Stella McCartney Pop Bluebell - EDP
22,80 €

Dišava Pop Bluebell Stella McCartney je cvetlično-lesnata za ženske z izrazito mošusno osnovo. Na začetku boste našli zeleno mandarino, vijolične liste in paradižnikove liste, nato pa bo veljalo čisto cvetlično srce, ki vsebuje zvonček, vijolico, tuberozo in frangipani.

Stella McCartney Pop - EDP
35,10 € 31,80 €

Stella McCartney Pop Fragrance je cvetlično-lesna, ekspresivna in zelo seksi dišava za ženske. Na začetku najdemo zeleno mandarino, vijolične liste in liste paradižnika – zatem se izkaže čisto cvetno srce in na koncu se razgrne mošus, cedrov les in sandalovino. .

Stella McCartney Stella 2014 - EDP
28,80 €

Stella 2014 dišava Stella McCartney je čutna dišava, ki se odpre z okusno mandarino v kombinaciji vrtnice in potonike. V vašem srcu je skrivnostna vrtnica, ki vam bo pustila občutek, da jo želite doživeti znova in znova. Lesni toni in ambergris izhajajo iz dišave. Dišava se je začela leta 2014. .

Stella McCartney Stella - EDT
25,80 €

Blagovna znamka Stella McCartney je v toaleti Eau 2015 predstavila povsem novo dišavo Stella. Gradi na prejšnji, nič manj uspešni parfumski vodi iz leta 2003. Dovolite se, da vas odnese to sveža in seksi dišava, drugega ne boste želeli!.