Swatch Accecante GE255
63,20 € 52,50 €

Če iščete dodatno opremo, ki bo polepšala vas in okolico, potem stavite na Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnil modri klic, ki je okrašen z rožnatimi rokami. Plastičnemu ohišju sledi svetlo rumen silikonski trak. Stavite na uro, na katero se lahko osredotočite samo vi. .

Swatch Akita Inu GE279
63,20 €

Zadnji kos!

Ura Rosie Bone iz Swatch bo zaljubila v vse kužke. Njihov obraz, prekrit s plastičnim kozarcem, krasi nasmejana pasja glava najljubše pasme Akita Inu. Na zapestju je ura prilepljena z roza silikonskim trakom, ki je zelo prijeten na dotik in bo trajal kot nov.

Swatch All Pink GE273
63,20 € 58,70 €

Nežna, romantična in elegantna – to je ženska, ki si na zapestje namesti uro All Pink iz svojega najljubšega Swatcha . Na prvi pogled vas bodo navdušili roza številčnici, obloženi z nežnimi srčki, zaradi katerih je ta dodatna oprema resnično nepogrešljiv kos.

Swatch Apres Vous YCS598
138,10 € 111,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Blagovna znamka Swatch je prišla do podzavesti zaradi svoje nezgrešljive ure v ekstravagantnem dizajnu. Tudi v njenem portfelju boste našli več treznih modelov, ki jih bodo znali ceniti še bolj konservativni prevozniki – kar dokazuje ura Apres Vous.

Swatch Around The Strap SUOB146
75 €

Barve, barve, barve! Samo z njimi je življenje zabavno in brezskrbno. Uživajte v največji možni meri s Swatch uro Around The Strap. Njihova črna številčnica je obložena z značilnimi roza kazalci v obliki pravokotnikov. Skupaj nastane dodatek, ki je kot nalašč za poletno avanturo.

Swatch BBBeauty SO27M101
98,60 € 91,70 €

Zadnji kos!

Ure BBBeauty iz priljubljene Swatch so kot nalašč za vse nežnejše gospodinje, ki se nagibajo k brezčasnim dodatkom. Na prvi pogled vas bo pritegnila kombinacija zeleno-oranžne barve, zaradi katere je ura nepogrešljiv kos.

Swatch BBBlack SO27B100
98,60 € 91,70 €

Zadnji kos!

Ure BBBlack iz priljubljenega Swatcha so narejene za vse pripadnice nežnejše opreme. Na prvi pogled vas bo pritegnil popolnoma črn dizajn, zaradi katerega je ura nepogrešljiv kos. Številko je še vedno enostavno prebrati in ponuja preproste roke z osnovnimi kazalci.

Swatch Bbblanco SO27M102
98,60 € 87 €

Swatch modne ure na prvi pogled bodo vzljubile vse ljubitelje netradicionalnih dodatkov. Njihov obraz z vgraviranim vzorcem navdušuje z izrazitimi rokami, ki zagotavljajo popolno berljivost v času.

Swatch BBBlood SO27B102
98,60 € 91,70 €

BBBlood iz priljubljene Swatch je kot nalašč za vse gospodje, ki se nagibajo k brezčasnim dodatkom. Na prvi pogled vas bo pritegnila kombinacija črne in rdeče barve, zaradi katere je ura nepogrešljiv kos. Številka je enostavna za branje in ponuja pogled na svetleče roke z osnovnimi kazalci.

Swatch BBBubbles SO27M100
98,60 € 91,70 €

Zadnji kos!

Priljubljeni BBBubbles iz Swatcha so kot nalašč za vse pripadnice nežnejšega pribora. Na prvi pogled vas bo pritegnila kombinacija zeleno-črne barve, zaradi katere je ura nepogrešljiv kos. Številka je enostavna za branje in ponuja pogled na značilne roke z osnovnimi kazalci.

Swatch Big Will YWS101
90,70 € 72,50 €

Zadnji kos!

Blagovna znamka Swatch je prišla do podzavesti zaradi svoje nezgrešljive ure v ekstravagantnem dizajnu. Tudi v njenem portfelju pa boste našli bolj trezne modele, ki jih bodo znali ceniti tudi bolj konservativni nosilci – kar dokazuje tudi ura Big Big.

Swatch Black Classiness SFK361
102,50 € 97,40 €

Zadnji kos!

