SuperZings strip
2,28 €

Zadnji kos!

Komplet SuperZings vsebuje strip, ki obsega 30 strani in figurico SuperZings. Skupno je mogoče zbrati 80 različnih figuric. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let.

SuperZings Blister vozila
19,99 € 18,12 €

V paketu SuperZings Blister najdete dve figurici in dva avtomobilčka z izstreljevalcem. Skupno je mogoče zbrati 80 različnih figuric SuperZings. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let.

SuperZings Blister paket z 10 figuricami
13,99 € 12,65 €

V paketu SuperZings Blister najdete 10 figuric, med katerimi se skriva tudi redka zlata figurica. Skupno je mogoče zbrati 80 figuric SuperZings. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let.

SuperZings vrečka s figurico
0,99 € 0,90 €

SuperZings vrečka vsebuje eno izmed 80 različnih figuric iz zbirke. Priložen ima tudi seznam vseh figuric, ki jih je mogoče zbrati. Igrača ni primerna za otroke mlajše od treh let.

SuperZings Super avto
3,98 €

V paketu SuperZings dobite en Super avto in eno figurico. Skupno je mogoče zbrati 80 različnih figuric in 8 različnih avtomobilčkov. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let.

SuperZings skrivališče
1,99 €

V vrečki SuperZings najdete skrivališče in figurico, ki se lahko spremeni v super junaka ali pa super zlobneža. Skupno je mogoče zbrati 80 različnih figuric in 8 različnih skrivališč. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let.

SuperZings zbirateljska škatlica
11,93 €

SuperZings škatlica je odličen pripomoček za shranjevanje zbirke SuperZings junakov. V njej najdeš tudi pet srebrnih SuperZings figuric. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let.

SuperZings policijska postaja
37,82 €

V paketu SuperZings najdete policijsko postajo z ječo, policijskim motorjem in dvema SuperZings figuricama. Skupno je mogoče zbrati 80 figuric. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let.

SuperZings zapor Kaboom
8,95 €

V paketu SuperZings najdete ječo Kaboom in dve SuperZings figurici. Skupno je mogoče zbrati 80 različnih figuric. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let.

Spoznajte SUPERZINGSE! Vsakodnevni izdelki, ki se spreminjajo v super junake in super zlobneže! Super zlobneža lahko premaga samo njegov par, super junak. Zberi vseh 80 različnih! Med njimi so tudi redki, super redki in skrivnostni.

Spoznajte SUPERZINGSE! Vsakodnevni izdelki, ki se spreminjajo v super junake in super zlobneže! Super zlobneža lahko premaga samo njegov par, super junak. Zberi vseh 80 različnih! Med njimi so tudi redki, super redki in skrivnostni.