Summer Infant otroški sedež za v kad My Bath Seat
46,36 € 39,23 €

Zadnji kos!

Idealni pomočnik pri prehodu iz otroške kopeli na kad za odrasle. Sedež za v kad zagotavlja udobje in varnost, obenem pa ima vaš otrok med kopanjem obe roki prosti.

Summer Infant komplet spalnih vreč SwaddleMe XO, 3 kosi
38,57 € 34,29 €

Mehke spalne vreče SwaddleMe v praktičnem trojnem pakiranju. Zaradi kakovostnega materiala zagotavlja občutek udobja in varnosti, zato jo priporočajo vsi pediatri v ZDA. Svetovno znana spalna vreča SwaddleMe otroka pomirja, preprečuje stres in lajša simptome krčev, saj otroku ustvarja občutek kot, da bi bil še vedno v maminem trebuhu. Zavit v mehkobo tudi zmanjšuje t.i. „lekací reflex“, ki prebudi otroka.

Summer Infant plišasta igrača s srčkom - ježek
24,30 €

Ta mehka plišasta igračka je pravi spremljevalec za vaše najmlajše otroke. Z vibracijami in zvoki v obliki srčnega utripa se bo otrok počutil kot, da je še vedno v rokah pri svoji mami ali očetu.

Summer Infant sedež za hranjenje 3v1
54,15 € 50,32 €

sedežem 3v1 boste otroka lahko nahranili v udobju. Zaradi 3 uporabnih funkcij bo ta sedež rasel z vašim otrokom.

Summer Infant SwaddleMe otroška odeja
17,81 €

Mehka otroška odeja od blagovne znamke Summer Infant je primeren za brezskrben spanec vašega dojenčka. Odeje so dovolj velike (102 × 102 cm) in elastične in s ezato lahko poleg odeje uporablja tudi, kot ovoj ali podloga v otroškem vozičku. V paketu boste prejeli 2 kosa odeje

Summer Infant kopalna kad Ocean Buddies
49,99 € 46,29 €

Kopalna kad Ocean Buddies do Summer Infant je primerna za majhne dojenčke do otroke stare dve leti. Notranji obloga je odstranljiv in je primeren za malčke od prvega dne življenja. Igrača je pritrjena na kad z namenom, da se otrok zabava med kopanjem.

Summer Infant nočna svetilka
31,96 € 30,06 €

Nočna svetilka – spremeni majhno sobo v nočno nebo. S kombinacijo uspavanke in naravnih zvokov bo vaš otrok zaspal brez težav. Skozi svojimi trdnimi plastičnimi deli projicira nočno nebo v treh barvah.

Summer Infant nočna svetilka Deluxe
35,96 € 33,34 €

Nočna svetilka Deluxe – spremeni majhno sobo v nočno nebo. S kombinacijo uspavanke in naravnih zvokov bo vaš otrok zaspal brez težav. Ima tudi funkcijo samodejnega vklopa glasbe, ko otrok prične jokati.

Summer Infant plišasta igrača s srčkom - zajček
24,17 €

Ta mehka plišasta igračka je pravi spremljevalec za vaše najmlajše otroke. Z vibracijami in zvoki v obliki srčnega utripa se bo otrok počutil kot, da je še vedno v rokah pri svoji mami ali očetu.

Summer Infant speči prijatelj, slon Eddie, sijoč
31,96 € 31,03 €

Otrokom omogočite spanje lažjega in mu zagotovite lepega prijatelja po imenu Edie iz poletnega dojenčka. Eddie ustvari pomirjujoče vzdušje v sobiuporabo melodije in projekcije zvezd na steno. Slončka napajajo baterije, ki jih je mogoče enostavno zamenjati po potrebi.

Summer Infant medvedek z melodijami
34,35 €

Medvedek z melodijami prijetno mehkega kožuha bo navdušila otroke ne samo z dotikom, ampak tudi z melodijami, ki jih igra. Pri starejših otrocih lahko ovčko uporabite tudi kot običajno plišasto igračo, brez igralne funkcije.

