko polje.

Swatch Sistem Sea SUTN403
153,20 €

Zadnji kos!

Največji svetovni proizvajalec ur Swatch je po vsem svetu priljubljen zaradi svojih modelov, ki se po izvirnem dizajnu in brezčasnih idejah razlikujejo od portfelja drugih znamk. Izkoristite njihov čar in si pripnite ročno uro Sistem Sea na zapestje.

Swatch Sistem Planet SUTW404
145,20 € 125,70 €

Zadnji kos!

SISTEM51 – Mehansko gibanje, ki vas dobi V tej uri boste našli Sistem51 (kaliber ETA C10. 111) – edinstveno mehansko gibanje, zaščiteno s 17 patenti, razvitimi posebej za Swatch. Številka „51“ označuje število komponent, ki sestavljajo gibanje.

Swatch Lace Me GW183-37%
61,20 € 38,50 €

Odprodaja

Takoj, ko si Swatch uro postavite na zapestje, ste lahko prepričani, da nihče ne bo zgrešil vaše dodatne opreme. Bela številčnica in silikonski trak pokrivata cikcak črne črte, zaradi katerih je ta model pravi pizzazz. Kompleks dopolnjujejo rafinirani oranžni detajli.

Swatch Sistem Col-ora SUTB408-20%
141 € 112,30 €

Odprodaja

Swatch – Swatch Sistem so kot nalašč za vse Swatch nežnejšega spola. Njihova svetla številka vas bo na prvi pogled navdušila s svetlimi barvami, zaradi katerih je ta dodatna oprema resnično moden kos.

Swatch Warmth SUOB725
76,60 €

Zadnji kos!

Ure, ki jih izdeluje švicarska znamka Swatch bodo cenili vsi ljubitelji netradicionalnih dodatkov. Njihova črna številčnica je okrašena z zlatimi rokami in dolgimi srebrnimi kazalci, navdušila pa bo okno z indikatorjem datuma in dneva v tednu. Tudi črni primer se ponaša s primerom.

Swatch Wave Path SUON713
72,60 €

Zadnji kos!

Swatch je kot nalašč za vse ljubitelje privlačnih dodatkov. Njihova modra številčnica je okrašena s svetlečimi rokami in kazalci, ki zagotavljajo popolno berljivost časa, razveseli datum s kazalcem dneva v tednu na položaju 3.

Swatch Winery SUOR709
72,60 €

Zadnji kos!

Swatch je kot nalašč za vse ljubitelje privlačnih dodatkov. Njihov vinski obraz je okrašen s svetlobnimi rokami in kazalci, ki zagotavljajo popolno berljivost časa, razveseli datum z indikatorjem dneva v tednu na položaju 3. Zapestje je pritrjeno s silikonskim trakom z izrazitim plastičnim vzorcem.

Swatch Dentellina LK394
61,20 € 49,70 €

Odprodaja

Swatch bodo na prvi pogled zaljubile vse dame, ki imajo radi nežne dodatke. Njihova majhna številka namesto kazalcev privlači igrive polke. Zapestje je pritrjeno s silikonskim trakom s čipkasto zasnovo. Pašček je zelo prijeten na dotik in bo trajal kot nov. Okrasite zapestje z brezčasnim dodatkom.

Swatch Colorbrush SUOS106
76,60 €

Zadnji kos!

Barve preprosto pripadajo poletju. Ne skrbite zanje in posnetite razigrane zapestne ure, ki jih je izdelala švicarska znamka Swatch. Njihov silikonski trak igra v vseh barvah, prav tako pa tudi dolgi kazalci na srebrnem številčnici.

Swatch PSYCADELIC SUOW155
76,60 €

Nikoli ni dovolj barvnih dodatkov, zato stavite na Swatch . Kot že ime pove – ure so zasnovane za tiste, ki se je ne bojijo. Na prvi pogled vas bodo pritegnile izrazite barve, ki jih najdemo skozi celotno uro.

Swatch Skinstripes SVUL100-44%
110,80 € 61,50 €

Odprodaja

Ali spadate med ljudi, ki jim hitro dolgčas? Ko vam Swatch iz kolekcije Skin na zapestje ne bo nikoli dolgčas. Nositi jih je resnična izkušnja. Svetlo modra torbica je neverjetno tanka, prav tako pa tudi svetlo obarvani silikonski trak – ura se bo prilepila na roko kot druga koža.