Črna barva lahko prilagodi skoraj vsako obleko. Oglejte si ga z uro Swatch. Njihova črna številčnica je postavljena v prosojni kovček, kar ustvarja resnično sodoben učinek.

Swatch Black is Back YVB403
181,50 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Takoj ko boste na zapestje pritrdili vaš najljubši Swatch Black, ste prepričani, da vaše nove opreme nihče ne bo pogrešal. Na prvi pogled številka za uro navdušuje z izrazitimi, povsem čitljivimi rokami, kazalci in kronografi s funkcijo štoparice. Obstaja tudi potreben žig datuma za položaj 4.

Swatch Blaumann SFN123
110,40 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ne nosite ure, ker menite, da to ovira vaše vsakodnevne aktivnosti? Torej še niste imeli Swatch ure na zapestju. Njihovo ohišje je neverjetno tanko – le 4 mm! Teno Učka je usnjen pas prekrita s temno modro sloja materiala.

Swatch Blue Boat YWS420G
135,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Švicarska blagovna znamka Swatch slovi po igrivih, včasih celo norih urah v svetlo obarvanih odtenkih. Toda to ne pomeni, da v njenem portfelju ne boste našli več treznih kosov. Ročna ura Blue Boat to dokazuje.

Swatch Blue Grid YVS454
177,50 € 157,50 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Swatch Blue Grid je kot nalašč za vse pripadnice nežnejšega pribora. Njihova temno modra številka, obložena s tahimetrično lestvico, vas bo na prvi pogled navdušila s tremi podoknicami s funkcijo štoparice, vključno s potrebnim datumom.

Swatch Blue Pillow SUON121
75 € 58,80 €

Zadnji kos!

Vsi ljubitelji modre barve se zbudijo! Elegantna Swatch ura Swatch je vaša obveznost. Obraz ure v polnočni modri barvi je okrašen s srebrnimi rokami in majhnimi učinkovitimi indeksi, enaka barva se ponaša s silikonskim trakom.

Swatch Blue Sweet SUOB159
71 € 63,80 €

Zadnji kos!

Ali radi okrasite z nori dodatki, ki jih nihče ne more spregledati? Potem v vaši zbirki ne sme manjkati ura Blue Sweet znamke Swatch . Njihov svetlo modri obraz je pisana noja, zaradi česar je ta model resnično edinstven modni kos.

Swatch Bluquarelle SUOW149
75 € 60,10 €

Če iščete izvirno dodatno opremo, ki bo oživela vašo obleko, potem stavite na uro Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnil beli klic z glavnimi indeksi. Plastičnemu ohišju sledi modro-bel silikonski trak z motivom neba.

Swatch Bordujas GS159
63,20 € 58,70 €

Ali zunaj dežuje, piha veter in drobci vam padejo v dušo? Enostavno pripnite igrive poletne liste iz Swatcha na zapestje in takoj obrnite razpoloženje za 180 stopinj. Njihova številka je obložena s svetlo obarvanimi kazalci.

Swatch Boule A Facette GB305
63,20 € 47,30 €

Če iščete dodatno opremo, ki odlično dopolnjuje vašo obleko, potem stavite na švicarsko uro Swatch . Na prvi pogled vas bodo privlačile pisane polke v celotni uri. Črni klic je okrašen s pisanimi polkami namesto kazalcev in svetlečimi rokami.

Swatch Brillante LP132
63,20 € 50,50 €

Modne ženske Swatch mehko roza barve z bleščicami odlično dopolnjujejo vašo obleko. Izvirni pašček, ki ga lahko dvakrat ovijete okoli zapestja, uro dvigne na privlačen modni dodatek. Ure so plastične, zato se odlikujejo po lahkotnosti. .

Swatch Carlito GT109
63,20 €

Zadnji kos!

Karatcho ure, ki jih je izdelal Swatch bodo zaljubile v vse pasje živali. Njihov obraz, prekrit s plastičnim kozarcem, je okrašen z glavo simpatičnega psa, ki vas bo dvignil v vsakem razpoloženju.

Swatch Charbon YGS137
86,80 €

Zadnji kos!

Blagovna znamka Swatch je prišla do podzavesti zaradi svoje nezgrešljive ure v ekstravagantnem dizajnu. Tudi v njenem portfelju pa boste našli bolj trezne modele, ki bodo cenili še bolj konservativne uporabnike – dokaz je Charbon ura.