Summer Infant spalna vreča SwaddleMe S
31,60 € 26,08 €

Mehka spalna vreča SwaddleMe zdaj na novo v praktičnem dvojnem paketu. Zaradi kakovostnega materiala zagotavlja občutek udobja in varnosti, zato jo priporočajo vsi pediatri v ZDA. Svetovno znana spalna vreča SwaddleMe otroka pomirja, preprečuje stres in lajša simptome krčev, saj otroku ustvarja občutek kot, da bi bil še vedno v maminem trebuhu. Zavit v mehkobo tudi zmanjšuje t.i. „lekací reflex“, ki prebudi otroka.

Summer Infant spalna vreča SwaddleMe Wiggle S
25,99 € 23,06 €

Spalna vreča SwaddleMe Wiggle S blagovne znamke Summer Infant je namenjena otrokom od 2 do 7 mesecev. To je idealna izbira pri prehodu iz lupinaste odejice na običajno odejo. Torba je narejena iz 100% bombaža. Z rokavi so ramena še vedno na toplem, otrokova stopala pa še vedno prosta, zato jih lahko premika.

Summer Infant zaščita sedežev z organizatorjem, 2 kosa
11,96 € 11,62 €

Univerzalna zaščita na zadnji strani sedeža bo ščitila pred umazanijo, poleg tega pa deluje tudi kot praktičen organizator, kamor lahko shranjujete osebne stvari vaših malčkov med potovanjem Zaščita vsebuje 3 žepe za enostaven dostop. Izdelana je iz trpežnega in pralnega materiala. Namestite jo na zadnjo stran sedeža in jo pritrdite z vrvico, ki jo zavijete okoli sedeža.

Summer Infant spalna vreča za dojenčke SwaddleMe Deluxe
20,80 € 16,47 €

Otroški pulover SwaddleMe Deluxe Baby SwaddleMe Deluxe Baby SwaddleMe Deluxe (2) je mehek in prijeten za vašega dojenčka. Spalna vreča za dojenčke ima na dnu zadrgo, kar olajša ponovno pakiranje otroka, ne da bi ga zbudil. Brisača je izdelana iz bombaža. Izbirate lahko med tremi slikami.

Summer Infant ovčka z melodijami
34,35 €

Ovčka z melodijami prijetno mehkega kožuha bo navdušila otroke ne samo z dotikom, ampak tudi z melodijami, ki jih igra. Pri starejših otrocih lahko ovčko uporabite tudi kot običajno plišasto igračo, brez igralne funkcije.

Summer Infant spalna vreča SwaddleMe S, siva
19,20 € 16,02 €

Mehka spalna vreča SwaddleMe zaradi kakovostnega materiala zagotavlja občutek udobja in varnosti in jo priporočajo vsi pediatri v ZDA. Svetovno znana spalna vreča SwaddleMe otroka pomirja, preprečuje stres in lajša simptome krčev, saj otroku ustvarja občutek kot, da bi bil še vedno v maminem trebuhu. Zavit v mehkobo tudi zmanjšuje t.i. „lekací reflex“, ki prebudi otroka.

Summer Infant komplet spalnih vreč SwaddleMe, 3 kosi
38,44 € 34,15 €

Mehke spalne vreče SwaddleMe v praktičnem trojnem pakiranju. Zaradi kakovostnega materiala zagotavlja občutek udobja in varnosti, zato jo priporočajo vsi pediatri v ZDA. Svetovno znana spalna vreča SwaddleMe otroka pomirja, preprečuje stres in lajša simptome krčev, saj otroku ustvarja občutek kot, da bi bil še vedno v maminem trebuhu. Zavit v mehkobo tudi zmanjšuje t.i. „lekací reflex“, ki prebudi otroka.

Summer Infant večnamenski sedež SuperSeat 4v1
64,20 €

Sedež v sobi skriva 4 različne funkcije, ki bodo spremljale vašega otroka od 6. meseca do 3. leta starosti. Ponuja 360° vrtenje in se lahko uporablja kot sedež za hranjenje, sedež za igro z zabavnim pultom ali samostojni sedež.