Swatch Cnosso SUOB161
72,60 €

Zadnji kos!

Geometrijske oblike nikoli ne bodo šle iz mode. Zgrabite njihovo čarobnost in pripnite svojo uro Cnosso iz ikoničnega Swatcha. Njihova številčnica, okrašena z belimi rokami, plastičnim ovitkom in trakom, je prekrita z geometrijskim vzorcem, zaradi česar je ta model opazen modni kos.

Swatch FIORE DI MAGGIO GZ321-44%
84,10 € 46,60 €

Odprodaja

Razveselite svojo mamo ali se razveselite z novo Swatch Limited izdajo, da proslavite materinski dan . Ura pride v tematski škatli z rožo. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim silikonskim trakom, ki je prijeten na dotik in deluje antialergično.

Swatch Flocon GE262
61,50 € 52,90 €

Zadnji kos!

Švicarske Swatch odlikujejo igriv dizajn, barvite kombinacije barv in izvirno oblikovanje. Če torej iščete dodatno opremo, ki bo pritegnila vaše oko, je Swatch pravi. Na prvi pogled je zanimiva modra številka z belimi polkami, ki so raztresene po celotnem pasu.

Swatch Max L’Abeille SUOB149
73 € 60,10 €

Zadnji kos!

Če iščete izvirno dodatno opremo, ki bo oživela vašo obleko, potem stavite na uro Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnila številčnica in kot že ime pove – je v duhu legendarne čebele Maje. Plastičnemu ohišju sledi črno-rumen silikonski trak.

Swatch Originals Nuit D`ete
68,80 € 59,60 €

Ure, ki jih izdeluje švicarska znamka Swatch bodo cenili vsi ljubitelji netradicionalnih dodatkov. Njihova črna številka je okrašena z izrazitimi kazalci rok in barv, navdušila pa bo okno s kazalcem datuma in dneva / tedna. Črna zadeva se ponaša tudi s primerom.

Swatch Sistem Corrida SUTR403
145,20 € 121,80 €

Zadnji kos!

Avtomatske ure imajo edinstveno mesto v priljubljenem portfelju Swatch. Odkrijte svoj čar in pripnite modni kos Sistem Corrida na zapestje. Njihova številčnica na prvi pogled izgleda z vzorcem, sestavljenim iz več deset kock, ki ustvarjajo hipnotizirajoč optični učinek.

Swatch Sistem Damier SUTB406
153,20 €

Zadnji kos!

Ure, ki jih je izdelala švicarska znamka Swatch na prvi pogled, bodo vzljubile vse gospodje z nagnjenjem k brezčasnim dodatkom. Njihova črna številčnica je okrašena z značilnimi svetlečimi rokami, zahvaljujoč katerim se lahko v trenutnem času vedno odlično vidite.

Swatch BBBubbles SO27M100
96 € 93,70 €

Zadnji kos!

Priljubljeni BBBubbles iz Swatcha so kot nalašč za vse pripadnice nežnejšega pribora. Na prvi pogled vas bo pritegnila kombinacija zeleno-črne barve, zaradi katere je ura nepogrešljiv kos. Številka je enostavna za branje in ponuja pogled na značilne roke z osnovnimi kazalci.

Swatch Classylicious YCS113C
134,40 € 112,70 €

Zadnji kos!

Eleganten kos najdete tudi v igrivem portfelju Swatch . Dokaz je ura Classylicious. Njihova bela številka na prvi pogled navdušuje s tremi kronografi s funkcijo štoparice, prepoznavnimi številkami in tahimetrično lestvico. Ohišje je izdelano iz nerjavečega jekla v matirani izvedbi.

Swatch Cross the Path SUOM108
76,60 €

Zadnji kos!

Življenje nam vsak dan postavlja ovire na poti. Takoj, ko si na zapestje Swatch švicarsko uro Swatch, ste lahko prepričani, da lahko z njimi ravnate brez težav.

Swatch Dentelle GB320
65,10 € 52,80 €

Zadnji kos!

Swatch so kot nalašč za vse dame, ki obožujejo športno eleganco. Njihov številčnik s srebrnimi rokami sveti prozorne kamne, ki zaslepljujejo vsakič, ko se premikate. Zapestje je pritrjeno s silikonskim trakom s plastičnim vzorcem čipke. Okrasite z brezčasnim dodatkom.