Swatch City Walls SUOB163
71 €

Zadnji kos!

Eleganten, nori in neverjetno šik – prav to je City Walls iz legendarnega Swatcha . Njihova številčnica in jermen sta prekrita s svetlo obarvanim vzorcem, zaradi česar je ta model resnično nepogrešljiv kos.

Swatch Classylicious YCS113C
138,10 € 110,30 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Eleganten kos najdete tudi v igrivem portfelju Swatch . Dokaz je ura Classylicious. Njihova bela številka na prvi pogled navdušuje s tremi kronografi s funkcijo štoparice, prepoznavnimi številkami in tahimetrično lestvico. Ohišje je izdelano iz nerjavečega jekla v matirani izvedbi.

Swatch Clearsky LL119
59,20 € 47,70 €

ClearSky ure izdelane švicarske blagovne znamke Swatch so idealne za vse ženske, ki imajo nagnjenj za pastelnih barvah. Njihova drobna bela številčnica se opira na klasičen videz – okrašena s finimi rokami in kazali.

Swatch Clovercheck LK367G
71 € 69,70 €

Zadnji kos!

Ne glede na to, ali ste na uradnem poslovnem kosilu ali si samo privoščite kavo s prijateljem, bo ura priljubljene švicarske blagovne znamke Swatch vedno vaš najboljši spremljevalec.

Swatch Cnosso SUOB161
71 €

Geometrijske oblike nikoli ne bodo šle iz mode. Zgrabite njihovo čarobnost in pripnite svojo uro Cnosso iz ikoničnega Swatcha. Njihova številčnica, okrašena z belimi rokami, plastičnim ovitkom in trakom, je prekrita z geometrijskim vzorcem, zaradi česar je ta model opazen modni kos.

Swatch Coeur de manãge GP160
63,20 € 58,70 €

Razigran, romantičen in eleganten – to si ženska nadene na zapestje Coeur de manãge iz svoje najljubše Swatch . Na prvi pogled vas bo navdušila številčnica, obložena z nežnimi srčki, ki naredijo to dodatno opremo resnično nepogrešljiv kos.

Swatch Color Calendar GW709
63,20 €

Zadnji kos!

Barvni koledar Swatch je kot nalašč za vse ljubitelje barv. Pravkar se slišijo na srednje velik obraz. Po drugi strani pa se beli ovitek in silikonski trak opirata na minimalističen dizajn, zaradi česar je prepoznavno številčnico še bolj izstopajoče.

Swatch Color the Sky GS124
63,20 € 51,30 €

Ali imate radi igrive dodatke, ki vam bodo dvignili razpoloženje ob vsakem pogledu? Potem morate zagotovo dobiti uro Swatch Color the Sky . Njihov pas in številčnica se svetijo z mavričnimi barvami, številke pa so videti ročno napisane, da pomagajo igrivemu videzu.

Swatch Colorland GE254
63,20 €

Če iščete dodatno opremo, ki bo polepšala vas in okolico, potem stavite na Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnila številčnica, okrašena z igrivimi barvami in roza rokami. Plastičnemu ohišju sledi silikonski trak v istem pozitivnem duhu.

Swatch Comicat GB322
63,20 €

Novo

Vesela, optimistična in s smislom za humor – to je ženska, ki na zapestju nosi uro Swatch Comicat . Njihov obraz in silikonski pas so okrašeni z igrivimi mačkami, ki bodo vzljubile ne le vse ljubitelje teh igrivih hišnih ljubljenčkov. Okrasite z dodatkom, ki ga nihče ne bo pogrešal. .

Swatch Coquelicotte GB319
63,20 €

Novo

Zunaj dežuje, vam ne gre dobro in vam pade v dušo? Samo zapeljite na zapestno uro Coquelicotte iz vaše najljubše Swatch in vaše razpoloženje se bo dvignilo. Njihova kovinsko vijolična številčnica je okrašena z izrazitimi rokami in modrimi kazalci, ki zagotavljajo dobro berljivost časa.

Swatch Costazzura SUOS704
75 €

Barvni dodatki so neločljivo povezani s poletjem. Ne bojte se drznih barv ali vas in si pripnite ročno uro iz priljubljene Swatch. Njihova številka je impresivna s črnimi rokami in kazalci, na njej pa je okno z datumom in dnevom v tednu.

Swatch Cross the Path SUOM108
74,90 € 67,50 €

Življenje nam vsak dan postavlja ovire na poti. Takoj, ko si na zapestje Swatch švicarsko uro Swatch, ste lahko prepričani, da lahko z njimi ravnate brez težav.

Swatch Daily Friend SUOK701
75 € 58,80 €

Zadnji kos!

Swatch so kot nalašč za vse nežnejše osebe, ki imajo radi moderne dodatke. Na prvi pogled vas bo pritegnil optimističen modri obraz ure obložen z vidnejšimi belimi indeksi, vključno s potrebnim žigom datuma. Resnično oblikovalski element je prosojni plastični ovitek, ki daje uri sodoben videz.

Swatch Dark Rebel SUOB704
75 € 60,40 €

Swatch Dark Rebel ustreza vsem ljubiteljem črnine . Ta vsestranska barva odlično dopolni vsako obleko. Zagotovo boste cenili datumski žig, ki vas obvešča o trenutnem dnevu v tednu in mesecu. Zaradi plastične zasnove je ura neverjetno lahka. .

Swatch Dentelle GB320
67,10 €

Novo

Swatch so kot nalašč za vse dame, ki obožujejo športno eleganco. Njihov številčnik s srebrnimi rokami sveti prozorne kamne, ki zaslepljujejo vsakič, ko se premikate. Zapestje je pritrjeno s silikonskim trakom s plastičnim vzorcem čipke. Okrasite z brezčasnim dodatkom.

Swatch Dentellina LK394
63,20 €

Novo

Swatch bodo na prvi pogled zaljubile vse dame, ki imajo radi nežne dodatke. Njihova majhna številka namesto kazalcev privlači igrive polke. Zapestje je pritrjeno s silikonskim trakom s čipkasto zasnovo. Pašček je zelo prijeten na dotik in bo trajal kot nov. Okrasite zapestje z brezčasnim dodatkom.

Swatch Destination Shanghai YVB404
181,50 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Takoj ko svoje priljubljene Swatch pripnete na svojo destinacijsko šangajsko uro, ste lahko prepričani, da nihče ne bo zamudil vaše nove dodatne opreme. Na prvi pogled je njihov številka vtisnjena z izrazitimi, povsem čitljivimi rokami, kazalci, številkami in kronografi s funkcijo štoparice.

Swatch Edgyline GW708
63,20 € 48,90 €

Swatch so kot nalašč za vse dame, ki imajo radi zabavne in igrive dodatke. Njihova belkasta številka je obložena s svetlo obarvanimi indeksi ter indikatorjem datum / teden.

Swatch English Rose SUOP400
75 € 58,80 €

Zadnji kos!

Potrebujete dodatek, ki subtilno poudarja vašo naravno ženskost? Swatch je prava ura . Njihov svetel klic na prvi pogled privlači s temno rožnatimi rokami, kazalci in številkami, poleg tega pa je na voljo tudi fini datumski okvir.

Swatch FIORE DI MAGGIO GZ321
86,80 € 77,30 €

Razveselite svojo mamo ali se razveselite z novo Swatch Limited izdajo, da proslavite materinski dan . Ura pride v tematski škatli z rožo. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim silikonskim trakom, ki je prijeten na dotik in deluje antialergično.

Swatch Fishy Fishy GB321
63,20 €

Novo

Ribja riba iz Swatch je kot nalašč za vse dame, ki obožujejo ribolov. Njihov lahko bralski obraz na prvi pogled privlači rdeče ribe, druge ribe lahko najdemo na silikonskem traku, ki ga je udobno nositi in traja tako dolgo kot novo.

Swatch Fleurie SUOP109
75 €

Zadnji kos!

Vsaka ženska mora biti občasno nežna princesa. Takoj, ko si Swatch Fleurie nataknete na zapestje, se boste spremenili v neustavljivega romantika. Njihova svetlo roza številčnica izgleda zelo čisto – okrašena s finimi srebrnimi rokami in kazalci, ki spominjajo na cvetne liste.

Swatch Flik Flak Camping Badge Blue ZFBNP094
39,10 €

Ali vaš sin, vnuk ali nečak ljubi avtomobile? Osrečite ga in si oglejte čudovito uro Flik Flak iz švicarskega Swatch . Številka na prvi pogled gleda z razigranimi rokami v obliki moškega in lutke, ki sta znak Flika Flaka. Prosojni modri ovitek vam omogoča pogled v gibanje kremena na zadnji strani.