Swatch Guimauve LP155
61,30 € 49,70 €

Odprodaja

Ali imate radi svetle barve? Potem boste navdušeni nad Swatch Guimauveom . Njihova belkasta številka je obložena s svetlo obarvanimi kazalci, ki zagotavljajo popolno berljivost v času. Druge barvne črte najdemo na roza silikonskem traku, ki ga je udobno nositi in traja dolgo kot nov.

Swatch Out SUOB160
72,60 €

Zadnji kos!

Se vam zdi, da vam ne gre dobro? Ali imate dušo v duši in se želite odpovedati vsemu? Ne paničite in raje na stranski zapestje postavite svojo uro Swatch Out iz ikonične Swatch .

Swatch Puntarossa GR172
57,50 € 46,50 €

Odprodaja

Barvni dodatki so neločljivo povezani s poletjem. Ne bojte se drznih barv ali vas in si pripnite ročno uro iz priljubljene Swatch. Njihova številčnica se opira na klasično obliko – okrašena z rdečimi rokami in kazalci.

Swatch Quilted Time SUOS108
76,60 €

Zadnji kos!

Ste razpoloženi in imate občutek, da ste utrujeni? Pripnite svoj prešite čas iz svoje najljubše Swatch in vsa turobnost bo v hipu! Njihova belkasta številka s polka pikami je obložena z raznobarvnimi polkami in kockami, kar je samo po sebi dovolj, da vam nasmeh na obraz, kadar pogledate na trenutni

Swatch Sale YES1005
104,90 €

Zadnji kos!

Največji svetovni proizvajalec ur Swatch je po vsem svetu priljubljen zaradi svojih modelov, ki se po izvirnem dizajnu in brezčasnih idejah razlikujejo od portfelja drugih znamk. Zgrabite njihov čar in pripnite prodajno uro na zapestje.

Swatch Tramonto Occaso SUOK138
72,60 €

Zadnji kos!

Ali vam je všeč dekoriranje dodatkov? Potem je Tramonto Occaso iz legendarne Swatch kot nalašč za vas. Njihove številčnice so podložene z rdečimi, bordo in roza številkami, ki se popolnoma ujemajo s trakovi na jermenu.

Swatch Ultrasoleil GE720
68,60 €

Zadnji kos!

Pastelne barve nikoli ne gredo iz mode – dolgujejo svoji sposobnosti, da dajo vsaki obleki brezčasen videz in neverjeten vonj. Zgrabite njihove čare in posnetite ure Ultrasoleil iz svoje najljubše Swatch.

Swatch Up-Wind GN230O
60,50 €

Zadnji kos!

Swatch popolnoma prilega moškim in ženskim zapestjem . Zanašajo se na izrazito modro barvo, zaradi katere so resnično nedvomne. Plastični trak se popolnoma prilega roki. Obleko za prosti čas dopolnite s priložnostnim dodatkom. .

Swatch Zoomzang SUOB141
76,60 €

Zadnji kos!

Izvirno, noro in novo – to so Swatch . Zgrabite njihovo čarovnijo in si pripnite ročno uro Zoomzang na zapestje. Njihove številke na prvi pogled navdušujejo prepoznavni številki 3 in 9, privlačijo pa jih tudi svetlo obarvane roke.

Swatch All Pink GE273
61,50 € 60 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in elegantna – to je ženska, ki si na zapestje namesti uro All Pink iz svojega najljubšega Swatcha . Na prvi pogled vas bodo navdušili roza številčnici, obloženi z nežnimi srčki, zaradi katerih je ta dodatna oprema resnično nepogrešljiv kos.

Swatch Black is Back YVB403
175,70 € 142,70 €

Zadnji kos!

Takoj ko boste na zapestje pritrdili vaš najljubši Swatch Black, ste prepričani, da vaše nove opreme nihče ne bo pogrešal. Na prvi pogled številka za uro navdušuje z izrazitimi, povsem čitljivimi rokami, kazalci in kronografi s funkcijo štoparice. Obstaja tudi potreben žig datuma za položaj 4.

Swatch Clearsky LL119
60,50 €

Zadnji kos!

ClearSky ure izdelane švicarske blagovne znamke Swatch so idealne za vse ženske, ki imajo nagnjenj za pastelnih barvah. Njihova drobna bela številčnica se opira na klasičen videz – okrašena s finimi rokami in kazali.

Swatch Fishy Fishy GB321
61,20 € 49,70 €

Odprodaja

Ribja riba iz Swatch je kot nalašč za vse dame, ki obožujejo ribolov. Njihov lahko bralski obraz na prvi pogled privlači rdeče ribe, druge ribe lahko najdemo na silikonskem traku, ki ga je udobno nositi in traja tako dolgo kot novo.

Swatch Fluo Pinky GE256
61,50 € 56,50 €

Če iščete dodatno opremo, ki bo polepšala vas in okolico, potem stavite na Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnil siv številčnik, ki je okrašen z rožnatimi rokami in modrimi kazalci. Plastičnemu ohišju sledi svetlo roza silikonski trak.

Swatch Originals Red Flame GR711
61,20 € 52,90 €

Zadnji kos!

Swatch popestrile vsako obleko. Njihov rdeč dizajn pritegne oko na prvi pogled in naredi uro privlačen dodatek. Jasna številka, okrašena z rokami in številskimi kazalci, zadovoljna in indikator datuma in tedna na položaju 3 ure.

Swatch Pinkquarelle SUOW151
76,60 €

Zadnji kos!

Če iščete izvirno dodatno opremo, ki bo oživela vašo obleko, potem stavite na uro Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnil siv številčnik z roza oštevilčenimi indeksi. Plastičnemu ohišju sledi silikonski trak, ki je lahek in hkrati antialergičen.

Swatch Red Track SUSM403
117 €

Zadnji kos!

Swatch ure švicarske blagovne znamke Swatch na prvi pogled vzljubile vsakega ljubitelja moderne opreme. Njihov svetel klic privlači tri kronografe s funkcijo štoparice, pa tudi potrebno okno z datumom.

Swatch Rosie Bone GE277
64,60 €

Zadnji kos!

Ura Rosie Bone iz Swatch bo zaljubila v vse kužke. Njihov obraz, prekrit s plastičnim kozarcem, je okrašen z glavo koker španjela. Zagotovo boste uživali kost na silikonskem traku, ki je zelo prijeten na dotik in bo trajal kot nov.

Swatch Sistem Cali SUTP401
153,20 €

Zadnji kos!

Če iščete dodatno opremo, ki odlično dopolnjuje vašo obleko, potem stavite na švicarsko uro Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnil pikčast obraz ure z datumom in elegantnimi rokami. Posebnost te ure je samodejno gibanje, ki ga vidite na spodnji strani primera.

Swatch Skinalliage SYXS109
146 € 138,30 €

Zadnji kos!

Tanka, kakovostna in tako neverjetno šik! Točno to Swatch iz popolne kolekcije Skin . Njihova črna številčnica je videti zelo jasno – okrašena je s finimi srebrnimi kazalci, dvema osnovnima rimskima številkama in rokama.

Swatch Skindeep SVUN107-30%
111,20 € 77,30 €

Zadnji kos!

Ali spadate med ljudi, ki jim hitro dolgčas? Ko vam Swatch iz kolekcije Skin na zapestje ne bo nikoli dolgčas. Nositi jih je resnična izkušnja. Ohišje je neverjetno tanko, prav tako silikonski poteg – tako se ura drži v roki kot druga koža. To nikoli ne bo motilo vaših dnevnih dogodivščin.

Swatch Skinviolet SVUV102-44%
114,60 € 63,60 €

Zadnji kos!

Če iščete dodatno opremo, ki bo očarala celo vaše območje, potem stavite na uro Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bodo zagotovo pritegnile kombinacije ur vijolične barve z zlatimi rokami in svetlečimi kamni iste barve, ki je videti ravno popolno.

Swatch Spring Crush LP154
64,60 €

Swatch so kot nalašč za vse dame, ki imajo radi zabavne in igrive dodatke. Njihova majhna številčnica je okrašena s popolnoma berljivimi rokami, kazali in številkami. Najbolj zagotovo pa vam bo všeč silikonski trak s pikčastimi cvetovi, zaradi česar je ta dodatek res izjemen modni kos.

Swatch Vents Et Marees LW157
64,60 €

Zadnji kos!

Dovolite si, da vas odnesejo swatchevi švicarske Swatch . Ura ima zelo subtilen vtis in ustreza skoraj vsaki obleki. Plastičnemu ohišju sledi silikonski trak, ki je lahek, antialergičen in vodoodporen. Stavite na uro, s katero sijate. .